Ин витро -Плевен 6

• 83 154
  • 794
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте мили момичета!Вчера си правих кръвен тест-положителен.Моят първи опит излезе успешен EFPзасега.Дано всичко е наред докрая.Дано господ ми помага и на всички вас. Желая ви същото което сполетя и мен.УСПЕХ.

# 571
Тихичко честито и стискаме палци да се видите с бебчо около термин Simple Smile

# 572
Здравейте мили момичета!Вчера си правих кръвен тест-положителен.Моят първи опит излезе успешен EFPзасега.Дано всичко е наред докрая.Дано господ ми помага и на всички вас. Желая ви същото което сполетя и мен.УСПЕХ.

Честито от мен   bouquet  желая ти лека бременност  Hug

# 573
Благодаря ви дами!

# 574
Цура, честито и от мен Hug
Имуновенин вливахте ли?

# 575
Цуре, браво и честито! От тази новина имаше нужда темата! Ти при кой лекар беше?
Сънчи, ти си следващата!
Ще счупим каръка на клиниката, зная!
Аз още лекувам тъпите хламидии. Надявам се след този курс вече да ги няма, че вие деца отгледахте, аз още с тях се занимавам.

# 576
здравейте ,вмъквам се  и аз в теми4ката имам едно неуспешно ин витро,предстои ми второ в Плевен,ако някой има въпрос4ета с радост ще отговоря,успех на вси4ки и само положителни тест4ета Simple Smile

# 577
Да вливаха ми имуновенин 40 ампули за 685лв.Аз съм при д-р Стефанов.Сънчи -Пънчи желая ти от сърце моят успех.

# 578
Благодаря за пожеланията Blush Hug Дано!
Родена в понеделник, хайде това да ти е пиенето на антибиотици и да се мятате в джаза Mr. Green
Цура, само веднъж ли вливахте? Ще вливаш ли още? Извинявам се, че разпитвам, но и съм сигурна, че и аз ще трябва да вливам и... се чудя колко вливки назначават сега.

# 579
Само един път ми вливаха 40 ампули наведнъж и това е .Мисля че в повечето случаи така правят.Вливат еднократно .

# 580
Благодаря за бързия отговор Hug

# 581
ще ми обясните ли моля,за какво е вливането на имуновенин,тъй като на мене не ми е правено такова вливане,освен интралипид newsm78

# 582
Имуновенин, доколкото знам аз, вливат при проблеми с щитовидната жлеза (при високи нива на антителата).
Не съм сигурна при високи НК клетки дали вливаха пак него или интралипид Thinking

# 583
благодаря,явно затова не са ми вливали Laughing

# 584
Имуновенина също така помага за запазване на бремеността.

Общи условия

Активация на акаунт