Ин витро -Плевен 6

• 83 164
  • 794
  •   1
Отговори
# 630
успех и стиснати палци от мен

# 631
Благодаря, късмет и успех на всички!

# 632
Сънчи, април тест, + резултат.
Лечение с аб;
юни тест, + резултат
дълго лечение с аб;
септември тест, + резултат
ама толкова +, че док се усъмни в теста.
началото на октомври отново тест, само, че тоя път пср-тест, не кръвен.
Чакам резултат след 7-8 дни.

# 633
Родена в понеделник, защо не изпратиш кръв в София в Нац. център по заразни и паразитни болести, лаборатория "Рикетсии и хламидии" за изследване?

# 634
до края на месеца ще го направя или директно ще ида при доцентката.

# 635
Записвам се да следя и да попитам - за час при д-р Бързашки директно на него ли трябва да се обадя или в климиката?

# 636
  • UK
Записвам се да следя и да попитам - за час при д-р Бързашки директно на него ли трябва да се обадя или в климиката?
В клиниката Peace

# 637
Пробвай първо в клиниката, достатъчно са любезни за да ти отговорят на всички въпроси  Simple Smile късмет!

# 638
Благодаря много за отговорите, но за КИРМ ли говорим или за Авис Медика?

# 639
Благодаря много за отговорите, но за КИРМ ли говорим или за Авис Медика?

В случая става въпрос за КИРМ, но и в Авис Медика ще можеш да си запазиш час ако се обадиш  Simple Smile

# 640
А къде е по-добре? Извинявам се за многото въпроси, но се опитвам от първия път да попадна на правилното място, а не да експериментирам.

# 641
Зависи за какво ще си записваш час, в Авис медика не правят инвитро.

# 642
няма от първия ден да ти направят инвитро - иди където и да е - по скоро където има по ранен час. Аз първо ходех при него в Авис медика - той ще ти каже ако случайно се наложи да те прати в КИРМ.
Моят съвет е да отидеш в Авис медика - там е малко по-евтин прегледа.
Той ще те прегледа, ще ти назначи изследвания и чак тогава ще даде становище за инвитро
УСПЕХ!

# 643
Много благодаря момичета, ще звънна в Авис Медика, предполагам в нета има телефони за връзка.
Успех и от мен на всички.  Hug

# 644
  • Поморие
Здравейте!
Имам въпрос към момичетата,които са правили ин витро в клиниката.Интересува ме в клиниката поставят ли инжекции?По–точно се притеснявам за инжекцията преди пункция /Прегнил/ къде ви я поставят?Не познавам изобщо Плевен,а и мъжа ми няма да бъде с мен,така че няма да разполагам с кола.Ще отседна в центъра /ул."Шипка"/.Има ли наблизо някакъв денонощен медицински център или нещо подобно?
Ще съм ви благодарна ако споделите!!!

Общи условия

Активация на акаунт