Отговори
# 600
Днес ще гледам турския вариант.

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 16:49 от ...ot men pitieto

# 601
Цитат
Здравейте може ли някой да направи тема за епизодите само по Нова за да няма объркване защотот това е темата за турският канал.Извинете че не мога аз но не съм запозната с правнето на теми.Така ще можем да коментираме бг епизодите
...ot men pitieto, хората искат тема, добре оформена като твоите  smile3502

Ето я и ТЕМАТА

# 602
Вече има тема, посветена на сериала, но щом толкова държите да са 2 темите, поне я ориентирай в правилния подраздел Романтични сериали, теленовели. Няма никаква основателна причина едната тема да е в един раздел, а другата в друг, след като става въпрос за един и същ сапунен сериал.

Информирай модератор да я премести.

# 603
Аз се разписах в новата турска тема, да не спамим тази. Има хора които не приемат адаптацията нека ги уважим. Hug

# 604
Дайте линк или снимки да видим турските съпруги.

# 605
Дайте линк или снимки да видим турските съпруги.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=662429.new#new

# 606
Вече има тема, посветена на сериала, но щом толкова държите да са 2 темите, поне я ориентирай в правилния подраздел Романтични сериали, теленовели. Няма никаква основателна причина едната тема да е в един раздел, а другата в друг, след като става въпрос за един и същ сапунен сериал.

Информирай модератор да я премести.

Както надявам се се досещаш, не ми е дошло ей така на идея да си правя аз тема при положение, че има вече създадена. Хората искат да си има отделна тема за коментиране на епизодите, които се излъчват по турския канал и отделна за коментиране на епизодите, които ще се излъчват по NOVA.
 Темата е затворена.

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 20:38 от ...ot men pitieto

# 607
Какво има в съндъка,който Пол метна в реката ?
Нещо ми убягва ...  Thinking

# 608
  • София
тялото на биологичната майка на Зак, не се сещам сега за името й.

# 609
тялото на биологичната майка на Зак, не се сещам сега за името й.
Ух,как ми е убягнало ... благодаря

# 610
Този филм ме запленява отново и отново стигнах до 01-07 епизод  Heart Eyes

# 611
  • София
И аз си дръпнах първи сезон,на 4-ти епизод съм Wink

# 612
Винаги ми е било интересно как може да се преповтарят филми. Аз лично съм опитвала да гледам даден филм/сериал отново, но не ми се получава. Задоволявам се с кратки клипове от Youtube. Simple Smile

# 613
  • София, България
Ми аз и в първото гледане имам големи пропуски (доста серии) а и беше толкова отдавна, че сега с голям интерес гледам отново. И да ти кажа въпреки, че като цяло знам какво ще се случи ми е все едно гледам нов филм  Wink Само много ме мъчи, че втори и трети сезон са със субтитри, знаете ли дали някъде ги има качени с бг аудио  newsm78  И още един въпрос - мъжът ми твърди, че в последните сезони били сменили актьора, който играе Карлос, пък на мен ми изглежда същият - има ли нещо такова?

# 614
....ще кажете,че кой знае каква промяна се е случила с Карлос,че да го мислят за сменен,а всъщност дори и мъничка промяна няма Simple Smile

И З Н Е Н А Д А А А!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ctz1Iny0PZE

Общи условия

Активация на акаунт