Ин витро -Плевен 6

• 83 177
  • 794
  •   1
Отговори
# 615
Един съвет пуснете СГ и в друга клиника.

Ние имаме вече един опит ИКСИ и СГ от три различни клиники (без тази в Плевен), така че си знаем че сме с мъжки фактор Simple Smile
Все пак благодаря за съвета

# 616
Хайде  liudmila76, не ни дръж в напрежение, какво стана с резултата?

# 617
извинявай,но от емоция забравих чхг 23.14 в понеделник на втори кръвен тест,дано да се повиши,защото в момента незнам дали да се радвам или... newsm17,но съм оптимистично настроена и ...дано.Успех момичета

# 618
Р
извинявай,но от емоция забравих чхг 23.14 в понеделник на втори кръвен тест,дано да се повиши,защото в момента незнам дали да се радвам или... newsm17,но съм оптимистично настроена и ...дано.Успех момичета

Разбира се че всичко ще бъде наред миличка, мисли оптимистично. А ти на кой ден от трансфера прави кръвен тест?

# 619
на 13 ден,така ми каза акушерката

# 620
liudmila76 въпреки че съм на работа и имам с какво да се занимавам тук, да знаеш че мислено съм с теб и ще ти стискам палци резултата ти да се утроил няколко пъти  newsm17, късмет миличка  Wink .  И да не забравиш после да се похвалиш Ейййй

# 621
благодаря,но моят опит свърши с отрицателен тест,днес не съм добре,но утре с нови сили подавам документи за втори опит.Ти докъде стигна

# 622
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7Одавна не съм ви писала но сега искам да ви поръся с моят късмет.Желая успех на всички момичета.

# 623
Цуре, айде поръси ме  Hug
Де изчезна, бе, жена? Мислех те. Радвам се, че всичко при теб е наред! Дано си ни на късмет. И Сънчито изчезна...
Людмила, гуш  Heart Eyes Ще успееш!
Аз съм с пореден + тест за хламидия, междувременно правих имунологичните изследвания - тромбофилии, нк клетки, бла, бла.... нищо обезпокоително.
Пуснах уреаплазма и микоплазма, то вече иследвания не останаха... Всичко овършах  Joy
Ма с хламидията кво правим - идея нямам, сега си чакам резултата от psr-теста.
Та, дотук я докарах, демек - до никъде.
Я да питам - някакво мнение за Иванов, има ли правили инвитро при него?
Интересно ми стана, че май всички сте пациентки на Стефанов, да сменям док, докато е време, викам.

# 624
Ааа, тук съм аз, чета ви (когато има нещо за четене Mr. Green).
Преди всички пък бяха пациентки на Емин, когато той се махна Стефанов стана най-посещавания. За Иванов аз нямам абсолютно никакви впечатления Rolling Eyes

Родена в понеделник, я дай малко хронология на твоите перипетии с хламидиите, че ми се губи нещо.

Цуре Hug, как сте с бебчо?

# 625
Здравей Сънчи ние с бебчо сме добре . Растем и до другият месец ще разберем момче или мацка е.Пожелавам на всички дами успех.Колкото до Иванов аз съм го виждала няколко пъти но нямам никаква информация какъв доктор е.

# 626
аз съм при Бързашки и за сега съм с много добри впечатления

# 627
Здравейте момичета,бих те ли ми казали колко струва кръвният тест за бременност и за колко време става?

# 628
ако си по фонда и го правиш в клиниката имаш право на два безплатни кръвни теста и резултата става за около 40 минути,а в другите лаборатории е около 17-18 лева зависи и става резултата за 1.-2дни това съм го чела от други момичета.Успех

# 629
Благодаря за отговора!Утре съм на тест в КИРМ и и нямам вече сили и търпение.Изпитвам голям страх.

Общи условия

Активация на акаунт