Ин витро -Плевен 6

• 83 165
  • 794
  •   1
Отговори
# 600
здравейте момичета къде се изгубихте моята пункция ще е в събота на 15.09 .Успех на всички момичета и вярвайте,че това ще е вашият първи и последен успешен опит.Лек и усмихнат ден на всички newsm10

# 601
Людмила, успех в събота Hug
Колко фоликулчета отгледахте?

# 602
Сънчи, ти докъде го докара?

# 603
Все още доникъде. Още съм на това положение... Laughing

Къртиче, още не сме започнали. Останаха ни малко изследвания (ХИВ и прочее, микробилогии). Започнах си противозачатъчните и другите лекарства, които ми изписаха д-р Стефанов и доц. Тодорова. Септември съм на среща с док и... ще видя какво ще правим Grinning

# 604
в дясно са 6 фоликула с размери 16-18мм,в ляво са 5 с размери 12-13мм,доктора каза,че са добре и достатъчни.Момичета имайте търпение и аз започнах февруари месец то не бяха изследвания ,махах един полип на матката,после се появи друг,само се питах кога ще започне стимулацията и ето,че дойде ,а сега вече съм към края.Така,че горе главите момичета,хубавите неща стават бавно и по-добре така,ако има нещо нередно в изследванията да се оправи навреме.Успех на всички,много прегръдки.

# 605
liudmila76   Hug
успех!!!!

# 606
liudmila76 ще ти стискам палци   Praynig

# 607
благодаря ви момичета за подкрепата,на всички успех ще пиша как се развиват нещата newsm10

# 608
Припомнете ми моля как точно протичаше стимулацията. От кой ден се започваше? Аз имам едно успешно инвитро в Плевен, но вече забравих и сега май се замислям за втори опит....

# 609
здравейте момичета днес мина моята пункция,извадиха 12 фоликула утре ще се обадя,за да чуя как се развиват нещата за в момента,успех на всички момичета лека и приятна вечер

# 610
Момичета споделете как протичат при вас стимулациите. Знам, че за всеки е различно, но просто искам да събера малко инфо. Изписват ли в Плевен таблетки Достинекс (при първата ми процедура в София ми ги бяха изписали и се чувствах много зле, както не ми понесе и приливането на банки с калций)? Споделете вашия опит ...

здравейте момичета днес мина моята пункция,извадиха 12 фоликула утре ще се обадя,за да чуя как се развиват нещата за в момента,успех на всички момичета лека и приятна вечер
  Как си мила, какво става с теб, как мина трансфера, резултати кога очакваш, как се чувстваш?

# 611
благодаря добре съм върнаха ми две ембриончета ,утре ми е кръвния тест.А с теб какво става?Успех  и хубав ден  newsm10

# 612
В момента сме на етап изследвания, предстои ми другата седмица втори преглед и се надявам да стане ясно дали ще провеждаме някакво лечение на съпруга ми, тъй като сме с морфология 3%. Ще изчакаме и резултатите от TSH ми и така... Наистина се надявам другата седмица да имаме повече яснота, иначе съм с добри първи впечатления от отношението на всички в клиниката Simple Smile
А на теб  liudmila76  искрено ти желая успех утре, стискам палци  newsm17

п.с. А какво стана с останалите ти ембриончета?

# 613
Един съвет пуснете СГ и в друга клиника.

# 614
Ами от тези 12 фоликула извадиха 6 яйцеклетки и 6 се оплодиха,но останаха само 4 и така 2 най-хубави ембриончета върнаха,другите решихме да не ги замразяваме.Успех за спермограмата знай,че трябва да си спокойна,когато правиш изследвания,защото има значение от настроението и въобще трябва да си много спокойна и да вярваш,че всичко ще е ок.Успех и стиснати палци Wink

Общи условия

Активация на акаунт