Ин витро -Плевен 6

• 83 176
  • 794
  •   1
Отговори
# 540
Светла, трябва да правят някъде, ама къде...  Rolling Eyes Ние тук още не сме стигнали до този етап Confused Питай в отчетната Плевенска тема. Там със сигурност знаят Peace

# 541
zdraveite iskam da popitam ako nqkoi znae pravqt li v pleven fetalna morfologiq i kade,blagodarq predvaritelno
В КИРМ Плевен правят! Hug

# 542
zdraveite iskam da popitam ako nqkoi znae pravqt li v pleven fetalna morfologiq i kade,blagodarq predvaritelno
blagodarq mnogo ,a dali 6te mogat da mi napravqt za bliznaci za6toto 1 morfologiq i bioximi4niq skrining gi pravix v sofiq no mi e dosta daleko a sega mi nazna4ixa v 6mes samo fetalna morfologiq.

# 543
blagodarq mnogo ,a dali 6te mogat da mi napravqt za bliznaci za6toto 1 morfologiq i bioximi4niq skrining gi pravix v sofiq no mi e dosta daleko a sega mi nazna4ixa v 6mes samo fetalna morfologiq.

Най-добре да ги попиташ лично Wink http://www.ivfpleven.com/

# 544
В КИРМ миналата седмица ми казаха, че правят изследването за Даун, но понеже на мен ми се пада да е август месец - те не работят, а за феталната морфология между 18-23 седмица ми дадоха координати на един медицински център в София и останах с впечатление, че в КИРМ не правят такава.

# 545
dani781   Hug Не си ме разбрала, не съм го написала с лоши чувства! Иначе и аз, вече съм направила своя избор за клиника и док и те определно, не са КИРМ Плевен!!! Peace
Десдемонче и аз вече избрах нова клиника. В Плевен правят Ин витро само за пари #2gunfire

# 546
Днес, докато чаках да вляза при док, точно за фетална записаха час на една дама  - при д-р Бързашки. Така че правят Peace

# 547
da pravqt,obadix se i me zapisaxa.

# 548
Здравейте момичета!Отдавна не съм ви писала но падна много тичане и нямаше кога.В сряда ми е трансфера и ми е много напрегнато.Моля ви стискайте ми палци защото като чета какво сте писали се отчайвам.Съжалявам за всички неуспели но  мили момичета не се отчаивайте ще стане някой ден ще видите.Ще гушкаме малките си слънчица и ще се чудим на нас ли са се случили всичките тези несполуки.Защото във живота е така на някой дава много а други трябва със много мъка и тегло да осъществяват мечтите си .

# 549
Цура, успех Praynig

# 550
Цура стискам ти палци! Помъчи се в сряда да си спокойна и мисли позитивно.Успех!

# 551
Здравейте момичета, имам нужда от съвет! На кратко, скоро имах пункция, извадиха три яйцеклетки... и имах някаква надежда... до момента в който ми се обадиха и ми казаха, че не са се оплодили...  Cry притесних се ужасно много.. какво ли трябва да се направи от тук нататък? Има ли момичета с такъв проблем - моля ви да споделите! Паниката ми е голяма и вече нямам надежда  Sad Благодаря ви предварително!

# 552
Здравейте момичета, имам нужда от съвет! На кратко, скоро имах пункция, извадиха три яйцеклетки... и имах някаква надежда... до момента в който ми се обадиха и ми казаха, че не са се оплодили...  Cry притесних се ужасно много.. какво ли трябва да се направи от тук нататък? Има ли момичета с такъв проблем - моля ви да споделите! Паниката ми е голяма и вече нямам надежда  Sad Благодаря ви предварително!
Много съжалявам, но мисля, че опита ти е бил дотук ... Щом няма оплождане, няма и ЕТ ... При кой док беше ти и ембриолог?

# 553
Здравейте, пиша за първи път и искам да споделя с вас . Имам два неуспешни опита в КРИМ Плевен. Вече не знам какво да си мисля. Ние сме с мъжки фактор, но не толкова трагичен. При мен няма никакви проблеми. И при двата опита от 18-20 яйцеклетки остават за  трансфера по 2 уж добри  бластоцита. Накрая резултата е отрицателен и до там приключва всичко с едно съжалявам. Мисля, че и още опити да правя там резултата ще е един и същ като не се търсят причините за неуспеха.  Не обвинявам никого, защото може би нямам право, просто като всяка една от вас съм много тъжна и отчаяна след поредния успех. Може би има проблем с имплантирането, но няма как да го знам. Искам да помоля, ако някои има подобен проблем и е решил да смени клиниката да сподели къде е проучил, че е по -добре, а може би има и по-добри ембриолози и апаратура, което си мисля, че е от голямо значение. Моля Ви споделете.

# 554
 Дездемона, какво имаш предвид с това ..Щом няма оплождане, няма и ЕТ . аз имам две бремености до сега... така че.. малко няма логика... двете яйцеклетки са били неузрели достатъчно - така казаха.. а за третата е възможно всичко, празна или некачествен сперматозоид... проблема ни е мъжки ф-р

Общи условия

Активация на акаунт