Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 770
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • WonderLand
LilMissSunshine четките ги намерих в една нова верига в моя град - магазини ЕНДИ. Аз съм от Димитровград. Другаде не съм ги виждала.

# 31
Мога да похваля един балсам на Кауфланд на цена само 2 лв за 300 мл - марката е Аile, взимам балсама за нормална коса, въпреки че моята е суха и боядисана.  Балсама е супер ,а моята коса няма угодия по принцип. Пробвала съм скъпи и маркови балсами и не могат да стъпят на пръстчето на този.  bowuu

# 32
  • София
След похвалите тук реших да си вззема и аз рол-он на Дева, в Кауфланд обаче всички се бяха разтекли и беше страшно мазало, иначе цената е 1,99лв.След това ги гледах в ДМ за 2 и нещо, не течаха  Rolling Eyes , но пък ароматите ми се сториха доста различни от тези в Кауфланд. Как е възможно това, не знам, но не си взех  Confused Иначе съм в спешна нужда от слънцезащитен за лицето и зоната на деколтето, следя за предложения   Peace

# 33
А някой от Пловдив да е попадал на пудрите на Constance Carol (ако така се пишеше). Имам бегли спомени, че моя приятелка си взимаше тяхна пудра от подлеза на централна гара, но не знам дали все още зареждат техни продукти.

# 34
  • В къЩи.
Като стана дума за подсечени детски дупета  Mr. Green , да похваля това кремче http://apteka.framar.bg/30024664/%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B0-%D0%BA … 100-%D0%BC%D0%BB- ,много съм доволна от него. Ползвам го и за дупето на малчо ,както и когато е хремав и му се зачерви нослето от толкова дърпане.За една вечер и е като нов. Peace А аромата му е божествен.

# 35
Като стана дума за подсечени детски дупета  Mr. Green , да похваля това кремче http://apteka.framar.bg/30024664/%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B0-%D0%BA … 100-%D0%BC%D0%BB- ,много съм доволна от него. Ползвам го и за дупето на малчо ,както и когато е хремав и му се зачерви нослето от толкова дърпане.За една вечер и е като нов. Peace А аромата му е божествен.

и аз ползвам това кремче за беба и съм много доволна

# 36
Мога да похваля един балсам на Кауфланд на цена само 2 лв за 300 мл - марката е Аile, взимам балсама за нормална коса, въпреки че моята е суха и боядисана.  Балсама е супер ,а моята коса няма угодия по принцип. Пробвала съм скъпи и маркови балсами и не могат да стъпят на пръстчето на този.  bowuu
Само за нормална ли има или и други видове? Непременно ще го пробвам, че с моето косище няма насмогване на балсами и маски.

# 37
  • гр.Пловдив
судокрема, също за подсечени дупета. По скъпичък е, но е много икономичен

# 38
Мога да похваля един балсам на Кауфланд на цена само 2 лв за 300 мл - марката е Аile, взимам балсама за нормална коса, въпреки че моята е суха и боядисана.  Балсама е супер ,а моята коса няма угодия по принцип. Пробвала съм скъпи и маркови балсами и не могат да стъпят на пръстчето на този.  bowuu
Само за нормална ли има или и други видове? Непременно ще го пробвам, че с моето косище няма насмогване на балсами и маски.
Има и за боядисана, и за обем, но аз съм пробвала само този за нормална коса, но моята е суха и е екстра този балсам. А и аз се загледах по по-евтините балсами, че 1 балсам 200 мл ми върви за 3 измивания и ще фалирам.  Laughing

А някой от Пловдив да е попадал на пудрите на Constance Carol (ако така се пишеше). Имам бегли спомени, че моя приятелка си взимаше тяхна пудра от подлеза на централна гара, но не знам дали все още зареждат техни продукти.
Аз взех веднъж, но не бях доволна - много неравномерно се нанасяше. Макар че една моя приятелка само такава взимаше и беше много доволна. Може би зависи от типа кожа, знам ли.  newsm78

# 39
судокрема, също за подсечени дупета. По скъпичък е, но е много икономичен
Това е най-добрия крем!Не бих казала,че е скъп крем-4,65лв.-60г.
Бочковци-мочковци така си стоят кутийките..... 

# 40
Момичета, препоръчайте ми евтин слънцезащитен крем.

# 41
дефинирай 'евтин' и пиши какъв фактор те интересува  Wink

# 42
Цена-6-7лв,фактор-20+, че имам много бенки-търся нещо изпробвано. Миналата година използвах на Avon фактор 50  Crazy и бях доволна,ако го намалят може би пак него ще взема.

# 43
Аз ползвам Farmasi 35 фактор и около 7 лв. и съм страшно доволна  Peace

# 44
Цена-6-7лв,фактор-20+, че имам много бенки-търся нещо изпробвано. Миналата година използвах на Avon фактор 50  Crazy и бях доволна,ако го намалят може би пак него ще взема.

погледни в ДМ кремовете на Балеа

Общи условия

Активация на акаунт