Faberlic - качествена руска козметика

• 34 757
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
 С удоволствие ви представям новите промоции от faberlic. Възползвайте се от намаленията, за да дарите кожата си със здраве и красота, и от промоциите, за да дарите красота и здраве.

ПРОМОЦИЯ!!! НОЩЕН КРЕМ VITA KISLOROD (0404) САМО ЗА 5,06 ЛЕВА АКО КУПУВАТЕ  ДНЕВЕН КРЕМ (0403)   

ПРОМОЦИЯ!!  НОЩЕН КРЕМ AQUA KISLOROD (0402) САМО ЗА  5,06 ЛВ АКО КУПУВАТЕ ДНЕВЕН КРЕМ (0401)   

ПРОМОЦИЯ!!  НОЩЕН КРЕМ PHYTO KISLOROD (0406) САМО ЗА  5,06 ЛЕВА АКО КУПУВАТЕ ДНЕВЕН КРЕМ (0405)

ПРОМОЦИЯ!!    ПОДАРЪК ЗА УЧИТЕЛ ИТАЛИАНСКА ВАКАНЦИЯ! КРЕМ СУФЛЕ (1965) ИЛИ СКРАБ ЗА ТЯЛО (1966), КРЕМ ГЕЛ (1967) ИЛИ ПЯНА ЗА ВАНА (1920), ПОДАРЪЧЕН ПЛИК ЗАЕДНО САМО ЗА 15,44 ЛЕВА

ПРОМОЦИЯ!!  ПОРЪЧАЙТЕ ЧЕРВИЛО FANTASY НА СУПЕР ЦЕНА 3,03 ЛЕВА, АКО КУПУВАТЕ ДВА АРТИКУЛА ОТ СЕРИЯ FANTASY               

ПРОМОЦИЯ!!  ПОДАРЪК НА УЧИТЕЛ ORANGERIE! ДНЕВЕН КРЕМ ЗА РЦЕ (8338), ДУШ ГЕЛ (8331/8332/8336), ПОДАРЪЧЕН ПЛИК ЗАЕДНО САМО ЗА 11,98 ЛВ

Хубав ден!  Hug

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 13:15 от bubanka

# 31
Вие възползвахте ли се от последните промоции? Аз си поръчах от скрабовете за тяло /много съм доволна от тях, частиците са фини, но същевременно почистват много добре кожата и я правят мека   и с усещане на чистота/, пяната за почистване на лице /наистина почиства много хубаво и премахва всички несъвършенства/, също поръчах и крем за около очите /майка ми има проблем с всички кремове за около очите, тъй като й дразнят и получава алергична реакция, е, с този далеч не е така! Ползва го всеки ден и е много доволна, няма никакви странични неприятни реакции!/. Това е засега от мен Peace

ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО ПОВЕЧЕ ХОРА СЕ ВКЛЮЧАТ С МНЕНИЕ И КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТИТЕ!

# 32
Ще се радвате,ама никой не ползва тези продуктиMr. Green
Според мен, темата сте си я създали вие с чисто рекламна цел,за да ви върви  каталожната търговийка.  Naughty
Не се напъвайте толкова момичета.Ако продуктите са хубави,хората сами ще си създадат тема и ще ги похвалят.Вие колкото и да си раздвоявате личността и да си говорите сами,повече от няколко страници няма да изпишете  и в крайна сметка целият ви труд ,да ни убеждавате колко са "невероятни" тези продукти,ще отиде по дяволите.  Outta Joint
Продуктите може и да стават,но мен лично ме отказвате да ги пробвам с тази агресивна реклама,която им налагате тук във форума. Peace

# 33
Здравейте, Anlita!
 Радвам се да прочета и такова мнение. Само искам да ви поправя, че това не е "каталожна търговийка" както вие я наричате. Всички продукти на faberlic съвсем не могат да бъдат презентирани в един каталог. Темата има за цел да запознае именно вас, които не познавате тези продукти. А какъв по-добър начин от едни доста изгодни промоции. Аз точно така се запознах с Фаберлик.
Никой не ви насилва да използвате продуктие, или просто да ги опитате. Аз ви предлагам, вие избирате. Без да изглежда грубо!
Поздрави!  pletka

# 34
  • някъде там и аз незнам
Здравейте на всички които използвате тези продукти.  bouquetАко може да се присъединя към вас с положителни емоций.....доста от нещата използвам и съм много доволна.Ако някой се интересува и от поръчки насреща съм..........

# 35

Продуктите са много добри като качество и ценово.Това са сайтове с продуктите.
`

http://my-faberlic.ovo.bg/

www.faberlic.ru

www.faberlic.bg/

# 36
Здравейте, нещо се забравихме Simple Smile) Аз се включвам с отзиви за почистващото мляко за грим 1942. Почиства грима перфектно, прави кожата мека и чиста. Има един недостатък - лично на мен ми люти и щипе на очите! Но го преживявам, като се има предвид, че с моята чувствителна кожа трудно си намирам продукти, от които да не се обривам...
Приятна вечер на всички   bouquet

# 37
Здравейте!

Искам да попитам - има ли каталог на български на хартиен носител?Ако да,дали се издава всеки месец? И стоката се изпраща от някоя друга държава,или имна склад и в България?

Благодаря!

# 38
Здравейте!

Искам да попитам - има ли каталог на български на хартиен носител?Ако да,дали се издава всеки месец? И стоката се изпраща от някоя друга държава,или имна склад и в България?

Благодаря!

Да, има български каталог, който се издава веднъж годишно. Цените са осреднени и за всяка кампания се сменят, като актуалната ценова листа се изпраща по имейла. Продуктите се зареждат всеки понеделник от склад в Литва. Българският склад се намира в София. Peace

# 39

Козметиката е много добра, цялото ми семейство я ползваме вече 1 година. Детските неща също са много добри, ползвах и слънце-защитните едни от най- добрите на българския пазар.

# 40
Здравейте, нещо се забравихме Simple Smile) Аз се включвам с отзиви за почистващото мляко за грим 1942. Почиства грима перфектно, прави кожата мека и чиста. Има един недостатък - лично на мен ми люти и щипе на очите! Но го преживявам, като се има предвид, че с моята чувствителна кожа трудно си намирам продукти, от които да не се обривам...
Приятна вечер на всички   bouquet

Пробвай 0479 има минерален комплекс и екстракт от моринга

# 41
Здравейте на всички! Записвам с да следя темата.Аз също съм представител на faberlic от Варна съм!

# 42
  • Перник
Здравейте....къде може да се разгледа актуален каталог с български цени?  и евентуално да се поръча?

# 43
  • някъде там и аз незнам
Здравейте....къде може да се разгледа актуален каталог с български цени?  и евентуално да се поръча?

http://www.faberlic.bg/bg/home.html    Simple Smile

# 44
  • София
Няма ли мнения за тези продукти от обикновени потребители? При толкова дистрибутори и представители е логично да има поръчващи и ползващи козметиката. Видях във Фейсбук, че са пуснали и ВВ крем. Ще се радвам да прочета коментари за кремовете им.

Общи условия

Активация на акаунт