SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 31 644
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • # супернатурална #
ЮхуУУУ!!!

Ай наздраве! След дългия ми, скапан ден тази новина ми оправи настроението, чак ми просветна Laughing Не знам за вас, но аз не съм готова да се разделя с нова серийка в събота сутрин.

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 22:46 от Г. Краули

# 496
  • София

Ликувай, народе!  Hug

Ето, вече и от Миша:

Тоя човек просто не може да говори нормално! hahaha

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 23:08 от Oniyuri

# 497
hahaha на Миша лиготиите край нямат! Simple Smile

# 498
  • В средата на времето
Ами...да ни е честит 8-ми сезон...  ura въпреки, че съм със смесени чуФства Simple Smile

# 499
Юпииииии

По тоя повод едно видео. Добре че е брадчедката, която между другото си изтегли епизода с Чарли и ми откри песничката на готината ХПфенка хакерка

# 500
  • София
Юпииииии

По тоя повод едно видео. Добре че е брадчедката, която между другото си изтегли епизода с Чарли и ми откри песничката на готината ХПфенка хакерка

Абе, Дианче, да беше казала, че искаш да знаеш коя е! Свиркай при подобни ситуации, мал шанс ще е да не знам някаква песен, пък ако не - ще ти я намерим за пет минутки.  Joy

# 501
7.21 'Reading Is Fundamental' CHCH Promo:

# 502
  • София
Затягайте коланите, мацки, обратното броене до премиерата на осми сезон започна!
http://countdown.teamfreewill.net/season8/

# 503
Урааа!
Осми сезон!
Само не разбрах защо ще бъде кратък? и колко кратък? и изобщо ще бъде ли кратък?

а относно Reading is fundamental - без изобщо да знам как ще се казва новия епизод, вижте какво написах - няма нищо общо с СПН обаче

за четенето

# 504
Добро утроооооо
  Осмииии сезоооооон Юпиииииииии
Все едно какъв ще е и все тая колко ще е дълъг, важното за мен е, че ще го има, а съответно и прекрасна гледка за моите очички  Mr. Green

Бела, статията е супер   bouquet, а твоето начало с книгите .. все едно четох за себе си  Rolling Eyes

# 505
  • София
Белс, къде пише, че ще е кратък? Аз доколкото разбрах официалното обявявавне на сезона ще е скоро, ама наистина ще се случи, защото пише "Announcement will be released shortly". Може и аз да не съм разбрала, де, ама никъде не видях да пише, че ще е кратък.  newsm78

# 506
  • гр. София
Аз съм със смесени чувства. От една страна, разбира се, че искам да гледам момчетата. От друга страна обаче, след якото избозяване на настоящия сезон ми се ще да ги гледам в нещо по-качествено.  smile3516 Защото имат талант и заслужават да се снимат в добри продукции.
Имам и особеното чувство, че в новия сезон ще ги затрият.

# 507
Още две промо снимки за 7.22 'There Will Be Blood' (11 май):

Чакам ги големи Wink .

# 508

Имам и особеното чувство, че в новия сезон ще ги затрият.

Хич не е изключено - това може да се окаже единственият начин да приключи сериала.  Laughing

# 509
  • гр. София
Ами на мен ми се струва най-логичният. Иначе какво? Не може да стане "плеснали с ръце и се прегърнали, пък заживели щастливо в семейната ферма". Винаги ще има същества за преследване и убиване. Те са ловци, няма как да спрат да бъдат такива.
Или някой трябва да им изтрие спомените и да им даде чисто нов живот (което ми се струва връх на бозата), или трябва да умрат героично.
Не ги виждам да се отправят с бавна стъпка към аления романтичен залез.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт