Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 102 018
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Здравей Аня може ли да ми пратиш картинка, защото не можах да намеря публикацията. Благодаря ти предварително!

http://www.nisea-bg.com/images/items/5476.jpg

Благодаря непременно ще го пробвам!
А да знаете къде във Варна мога да го намеря?

# 271
Тази пудра против изпотяване не оставя ли петна?
Пудрата по принцип е за цялото тяло, и е бяла на цвят, много фина. Аз застанеш на паркет (примерно) и почнеш да се "пудриш" ще паднат белите прашинки, за мен това е много забавно   Grinning . Настъпвам ги, и така ги попиват стъпалата ми.
Но всъщност, веднъж докоснала кожата, няма никакъв цвят. Правя така: Взимам малко, потупвам на подмишницата, излишъка пада. В този момент ще видиш, че е нанесена безцветна. После следва дезодорант, който за мен е Стик на Фа, също не ми оставя следи. След това отново слагам пудра отгоре по същия начин.
Тя поема цялата влага, за това помага.  Peace

# 272

Благодаря непременно ще го пробвам!
А да знаете къде във Варна мога да го намеря?

В Елитис до Практикер го имаше до онзи ден. На щанда с кристалите за коса  Hug

# 273
  • В къЩи.
После следва дезодорант, който за мен е Стик на Фа, също не ми оставя следи. След това отново слагам пудра отгоре по същия начин.
Тя поема цялата влага, за това помага.  Peace

Кой точно стик?

# 274
  • Перник
И аз харесвам рол оните на Орифлейм.

# 275
  • София
http://apteka.framar.bg/01002565/%D0%B0%D0%BB%D0%B3%D0%BE%D0%BF% … 200-%D0%B3%D1%80-

Този шампоан ме заинтригува. Ще взема да го пробвам, че имам навика да си пипам косата и главата като цяло и все нещо си разранявам кожата.
Само дано не сплесква много косата.  Rolling Eyes

# 276
  • WonderLand
Момичета имам един въпрос. Колко време ви трябва за да изсъхнат ролките против изпотяване върху кожата? Всички които съм ползвала просто не изсъват Tired Как мога да ги накарам да изсъхнат  newsm78

Да добавя, че за сега, от всичко, което съм ползвала най-доволна съм от мъжкия рол он MY от Била за 1,56. Имам усещането, че не ми оставя толкова мокри петна и не се усеща миризма. Предпочитам го пред каквото и да било дамско.

# 277
АЗ разтърквам с пръсти докато попие. Дева-та попива лесно, Орифлейм също. До скоро имах на Буржоа, който просто не искаше да попие и изискваше дълго време втриване с пръсти, което също не даваше много добър резултат.

# 278
  • Перник
Момичета имам един въпрос. Колко време ви трябва за да изсъхнат ролките против изпотяване върху кожата? Всички които съм ползвала просто не изсъват Tired Как мога да ги накарам да изсъхнат  newsm78

Да добавя, че за сега, от всичко, което съм ползвала най-доволна съм от мъжкия рол он MY от Била за 1,56. Имам усещането, че не ми оставя толкова мокри петна и не се усеща миризма. Предпочитам го пред каквото и да било дамско.

Toва не ми се е случвало - попиват си веднага при мен (ползвам само Орифлейм).

# 279
bebsun,шампоанът Алгопикс прави косъмът по-твърд/на мен ми харесва този ефект и  умишлено го търся/. Леко потъмнява косата или поне създава илюзия за по-тъмна и лъскава коса,макар блясък да си имам от други средства. Мирише на катран, но се свиква с миризмата му. Не мисля,че сплесква косата, прави я някаси по-тежка. След изсъхване,косата "лъха" известно време , но не е гадно и като че ли е по-скоро внушение. Това от мен .
Много ми се иска и други да споделят впечатленията си от Алгопикса.

# 280
Извинявам се,че се забавих с отговора какъв стик на ФА ползвам - FA Flower Petals Active Rose . Може да бъркам малко името, но е с цикламено капаче, и твърди че издържа 48 часа. Миризмата е вълшебна, и продължителна.
Подобно на това

# 281
  • София
Моята коса е доста мека, така че този ефект на Алгопикс ще ми дойде добре.  Laughing
И ще чакам още мнения.

# 282
  • София/Горна Оряховица
Някой виждал ли е някъде да се продава като пудрата на предната0  страница? (извинявам се, но не се сещам коя потребителка беше постнала  #Cussing out   bouquet

# 283
  • Стара Загора
Това е единствената пудра, която ползвам  Peace
bobz,за тази ли говориш - в дрогерии Лили  мисля,че ги има  Peace

# 284
Момичета имам един въпрос. Колко време ви трябва за да изсъхнат ролките против изпотяване върху кожата? Всички които съм ползвала просто не изсъват Tired Как мога да ги накарам да изсъхнат  .....

Може да е смешно, ама аз като излизам от банята със сешоара освен косата и ролона под мишниците суша!

Общи условия

Активация на акаунт