Отговори
# 570
Нито аз, нито милиони хора по целия свят, които са гледали филмите и сериалите, в които е участвала не я познавахме лично, но съм сигурен, че всеки който е гледал дали "Отчаяни съпруги" или "The west wing" е бил убеден напълно, че тя е била страхотна актриса. Заслужила си е всички награди. Дано Господ се е погрижил за нея.

# 571
Да почива в мир !   Cry

# 572
# 573
Здравейте от мен Hug Ако ми позволите бих искала да се запиша в темата Peace
Относно новината за смъртта на Kathryn Joosten,много съжелявам,нека почива в мир! Confused

# 574
  • София
Направо ме съсипахте с тая новина. Sad

# 575
И аз много се натъжих Sad Много хубаво игра в Отчаяните съпруги.

Нека почива в мир!!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 576
Това е животът!

# 577
Ама не може такааа!! Сериала свърши,Маклъски почина,а сега и самата актриса!!!! Просто ми идва в повече и всичко ми е толкова нереално и толковаааа отвратително,че едва ли ще мога да го осъзная скоро...та тя беше МАКЛЪСКИ ! Мисля,че всички,когато я видихме актрисата в съзнанието ни изниква мисълта,че е велика и непобедима!! Милата  Confused
Затова на снимките от последното четене на сценария,тя беше в инвалидна количка,с шапка и някакви тръбички в носа...ужас... Cry Cry

# 578
Много сте милички, че така уважавате тази актриса макар и толкова възрастна!  Hug Страхотни сте. Наистина много тъжно. Това означава, че краят е бил направен според състоянието и. Но не се беше разчуло, че актрисата действително се бори с рака и чака смърта си.

# 579
Жалко,че толкова малко хора писаха в темата,след като разбраха за новината...жалко  Wink

# 580
Нека почива в мир!

# 581
Нека  почива в мир.
Най-любимата ми актриса от целия сериал! .. Абсолютно покъртителна новина.. Confused

# 582
  • Sunshine state
Вчера видях новината във ФБ.Стана ми наистина много гадно,защото харесвах жената.
Нека почива в мир. Flowers Rose

# 583
Лека ѝ пръст. Много емблематичен образ беше.

Да ви се похваля: ще правим кухня и тя ще е заимствана почти изцяло от и по-точно, държа на този кът .
Ще си сбъдна мечтата да имам кухня като на Сюзън. Hug

# 584
Ужасна новина,много мъчно ми стана.Много я харесвах. Да почива в мир, вярвам,че е на по-добро място сега . Cry

Общи условия

Активация на акаунт