SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 31 606
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • # супернатурална #
Юхуу, ще празнуваме ли  Laughing

Пу аз се поднасям на Сами Whistling

Импалко, хубав подпис  Peace Виж и това  Wink

A сега де! Кого иска да опита Миша  Thinking

Дианче, честита ти годишнина  Hug

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 19:14 от Г. Краули

# 481
  • В средата на времето
ако си била ти, хайде да се разберем някой пък да се видим

Случайно работя  Grinning...и вероятно съм била аз, защото на мен пък едно момиче на теб ми заприлича Joy Ако се навърташ често в района, драсни на ЛС и ще се разберем за някоя обедна почивка Grinning

Самито ли е рожденик днес? Градинарките нямате ли празнична програма нещо? Grinning
Да му пожелаем да е все такъв, какъвто е и ...участие в още един сезон? Simple Smile

# 482
Ох не мога да повярвам, че изтриха онова клипче дето Чарли сваляше Бил. Трябваше да го преразказвам на братовчедката. Тя не гледа сериала, но покрай мен все едно че го е гледала. Не знам как не й идва понякога да ме цапардоса с нещо тежко като почна да говоря за момчетата. Не че няма вкус момичето, харесва ги, но не се нави да ги гледа. та исках да види поне клипчето, щото няма кка да й преразкажа физиономиите(не че не опитах) но просто не е същото. Върнах се назад да копна линка и открих, че видеото било премахнато. Направо се изядох от яд.

# 483
Честит рожден ден на Сами!Не е нещо особено, но нямах много време да го направя по-добре. Grinning

Дианка, честита годишнина Hug.Нека още много такива годишнини имаш.

СПН в TV Guide

цък за по-голяма

Две промо снимки от епизод 7.22
Скрит текст:

# 484
Изобщо, ама изобщо не ми харесва как завършва статията. въпреки, че ако не ги убият, а оставят отворен край ще съм доволна. Но нека го направят след осми сезон.
А относно снимките...Първата показва нещо, с което сме свикнали вече. Втората обаче доста ме озадачава. в смисъл че - тоз пък какво общо има в цялата тая бъркотия?

# 485
  • # супернатурална #
Самито ли е рожденик днес? Градинарките нямате ли празнична програма нещо? Grinning

Е как? Гримирах се, костюмирах се...хич да не иска, ще ми свали дрехите  Laughing

# 486
  • София
Не знам дали това сте го виждали, ама ми се струват много симпатични ноктетата, нищо, че повечето са розовки, пък аз не си падам по тоя цвят.  Laughing

# 487
Страхотно изглежда, но изобщо не искам да почвам да си представям колко часа отнема направата му. Това е адски фина работа, особено с детайлите на безименния и на палеца. Чак тръпки ме побиват ако почна да си представям.

# 488
Здравейте по нощите...отново!

Честита СПН-годишнина на Дианка!  Hug

Жив и здрав да ни е Сами! Все така да бие лошите!  Grinning

Изобщо, ама изобщо не ми харесва как завършва статията. въпреки, че ако не ги убият, а оставят отворен край ще съм доволна. Но нека го направят след осми сезон.
И на мен така изобщо не ми харесва края на статията, дано да не сме разбрали правилно.

Относно втората промо-снимка - май ще търсят помощ от него за да очистят Дик.

# 489
едно видео... ама Джаред ги отряза...

# 490
Не ми хареса краят на статията и на мен, но се надявам да е писана във връзка с това, че все още не е потвърдено очакваното продължавае на сериала за 8-ми сезон... Всъщност не е ли вече време да потвърдят официално, а не така да ни държат в неведение? Гледалите панелите от изминалия този уикенд кънвеншън чули ли сте нещо за 8 сезон?

И още нещо ми липсва:

Остават 3 епизода до края, а още я няма! Започвам да се тревожа.

# 491
Joy

"So hmm I met Jared Padalecki today and SWEET JESUS I’M IN HEAVEN. HE’S ONE OF THE MOST SWEETS GUYS I’VE EVER MET! AND HE’S SO FREAKING TALL FYUYGHYDGDSUFGYDUFG Can’t wait to see him again at NJCon
He’s in Brazil for RioCon this weekend, but decided to come to São Paulo to visit and we saw him today. The pics are with the black paint cause some fans can recognize the place he was and I promised Jared and Clif that I wouldn’t tell anyone where he is so I’m sorry Sad I promise I’ll post the original pics as soon as he leaves São Paulo."

И за десерт Дженсън

# 492
Айде честито.

# 493
  • София
Да ни е честит и още по-прекрасен от предишните!

Една статия по въпроса: http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/05/supernatural-sea … or-fall-2012.html

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 22:32 от Oniyuri

# 494

Общи условия

Активация на акаунт