Ин витро -Плевен 6

• 82 557
  • 794
  •   1
Отговори
# 765
По тази логика мога да кажа, че в КИРМ са им много чувствителни и реактивите за НК клетките, т.к масово излизат с високи такива и какво се налага Wink

Hug

Какво се налага?
Явно не сте минавали по този път или не сте чели по темите и по въпроса ( за НК клетки и пр.). Вливания със скъпи препарати се налагат, неколкократно и не се поемат от ФАР, а от нас, пациентите  Peace Peace[/color]

Не съм минавала, още ....
Но, съм чела по въпроса и даже знам, че тези вливания не са много препоръчителни, макар че го практикуват масово.
В интерес на истината от всички изследвания които правих там, които не бяха малко, само хламидията и НК клетките не са ми с добри резултати Simple Smile
Хламидията ще я повтарям на друго място, но то въпроса е там приемат ли направени другаде изследвания.

# 766
  • UK
По тази логика мога да кажа, че в КИРМ са им много чувствителни и реактивите за НК клетките, т.к масово излизат с високи такива и какво се налага Wink

Hug

Какво се налага?
Явно не сте минавали по този път или не сте чели по темите и по въпроса ( за НК клетки и пр.). Вливания със скъпи препарати се налагат, неколкократно и не се поемат от ФАР, а от нас, пациентите  Peace Peace[/color]

Не съм минавала, още ....
Но, съм чела по въпроса и даже знам, че тези вливания не са много препоръчителни, макар че го практикуват масово.
В интерес на истината от всички изследвания които правих там, които не бяха малко, само хламидията и НК клетките не са ми с добри резултати Simple Smile
Хламидията ще я повтарям на друго място, но то въпроса е там приемат ли направени другаде изследвания.

Оооо вливанията да ви кажа са на голяма почит в КИРМ Peace Mr. Green За Хламидия незнам но си мисля, че ако излезе отрицателна от едно такова място като Националния център по заразни и паразитни болести то няма какво да му оспорват просто Naughty Crossing Arms

# 767
Аз имам позната, която се отказа от Плевен и на другото място също и правиха вливания, така че може би понякога се налага.,
А аз искам да попитам вие сте против тези вливания защото са вредни/опасни/рискови/ или защото са скъпи, а ние си ги плащаме?

# 768
  • UK
Аз имам позната, която се отказа от Плевен и на другото място също и правиха вливания, така че може би понякога се налага.,
А аз искам да попитам вие сте против тези вливания защото са вредни/опасни/рискови/ или защото са скъпи, а ние си ги плащаме?
Не съм убедена в ползата от тях, аз лично и за себе си Crossing Arms

# 769
Когато се оказа, че ин витрото ми е успешно и имах положителен тест за бременност искаха да ми направят едно вливане "за всеки случай", въпреки, че НК клетките и винаги са си били в норма. Аз не се съгласих и така. Защо трябва да давам 680 лева, за да ми влеят лекарство, от което нямам никаква нужда??? Отидох на първия преглед да ми установят бременността и после повече не съм ходила. То голямо вливане, голямо чудо, на половината им правят вливания...На мен ми е много странно, както и това с положителните резултати за хламидия. Там им куцат нещата.

# 770
Да, определено им куцат нещата! Peace

# 771
Тя хламидията да е проблема. Много лесно всеки може да си направи повторен тест другаде и да разбере.
Tanita13 ти там ли прави инвитрото?

И пак споменавам - моя позната го прави в София и също са и "вливали" профилактично, въпреки че е била в норма.

# 772
  • UK
Тя хламидията да е проблема. Много лесно всеки може да си направи повторен тест другаде и да разбере.
Tanita13 ти там ли прави инвитрото?

И пак споменавам - моя позната го прави в София и също са и "вливали" профилактично, въпреки че е била в норма.
Да то и в други клиники вливат профилактично, но повече се влива, където има нужда, не без нужда Peace Танита беше пациентка на д-р Емин, иначе Mr. Green

# 773
На мен нищо не са ми споменавали за вливания. Факт е, че всяка клиника има "любимо" изследване/ процедура. При Стаменов правят хистероскопии на много от пациентките, в Плевен ходят много хора с имунологични проблеми и вливанията на разни неща се харчат.
Карайте лекарите да се аргументират кое за какво го правят  Peace

# 774
Здравейте!
И аз съм от пациентките на д-р Емин, благодарение на който излекувахме Хламидия(за която и ние се съмнявахме и направихме изследване в Центъра по заразни и паразитни болести и както и в Плевен така и там резултата си беше все положителен) и благодарение на който днес се радваме на дъщеричката ни(от Ин витро)  и на една протичаща в момента бременност по естествен път.
Що се отнася до вливките-ние също вливахме и то всеки месец заради високи НК-клетки!Не съжалявам за което, и не мисля че са ни предписани защото на някой така му е хрумнало.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!

# 775
Ивка, до коя седмица / месец прави вливанията. Питам, защото имунолозите казват едно, а проследяващия ме докотр друго. И аз съм с високи НК - клетки.

# 776
  • UK
Ивка, до коя седмица / месец прави вливанията. Питам, защото имунолозите казват едно, а проследяващия ме докотр друго. И аз съм с високи НК - клетки.
Не съм Ивка Rolling Eyes но знам, че до 24 г.с са ефективни вливките  Peace

# 777
Е, аз къде съм казала, че на всички вливат, защото така им е хрумнало? Говоря за моя опит и за предложението към мен. Факт е, че изследванията ми бяха идеални и ми беше предложено ако искам да направя вливане за по-сигурно.

Иначе, да, там правих ин витрото, при доктор Емин. Стимулацията ми си беше перфектна и въобще всичко си беше съвсем нормално, като изключим тая хламидия и после това с вливането. Благодарение на доктор Емин сега ще празнуваме за първи път Коледа с нашите близнаци Борис и Лора, които след месец ще станат на 1 годинка. Grinning

# 778
Здравейте отново!
Танита не на всички,според теб на половината им правят вливания...,но както и да е.Не искам да се заяждам.Пиша все още тук за да съм полезна ако мога  и на други момичета.
lonik вливки правихме до 9-тия месец.Около 5-тия , 6-тия направихме контролно изследване на NK--клетките и понеже пак бяха високи ги продължихме до края-веднъж месечно(струваха ни около 60-70 лева).
Дано се включат и други момичета, да кажат при тях как е било.

# 779
  • UK
Здравейте отново!
Танита не на всички,според теб на половината им правят вливания...,но както и да е.Не искам да се заяждам.Пиша все още тук за да съм полезна ако мога  и на други момичета.
lonik вливки правихме до 9-тия месец.Около 5-тия , 6-тия направихме контролно изследване на NK--клетките и понеже пак бяха високи ги продължихме до края-веднъж месечно(струваха ни около 60-70 лева). Дано се включат и други момичета, да кажат при тях как е било.
Ивка, явно вливанията при теб не са били от Имуновенин, защото вливките  с него са в пъти по-скъпи (една такава е приблизително към 680 лева newsm78 по спомени). Сподели, че отново си в очакване Hug Искам да ти пожелая лека и безпроблемна бременност  Hug но само да споделиш, през тази бременност (разбрах, че е естествена) следихте ли отново НК клетките и имаш ли пак вливания?

Общи условия

Активация на акаунт