Ин витро -Плевен 6

• 83 124
  • 794
  •   1
Отговори
# 705
  • UK
Ами от добавките няма подобрение, та за това е крайно време да го заведа на специалист newsm78 обаче кой?

Те са само 2 и са най-добрите! Намират се в София! Влезте в темата за Мъжки фактор, там има повече информация относно д-р Кацаров и др специалист Peace Съжалявам, просто не се досещам за името му Embarassed
И един съвет ако позволите, преди да пиете каквито и да е било добавки изписани ви от д-рката по отношение на мъжете, първо се консултирайте, наистина със специалист! Успех ви желая  bouquet

# 706
Благодаря! Тай при жена доктор няма да стъпи изобщо  tooth, но понеже сме от Русе, че за това реших ако може да отидем в Плевен на консултация.А другия доктор е Бъчваров мисля че, освен Кацаров   ideauu

# 707
allaya, това е много интересен въпрос:  Надеждни ли са? Обикновенно преди да предприемеш някаква стъпка, я обмисляш добре и тогава решаваш. В случая за да избереш тази клиника би трябвало нещо или някой да те е насочил на там.
    След броени дни започвам стимулация в КИРМ. До сега имаме направени изследвания на хормони, спермограми, SDI тест (с мъжки фактор сме), вирусология... Цветна снимка не сме правили защото ми признават направената такава в друга клиника. На мен лично ми вдъхват доверие от мига когато видяха лошите спермограми на съпруга ми и наблегнаха повече на неговия проблем - изследвания, витамини, добавки. Първият ми опит беше в "Надежда" при д-р Стаменов- 2011г., в никакъв случай няма да кажа, че не съм доволна от тях, опита беше успешен (за съжаление до 11 г.седмица), но при положение че сме мъжки фактор, без допълнителни изследвания и дори препоръка за уролог, андролог, пристъпиха направо към ICSI. След лошо развилата се ситуация с бременността, искаха да продължим с биопсии, имунолигични и т.н. Понеже съм против биопсиите (това си е мой личен избор), премислих нещата и предвид и голямото разстояние до София, взехме решение - КИРМ Плевен.
  С тези дълги разсъждения Simple Smile искам да ти кажа че всичко е много индивидуално, лекарите правяк каквото могат (всеки си има начин на работа), а  става каквото трябва да стане. Има и Божа работа (както се казва). Ако има нещо което те притеснява и не се чувстваш на място в която и да е клиника, винаги имаш право на избор. Желая ти успех и много вяра и търпение (търпение му е "майката")   Wink Praynig Peace    На мен те първа ми предстои да разбера "Надеждни ли са".

Много ти благодаря за хубави пост и ти желая за теб да се окажат надеждни и успешни. Дано всичко е наред. А относно търпението .... ако бях на двадесет и няколко да го имам, но вече усещам, че нямам време за губене.  И на мен София ми е далеч, а и там се чака с месеци и години за час и за това избрах Плевен, дано сме направли правилния избор. Отново - много успех желая!

# 708
Момичета, някоя от вас има ли впечатления от д-р Коцев(уролог)?И при кого ходят вашите мъже в Плевен?  newsm12
Мъжете в КИРМ ги консултира "светилото" д-р Рилчева Mr. Green Същата изписва добавки за щяло и нещяло и всичките скъпи естествено ooooh!

Ох и ние при нея ходихме.
Но, да попитам тя има ли нещо общо със самото правене на спермограмата, т.е. поне резултатите от изследването, а не назначението след това, надеждни ли са? Може ли да се разчита на тях, а за евентуално лечение да се потърси друг специалист?

# 709
Рилчева само назначава спермограмите. Самият спермален анализ се извършва от съвсем други хора.
След това д-р Рилчева изготвя заключение, в което пише какви добавки да се приемат, ако има нужда. Нищо не ви пречи да се консултирате и с друг специалист и да не купувате предписаното от нея. Wink

kokona20, какво разбираш под "скъпи добавки"? При нас проблем със спермограмата е нямало и му е изписвала само едни витамини, които не си спомням как се казваха, но бяха евтини, а след това заради прием на антибиотик му изписа Андрозитол, който е 20 лв. на месец. Може би при мъжете с проблемна спермограма се мята на Фертилейд и прочее?

# 710
  • UK
Момичета, някоя от вас има ли впечатления от д-р Коцев(уролог)?И при кого ходят вашите мъже в Плевен?  newsm12
Мъжете в КИРМ ги консултира "светилото" д-р Рилчева Mr. Green Същата изписва добавки за щяло и нещяло и всичките скъпи естествено ooooh!

Ох и ние при нея ходихме.
Но, да попитам тя има ли нещо общо със самото правене на спермограмата, т.е. поне резултатите от изследването, а не назначението след това, надеждни ли са? Може ли да се разчита на тях, а за евентуално лечение да се потърси друг специалист?
По въпросите, не са надеждни резултатите, правени от КИРМ и всичко назначено от д-рката Peace
Тя е специалист вътрешни болести и имала май newsm78 някаква специализация/квалификация по Андрология ooooh!
Препоръчвам София и двамата специалисти за лечение проблемите около мъжете! Успех ви желая!  bouquet

# 711
Рилчева само назначава спермограмите. Самият спермален анализ се извършва от съвсем други хора.
След това д-р Рилчева изготвя заключение, в което пише какви добавки да се приемат, ако има нужда. Нищо не ви пречи да се консултирате и с друг специалист и да не купувате предписаното от нея. Wink

kokona20, какво разбираш под "скъпи добавки"? При нас проблем със спермограмата е нямало и му е изписвала само едни витамини, които не си спомням как се казваха, но бяха евтини, а след това заради прием на антибиотик му изписа Андрозитол, който е 20 лв. на месец. Може би при мъжете с проблемна спермограма се мята на Фертилейд и прочее?

Това исках да знам, благодаря Сънчи - Пънчи, дано и заключението и е вярно Simple Smile

# 712
По въпросите, не са надеждни резултатите, правени от КИРМ  Peace

Е ...... ние пръснахме сума пари за изследвания там и сега да излезе, че нищо не е вярно ...? Shocked

# 713
  • UK

ПРОКСИЙД ПЛЮС Цена 112 лева в Марешки за 30 прахчета приема беше 3х1 прахче за периода от 3 месеца, можете да сметнете нали?!
След спермограмите в КИРМ направихме 3 в други различни клиники, оказва се, че проблема изобщо не е налице Thinking или поне, не и там, където се сочеше, че има такъв!

# 714
Е ...... ние пръснахме сума пари за изследвания там и сега да излезе, че нищо не е вярно ...? Shocked
    Ние също пръснахме сума пари, но и за миг не съм си помислила че не са верни резултатите, така че не се поддавай на съмнения. Пак ти казвам че всеки е индивидуален за себе си , както подхода на работа на докторите, така и реакцията на организма на всеки пациент. След изписани сумати и скъпи добавки от д-р Кацаров при нас нямаше никакво подобрение на показателите. За това разбира се не обвинявам доктора, просто не подкрепям мнението, че Рилчева изписвала добавки за щяло и нещяло, като същите изписва и Кацаров.
  Гледай напред мила allaya, не се притеснявай, всичко ще бъде наред.

# 715
  • UK
    Ние също пръснахме сума пари, но и за миг не съм си помислила че не са верни резултатите, така че не се поддавай на съмнения. Пак ти казвам че всеки е индивидуален за себе си , както подхода на работа на докторите, така и реакцията на организма на всеки пациент. След изписани сумати и скъпи добавки от д-р Кацаров при нас нямаше никакво подобрение на показателите. За това разбира се не обвинявам доктора, просто не подкрепям мнението, че Рилчева изписвала добавки за щяло и нещяло, като същите изписва и Кацаров.  Гледай напред мила allaya, не се притеснявай, всичко ще бъде наред.
С тази разлика, че д-р Кацаров е един от най-добрите в областта на мъжкият фактор, нещо, което не може да се каже за д-р Рилчева от КИРМ!
Желая успех на всички ви!!!

# 716
С тази разлика, че д-р Кацаров е един от най-добрите в областта на мъжкият фактор, нещо, което не може да се каже за д-р Рилчева от КИРМ!
   Разбира се, това е неоспорим факт Simple Smile  и аз съм го признала - добър е!

# 717
Ние още не сме получили резултатите от СГ, като ги получим ще имам още въпроси сигурно Simple Smile
Благодаря за подкрепата.

# 718
Здравейте момичета,

Имате ли представа какво се случва с доц. Катя Тодорова, от клиниката ме уведомиха, че прегледите се отменят за неопределен период.

# 719
На мен ми казаха, че е в болница. Confused

Общи условия

Активация на акаунт