Ин витро -Плевен 6

• 83 151
  • 794
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!
Имам въпрос към момичетата,които са правили ин витро в клиниката.Интересува ме в клиниката поставят ли инжекции?По–точно се притеснявам за инжекцията преди пункция /Прегнил/ къде ви я поставят?Не познавам изобщо Плевен,а и мъжа ми няма да бъде с мен,така че няма да разполагам с кола.Ще отседна в центъра /ул."Шипка"/.Има ли наблизо някакъв денонощен медицински център или нещо подобно?
Ще съм ви благодарна ако споделите!!!
Аз бях на Овитрел, но предполагам, че и Прегнила е направен удобен за поставяне от самата теб. Ще ми е интересно да се включи някоя бъдеща мама, която е била на това лекарство. В общи линии само първоначално Декапептила ходих да ми го слагат в поликлиника, другите - сама в корема.  Peace

# 646
Здравей Мерилин,на мен ми биха и двата пъти Прегнил. Бие се мускулно и обикновено е вечер към 21 часа,тъй като трябва да е 36 часа преди пункцията.Питай сестрите в клиниката те са много отчтиви,те ще те насочат.

# 647
Germar, в частната болница в центъра ми биха инжекцията. Авис медика мисля се казва. Можеш да идеш с такси.

# 648
Здравейте, днес ми е 1 ден от стимулация с Декапептил . 4 часа след поставяне на инжекцията ми прокърви. Нормално ли е? Днес по принцип ми е 16 ден от цикъла..... не мога да се свържа с д-р Стефанов и с клиниката и затова пиша тук. Благодаря предварително!

# 649
  • UK
Здравейте, днес ми е 1 ден от стимулация с Декапептил . 4 часа след поставяне на инжекцията ми прокърви. Нормално ли е? Днес по принцип ми е 16 ден от цикъла..... не мога да се свържа с д-р Стефанов и с клиниката и затова пиша тук. Благодаря предварително!
Декапептила 0,1 ли е? В смисъл, еднократно ли ще го поставяш (депо) или всеки ден в продължение на 21 дни? Питам те, защото ако е за 21 дни е нормално да ти дойде МЦ. Днес клиниката не работи, поне не и регистратурата, обаче д-ра ще ти върне мисля обаждането, така че можеш да му оставиш съобщение Peace

# 650
о,1 мг/мл. по веднъж на ден!успях да се свържа с доктора и каза, че е нормално да прокървя

# 651
Ще отседна в центъра /ул."Шипка"/
мерилин, извинявай миличка, там където отсядаш какво е: хотел, квартира или частно лице (при близки)?  Питам защото и аз се ослушвам за оферти. А ако има момичета с друга информация, моля и те да споделят Simple Smile

# 652
  • Поморие
Ще съм при роднини.

# 653
Еее Браво, това е най-добрата оферта  Wink,  късмет при процедурата ти желая  Peace

# 654
  • Shumen, Bulgaria
Няма ли някой да се похвали?  Rolling Eyes
Има ли момичета в процедура?  Rolling Eyes
Темичката нещо не помръдва  Rolling Eyes
Късмет на всички!   bouquet  bouquet  bouquet

# 655
не мърда темата,защото няма коя с какво да се похвали,дано не съм права много момичета пишат преди ,интересуват се от стимулацията как протича и т.н.като видят отрицателния резултат и се сриват тотално не й е до писане,а когато решат е минало доста време и предпочитат да не споделят.Аз като бях септември месец на трансфер имаше много момичета на пункция,но уви.Успех на всички момичета аз излизам от тази тема

# 656
Моята пункция и трансфер беше през септември при Д-р Стефанов.След положителният тест на 11.10.2012 сега чакам с нетърпение да стане 26.10 да отида на видеозон. Запознах се повреме на вливанията с три момичета с успешна процедура през септември месец.Втори опит ми е и знам какво е да изпиташ неуспех.Момичета не губете вяра и сила,ще са ви е нужни и след положителния тест!

# 657
Здравейте, 
наистина голямо затишие беше настанало тук. Предполагам, че на по голямата част от вас просто не им е било до писане. Аз също от доста време мълчаливо следя постовете и няколко дискусии и не смея да пиша.  Нашата процедура беше октомври, на 20.10. бяхме на трансфер, на 03.11. направих втория кръвен тест, чхг се беше удвоило, не посмях да се зарадвам, това ми е трети опит. На 16.11. бяхме на преглед и видяхме едно мъничко, шаващо ембрионче. Отново не смея да се зарадвам истински. И сега съм още по притеснена и ошашавена, имам чувство че вече нямам никакви симптоми, не ми се гади, не ми се повръща.
Моля да споделите ако някой има същите притеснения като мен.

# 658
Здравейте, 
наистина голямо затишие беше настанало тук. Предполагам, че на по голямата част от вас просто не им е било до писане. Аз също от доста време мълчаливо следя постовете и няколко дискусии и не смея да пиша.  Нашата процедура беше октомври, на 20.10. бяхме на трансфер, на 03.11. направих втория кръвен тест, чхг се беше удвоило, не посмях да се зарадвам, това ми е трети опит. На 16.11. бяхме на преглед и видяхме едно мъничко, шаващо ембрионче. Отново не смея да се зарадвам истински. И сега съм още по притеснена и ошашавена, имам чувство че вече нямам никакви симптоми, не ми се гади, не ми се повръща.
Моля да споделите ако някой има същите притеснения като мен.

sisito76 не се притеснявай миличка за гаденето и повръщането...аз нямах симптоми и като тебе не смеех да се зарадвам, но тайничко нещо в мен ме караше да съм спокойна и че всичко е наред...така се и оказа  Hug
стискам ти палци да си добре...с много вяра и любов мечтите се сбъдват  Praynig

# 659
Здравейте момичета, по повод критиката на liudmila76, че темата не мърда, аз се почувствах "засегната" (в добрия смисъл, разбира се Simple Smile ) и реших да драсна няколко реда. Предпоследното ни посещение в клиниката ( на 11.10.) завърши с уговорката, че ще изчакаме 3-4 месеца, за да проверим дали подобрението в показателите на мъжът ми ще има резултат Simple Smile.  Изненадани бяхме с обаждане от Плевен на 15.11., че трябва да продължим с изследванията, които не сме пускали за да стартираме процедурата, заради промените във фонда. Вчера бяхме в КИРМ, отново ни взеха кръв и на двамата, спермограма на мъжът ми и ...така. Другата седмица отново сме там за да коментираме резултатите и да продължим с вирусологията (евентуално, зависи от резултатите на тези изследвания).
  Предварително Ви се извинявам , че си повтарям въпроса, но моля ви разкажете ми как протича стимулацията. Д-р Стефанов ми каза че ще ми дадат медикаментите и ще започна в къщи с лекарствата, после кога ви викат на прегледи и по кое време вече се остава във Плевен за пункция. Наистина ми се иска да разбере какъв е реда , за да имам някакво виждане над нещата. Моля ви споделете  Hug

Общи условия

Активация на акаунт