Ин витро -Плевен 6

• 83 161
  • 794
  •   1
Отговори
# 585
при нали4ие на бременност ли се влива или по време на стимулация,или трансфер ? newsm78

# 586
На мен ми вляха при наличие на бременост но познавам жени на който е вливано преди трансвер или стимулация.Зависи незнам точно.Както прецени доктора.

# 587
разбирам,явно по преценка от доки Simple Smile

# 588
Цура Hug  bouquet страхотна новина, за теб и за д-ра Mr. Green  а на теб, лека и безпроблемна! Успех момичета Hug

# 589
Благодаря ти скъпа.Пожелавам ти от все сърце следващият път да е успешен.

# 590
Имуновенина също така помага за запазване на бремеността.
  Така е  Peace
   Износих двете си деца благодарение на имуновенина.
   Всеки месец  / от 1-ви до 9- ти м. / ми вливаха по 60 ампули .

# 591
Добро утро, дами!
Имам питане- знаете ли дали има изследване, което да показва качеството на яйцеклетките? Изследване, което да не включва пункция.
Пожелавам ви приятен, прохладен ден  newsm03

# 592
Добро утро, дами!
Имам питане- знаете ли дали има изследване, което да показва качеството на яйцеклетките? Изследване, което да не включва пункция.
Пожелавам ви приятен, прохладен ден  newsm03

Ивия аз лично не съм чувала за никакъв начин, вкл и пункцията не може да каже със 100% сигурност, качествени или не са, получените яйцеклетки Peace
Стискам палци на всички  bouquet

# 593
Здравейте момичета!Вчера бях на преглед и си имам едно плодно сакче на 25 дена.Но имам един въпрос който исках да задам на доктора но забравих а от днес той е отпуска.Затова мисля да попитам вас и да ми дадете някакъв отговор.Въпросът ми е след колко време може да имам полов контакт?Някой казват че след теста може но аз вече 25 дена не смея.Благодаря ви предварително и успех на всички.

# 594
Здравейте момичета!Вчера бях на преглед и си имам едно плодно сакче на 25 дена.Но имам един въпрос който исках да задам на доктора но забравих а от днес той е отпуска.Затова мисля да попитам вас и да ми дадете някакъв отговор.Въпросът ми е след колко време може да имам полов контакт?Някой казват че след теста може но аз вече 25 дена не смея.Благодаря ви предварително и успех на всички.

cura.1980 На мен лично и до ден днешен са ми забранени половите контакти...аз се примирих в името на бебо, но мъжо малко по тежко го изживя  Laughing
Така ще съм си до края  Whistling доколкото знам след инвитро не се препоръчва през първите месеци но най-добре звънни на доктора и го попитай може при теб да не е толкова опасно  yes

# 595
Никакъв секс от ин витрото до към 45 ден след раждането. Издържа се. Като знам колко нерви и сълзи, и пари струваше всичко, нямаше начин с един секс да проваля нещата. Мъжът ми също си издържа стоически, без да пророни и дума, без да се оплаче.

# 596
здравейте момичета от днес съм на декапептил депо от 03.09 започва стимулацията на всички момичета успех Flowers Four Leaf Clover

# 597
Браво Grinning Успешна процедура ти желая Hug

# 598
Сънчи Пънчи ти до къде стигна? newsm78

# 599
Къртиче, още не сме започнали. Останаха ни малко изследвания (ХИВ и прочее, микробилогии). Започнах си противозачатъчните и другите лекарства, които ми изписаха д-р Стефанов и доц. Тодорова. Септември съм на среща с док и... ще видя какво ще правим Grinning

Общи условия

Активация на акаунт