SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 31 552
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
  • # супернатурална #
Пуци, някой те е изпреварил, освен ако ти не си chrismpx, мъж, на 22  Ти ли си? Flutter  Laughing         
Ох, нямам търпение да си го пусна с твоя превод, но ще ми изгорят гювечетата, така че -още малко  Cry

# 16
Галче, това са субтитрите на Пуци - http://DMCA-removal-from-Google/search.php?t=1&id=81395

# 17
Пуци, някой те е изпреварил, освен ако ти не си chrismpx, мъж, на 22  Ти ли си? Flutter  Laughing         

Аз съм.  hahaha

# 18
  • # супернатурална #

И си под прикритие в женски форум на лов  Joy Той така мъжът ми веднъж питал от моя профил от замундата за някаква програма и после вика: "Боклуците веднага ми писаха на лични, нали мислят, че съм жена"   Laughing

Инче, аз тях си свалих, но още отлагам удоволствието  Grinning

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 20:36 от Г. Краули

# 19
Не бе, тва е на мъж ми акаунта.  hahaha

# 20
  • # супернатурална #
Малийй, добре, че не писах некое горещо благодарствено послание на лични  hahaha

Шшшшмуг!

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 20:30 от Г. Краули

# 21
Пуци, благодарско за субтитрите. Сядам да изгледам епизода и с твоя превод!

Галче и Апокалиптик, поздравления за страхотната тема!

Ето и нещо интересно, на което попаднах в Туитър:

Тренера може и да не ще "скоро", ама не се знае тренерката на какво мнение е Wink

# 22
Благодаря за темата на Галя и Апокалиптик! Благодаря за субтитрите на Пуци. Ей сега сядам да го гледам отново.
Абе то всъщност Дженсън може да  иска бебе, ама Тренерката да не ще и затова такъв да му е отговора....
Eпизода изгледан, а аз Осмъртена. Знаех си, че това е Гарт от 6.4, когато Боби го попита"Garth, How are you still alive?"

Скрит текст:
Целият епизод беше супер забавен и много съм се смяла. На момента с Гарт и мистър Физълс сълзи ми текоха от смях. А после когато момчетата почнаха да се наливат в оня офис и Сам пита Дийн "Как ще се напиеш? Това е като да взимаш витамини за теб!" направо ми се разтопи душата. Но най-много се разтопих накрая, когато Боби се появи в стаята. Дийн се върна и очаквах да го види, но не би и когато Боби каза "I'm right here, idjit!" и заветното "Balls" пак циврех, но от умиление.
Нямам търпение до следващия епизод. И защо пак почивка? Аз очаквах епизод на 14ти!!! МРЪН Crossing Arms

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 21:45 от Diana Sunrise

# 23
исках да напиша сто неща....

но като видях тексаските чедаи останах безмълвна....

даже забравих в какъв цвят пишех

тотално се бъгнах!!!!!!!!!!!!!!!

# 24
Ау, Пуцинка, страхотни субтитри!!! Hug Hug Hug
Ох пак се разревах на края на епизода. Обаче ми писна от тия почивки вече. Crossing Arms Много станаха за тоя сезон. На 6ти имаше по-малко, а за другите не знам, защото до 5 си ги изтеглих направо.

# 25
  • # супернатурална #
Пуци, субтитрите са връх! Чакай да те черпя със старата ми любов вече твърде стара за мен  Mr. Green

даже забравих в какъв цвят пишех

Joy А аз едва те познах. Айде, обличай се в розАФко и пускай десетина гифчета  Laughing

Ето и нещо интересно, на което попаднах в Туитър:

Ама как може да им задават такива въпроси?! Това пък е толкова лично! Едно е да си приказваме тук по форумите, съвсем друго е да ги притесняват така  Crossing Arms

# 26
Галче, какви  работи пускаш. Моля ти се недей така, че ми секна глътката и щях да се удавя във винцето. Предупреждавай поне  Laughing Оз реших да последвам примера на момчетата и съм Party on, Di Whistling

# 27
Момичета, страхотни сте  Hug Hug Hug Галче, Сити, темата е станала супер   bouquet  bouquet  bouquet

Пуци, мерси за субтитрите   bouquet, най накрая ще се гледа с качествени субове. Че вечесе бях уморила

Сега си правя  Popcorn и засядам  tv

# 28
Изгледах серията. Суперска беше! Обичам Гарт!  Heart Eyes Пълно с лафове и пиянски мутри  Joy, а пък накрая така ми се стопли сърцето. Много ми беше домъчняло за него.

Специални благодарности на Пуц за чудесните буквички.  newsm51

# 29
Много ви благодаря за високата оценка.  bowuu И другите ще преведа.

Гарт ис дъ ман! Изпил цяла бира, душица златна.  hahaha И братската пиянска сценка беше радост за сърцето ми. А за Боби, начи, да кажа, аз хич не исках да го завръщат, ама пусто така се зарадвах в края на епизода. Simple Smile Разкиснала съм се и това е то.

Галче, мирси.   bouquet Аз снощи пак го сънувах.  Flutter

ПП "Looks like a baby"! Абе брате, поезия струи от теб, бе!  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт