Ин витро -Плевен 6

• 83 175
  • 794
  •   1
Отговори
# 555
Дездемона, какво имаш предвид с това ..Щом няма оплождане, няма и ЕТ . аз имам две бремености до сега... така че.. малко няма логика... двете яйцеклетки са били неузрели достатъчно - така казаха.. а за третата е възможно всичко, празна или некачествен сперматозоид... проблема ни е мъжки ф-р

Ами, така както си го написала, означава това, не може да има ЕТ щом няма оплождане т.с не се образувал ембрион! Какво, ако няма ембрион, ще ти трансферират?!?

simsim79 Hug Много съжалявам за неуспеха и при теб ... Аз лично проучвам клиника Селена Пловдив, чувам мн хубави отзиви затам, както за работещите в нея гинеколози, ембриолози и за техниката им също! За Турция също, но аз затам по-някак си не съм готова още ...

# 556
Здравейте!Ние сме с мъжки фактор и от КИРМ д-р Рилчева ни каза на есен да ходим за ин витро. Но като Ви чета взех нещо да се разубеждавам. Сега съм на кръстопът. Пък и Плевен е много далече.

# 557
Здравейте!Ние сме с мъжки фактор и от КИРМ д-р Рилчева ни каза на есен да ходим за ин витро. Но като Ви чета взех нещо да се разубеждавам. Сега съм на кръстопът. Пък и Плевен е много далече.
Бягай далече от тази клиника, коментарите са излишни! Успех! Hug

# 558
здравейте момичета виждам че все оште ходите в тази клиника не желая да говоря лоши нешта но тези заслужават да ги затворят завинаги и никога да не се докосват до хора едва ли има  по неграмотни от тях в бг успех на всички

# 559
здравейте момичета виждам че все оште ходите в тази клиника не желая да говоря лоши нешта но тези заслужават да ги затворят завинаги и никога да не се докосват до хора едва ли има  по неграмотни от тях в бг успех на всички
newsm10

# 560
Наясно съм, че трябва да има постове като горните, за да може четящите да си направят изводи и да решат дали да станат пациенти на КИРМ, но мамка му, помислете и за тези като мен, които са на крачка от процедура (или вече са в такава)! Как да продължа(им) да имам(е) вяра и надежда, че процедурата ще е успешна след всичко, което се пише напоследък?

# 561
сънчи желая ти да се получи при теб но за тези са ми се изчерпали думите

# 562
Сънчи-Пънчи, моят съвет винаги е бил следния - не чети нищо, не слушай никой, освен себе си. Ти си решила да е там ин витрото ти, ти си намерила доктора си, значи това е правилното. Това, че някой е недоволен от тази клиника е съвсем нормално, но в никакъв случай не значи, че твоят опит ще е неуспешен. Ние също се отказахме от клиника Щерев, защото беше като берна дупка за парите ни в продължение на две години, но пък има много хора, които са доволни и щастливи с бебчетата си благодарение на екипа им. Така е и с клиниката в Плевен. За едни работи, за други не. Няма клиника, която да има 100% успеваемост. Най-важното в една процедура е твоето психическо състояние и състоянието на духа ти.

# 563
Таничка, вярвай ми започна ли процедурата ще си наложа вето на форума Laughing Но сега запълвам скучните дни с ровене тук и къде ли не в нета.
Ти много добре си спомняш каква беше атмосферата тук, когато започнах да пиша миналата година. Знам и каква е причината за тази атмосфера, но... както и да е.
Просто на моменти наистина ми идва в повече плюенето. Tired
Да нагушкаш Борис и Лора от мен Hug

b.b, благодаря ти за пожеланието. Simple Smile

# 564
Сънчи, чети и сондирай мнения, различни мнения от различни потребители Peace! Но направи опита си и вярвай, че той ще е успешен Hug имай вяра, както в избраният от теб доктор, така и и съответната клиника!
Искрено ти стискам палци и се моля, да нямаш нашият "успех" Peace Чакам да ни зарадваш  Heart Eyes

# 565
Сънчи, споделям твоето мислене и ти стискам палци. Решението ми да изберем клиниката в Плевен беше продиктувано от обективни фактори без да съм чела инфото тук. От първите посещения с моята половинка видяхме разликите, по обстойните изследвания и друг подход. Въпреки всички лоши постове мислим да продължим. Гаранция никой не може да ти даде, но по важно е да не спираме да вярваме. Мисля, че положителното мислене е един от най-важните фактори за успешен край.

Искам да попитам също така знае ли някой транспорт - автобус, който да пътува от Варна до Плевен и обратно?

# 566
Няма автобуси Плевен-Варна и обратно, само влакове.

# 567
Варна-Плевен и наобратно само с кола или влак Mr. Green
Сънчи-пънчи и аз се присъединявам към мненията, на за съжалението неуспелите момичета защото за жалост критериите в КИРМ за всичко спаднаха Thinking
Аз обаче съм една от успелите и успешно забременените именно от д-р Стефанов! Дано ти си следващата защото като чета и си говорим и с др пациентки вече бивши, май се броиме на пръстите на едната му ръка на д-ра ... Желанието е едно, но възможностите- друго!!!!

# 568
оште се пише " още", нешта - неща Stop

# 569
Здравейте,Днес приключи за жалост неуспешно моят първи опит инвитро. От стимулацията имах две яйциклетки, от които се оплоди само едната и имах едно върнато ембрионче. Много съм доволна от д-р Бързашки, но въпреки това неуспях. Желая успех на всички, вярвайте в мечтите си и не се отказвайте докато не ги постогнете.

Общи условия

Активация на акаунт