Отговори
# 585
  • Sunshine state
Гледах новите съпруги и съм страшно разочарована.Не се различава по нищо от обикновените турски сериали,а аз не мога да ги понасям.... Rolling Eyes Няма да повторя със сигурност,очаквах нещо повече.

# 586
Здравейте и от мен  Hug Не съм гледала,тези ''новите отчаяни съпруги'',но ще им дам шанс,естествено не очаквам да са като легендарните desperate housewives и все пак ще изгледам поне 1 епизод,а кога ги дават  Thinking тези новите отчаяни съпруги?
Лек ден на всички!  Hug

# 587
Всеки делничен ден от 19: 45 по нова (според мен скоро ще го преместят в друг канал едва ли  ще задържат рейтинга).

Адаптиран е, но си е типичен турски сериал, просто са взаимствали сценария от оригиналните съпруги, аз лично ще погледам още малко, но като цяло не е това което очаквах. Rolling Eyes

# 588
Цитат
Здравейте може ли някой да направи тема за епизодите само по Нова за да няма объркване защотот това е темата за турският канал.Извинете че не мога аз но не съм запозната с правнето на теми.Така ще можем да коментираме бг епизодите
...ot men pitieto, хората искат тема, добре оформена като твоите  smile3502

# 589
  • Sunshine state
Всеки делничен ден от 19: 45 по нова (според мен скоро ще го преместят в друг канал едва ли  ще задържат рейтинга).

Адаптиран е, но си е типичен турски сериал, просто са взаимствали сценария от оригиналните съпруги, аз лично ще погледам още малко, но като цяло не е това което очаквах. Rolling Eyes
Честно казано,ако не знаех,че това е римейк на "Отчаяни съпруги",изобщо нямаше и да разбера. baby_neutral

# 590
  • Ню Йорк
Не е ли по-добре тази турска боза да се коментира в отделна тема? Така изглежда като подигравка с Отчаяни съпруги, който е един наистина неповторим сериал.

# 591
Карай,простено е само за първи епизод  Mr. Green аз ви казах каква пародия е.... Линет вместо да влезе в басейна,тая се качи на дървото...
Габи вместо тя да преластява Джон и да изневерява на Карлос,Карлос изневерява на Габи и Джон я сваля  Tired ужас....

# 592
Гледах точно 5 мин от турските "съпруги" 
Голяма подигравка със сериала , по-зле е от Женени с деца в България

# 593
Цитат
Здравейте може ли някой да направи тема за епизодите само по Нова за да няма объркване защотот това е темата за турският канал.Извинете че не мога аз но не съм запозната с правнето на теми.Така ще можем да коментираме бг епизодите

Hug Очаквайте тогава да направя нова темичка. Залавям се.

# 594
Цитат

Hug Очаквайте тогава да направя нова темичка. Залавям се.
Тези по Нова няма да заменят нашите съпруги ...
Лека пръст още веднъж на Маклъски  Cry

# 595
Момичета да ви помоля за помощ. Искам да гледам сериала отново, но никъде не намирам сезон 1 с бг аудио или субтитри. Само в в бокса го има, но без превод, казаха ми и за замунда обаче нямам регистрация там. Четох назад в темата, че някой от вас го гледат отначало, та ако знаете от къде мога да гледам сезон 1 или да го изтегля ще съм много благодарна да споделите

# 596
 cry txtloves За Катрин (Карън).......

# 597
Момичета да ви помоля за помощ. Искам да гледам сериала отново, но никъде не намирам сезон 1 с бг аудио или субтитри. Само в в бокса го има, но без превод, казаха ми и за замунда обаче нямам регистрация там. Четох назад в темата, че някой от вас го гледат отначало, та ако знаете от къде мога да гледам сезон 1 или да го изтегля ще съм много благодарна да споделите
Аз от замунда си го тегля 1-я сезон,там го има :
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=57435&hit=1

# 598
  • Русе
И аз снощи гледах турското недоразумение. Определено не ми хареса. Може би защото сюжетът беше 1 към 1, а може и заради интерпретацията. А изборът на "Габи" ме потресе.  Rolling Eyes
R.I.P. Маклъски!

# 599
И аз най-много се чудя на избора на актриса за "Габи" - изобщо не ми харесва.Най-добре според мен пасва Сонгюл Йоден на нашата "Сюзън" , доста добре се справя с отвеяността и нескопосаните случки-това според мен е най-доброто им попадение. Друга така що-годе прилика е Бенну в ролята на "Бри"-отива и. Другите обаче са....нямам думи.Много харесвам Джейда още от "1001 нощи" ,супер сладка ми е,готина е, но не ми пасва за ролята на "Линет",а пък за "Иди"-нямам мнение,добре се справя "стоманената принцеса" от "Мелодията на сърцето",но...
При мъжете обаче....пълен провал.Нито един не е със света-както се казва.Вие представяте ли си например,Карлос-какъв мъжкар беше,биеше там всички наред заради Габи.., а този в турския...ми че тя Габи или там как е Зелиш,ще го хване за врата и без проблеми го пребива тя....А Майк е най-голямото разочарование просто..Можеше много по-добър подбор на каста да има...Изобщо,много неща или не са наистина на място си или ние просто сме си верни на оригинала и не възприемаме друго... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт