Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 56 068
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Привет милички!
Абе момичета, вие май покрай Миленка всички започнахте да изтрещявате! Laughing
по лимфен път метите могат да се появят на различни места. Не е задължително това да е в най-близките лимфни възли. Още повече, че те обикновенно при операцията на съответната гърда се отстраняват за да бъдат изследвани. Нито знаете каква е диагнозата на дамата, нито знаете каква е операцията и какъв е резултата от изследванията. Нали затова при поставяне на диагнозата говорим за далечни метастази ( ох, как не ги обичам тези думички), ама вие ме принуждавате. Накрая ще ви тегля бой по списък Joy- може би да използвам времето, когато сте на санаториума newsm78 Joy?????
Целувки от мен!!!!   love001

# 361
Де сте бре, дружина?
 Получиха ли ви се яйцата? У дома поразпределихме малко задачите-за мен козунаците, за майка ми и сестра ми-яйцата. Аз обаче все още съм на работа,  в събота ще запретвам ръкави предпразнично.
Каролка-как си днес?

# 362
Момичета, направих прословутата Сцинтиграфия на бял дроб. Десен бял дроб- 54 процента при референтни 55 процента, ляв- 46 процента при референтни стойности до 45 процента. Много се притесних за този 1 процент над нормата, но ренгенолокът радиолог ли се води, този който прави изследването и после го разчита, ми каза, че това е нормално, в границите на нормалното и да не се притеснявам- Нямам емболия и нямам кистозни и туморни образувания.

Искрено се надявам наистина този един процент да не е притеснителен, но най- вече се притеснявам за радиоизотопа. Просто не мога да спра да се притеснявам. Колкото и да не ми се иска да мисля за това, а и наистина четох, че напълно не може да се разкара от организма и си остава и не се знае как може да въздейства на организма след това. И като си прибавя и мамографийката и отслабналата имунна система и просто става ужас в съзнанието ми. Съзнавам, че проблемът ми направо ви се струва смешен, но моля ви не ми се сърдете.

Пулмологът не успя да ми каже защо тогава имам такива остри болки и бодежи в белия дроб. Май май разбрах, че сцинтиграфията не е сто процентова, но докторът каза, че е и точка по въпроса. Май ще трябва да потърся помощта на психолог, да ми помогне да преодолея страха от тези болки и от това, че може да има нещо, което не са видяли.

А на вас пожелавам- Бързо преборвайте мръсната гад и само хубави дни да ви чакат за в бъдеще.  Ще ви стискам палци на всички крака и ръце, а пък вие стискайте палци за мн.

# 363
Здравейте!!

Луди Пеперуди, благодаря ти,че питаш за мен!! Вчера след химиото бях добре. Само главата се моташе и ми изтръпваха ръцете и краката. Лежах си. Днес хукнах по задачи от сутринта,но на обяд се предадпх и в момента, в който легнах ми прилоша и още пазя леглото. Не повръщам, но имам чувството, че нещо ми е заседнало на гърлото и като стана и ми е лошо и ми се мота тиквата. И сега още си лежа и ям картофи под всякаква форма. Нищо друго не искам,че иначе  Sick

Надявам се вие да сте добре!!  Hug Hug Hug

# 364

Ето какво сътворихме днес с дъщеря ми  Mr. Green И кучето помагаше  Joy Joy Joy

# 365
  • Варна
Страхотни, свате Simple Smile
Да са ви здрави яйцата Simple Smile

# 366
  • Пловдив
Привет, дами.
Днес бях в София, но не бях сама и затова не се обадих, иначе си изкарахме добре по магазините.
@tani4ka, много са ти хубави яйцата, а нашите  в събота ще шарим с дребното.
Кралица, радвай се на резултата и спри да се притесняваш. Да не правиш някаква невралгия, в болницата бях със същите оплаквани и се коза невралгия, ама как боли.
KaRoLa, почини малко, задачите никога не свършват.
Лека вечер на всички, аз започвам да събирам из къщата, че е паднала бомба.

# 367
Страхотни, свате Simple Smile
Да са ви здрави яйцата Simple Smile

А бе,свате,вие гледайте вашите да са здрави... Mr. Green
 Joy Joy Joy
Тия дни лигнята не ме е пускала...Нещо май съм се чалнала или ми е пораснала още една гънка на мозъка....Щот аз съм като Ацетизал-имам само една гънка ,и тя е от точилката на майка ми... Joy Joy
Може би защото са празнични дни и цялото семейство сме си вкъщи и ни е едно такова весело,приятничко!
Благодарна съм на Дядо Боже за всеки един такъв миг,който ни дава!
Пожелавам и на всички вас,мили сестрици,да сте весели и да сте заедно със семействата си!
Светли празници!  bouquet

# 368
  • Варна
Сиско,
как да не е щастлив човек !
Слънцето е в изобилие. Природата е напращяла - възражда се. От фурната мирише мнооого вкусничко Simple Smile
Яйцата ни ....  newsm78
има кой да ги пробва  hahaha

# 369
Яйцата ни ....  newsm78
има кой да ги пробва  hahaha

Само така! Трябва да се изпробват активно,че да сме подсигурени,че няма проблеми! Mr. Green
Природата казваш напращяла...За нея незнам,ама мога да ти кажа аз как съм напращяла... Mr. Green
Отново съм подгонила 90 оки живо тегло... Whistling
Точа зъби за почивката,броя дните...Ако може накрая да се окепизим ще е мноУ гадно обаче... Thinking

# 370
Здравейте, мили ми!!

моля ви, кажете ми какво да правя, че да спре да ми е лошо  Sick Sick Мислех си,че ще се размина с това, ама втори ден не мога да си намеря място Sad Вече се чудя дали да не си взема деган  на инжекции... Само да не стане по-лошо Sad

# 371
Здравейте, мили ми!!

моля ви, кажете ми какво да правя, че да спре да ми е лошо  Sick Sick Мислех си,че ще се размина с това, ама втори ден не мога да си намеря място Sad Вече се чудя дали да не си взема деган  на инжекции... Само да не стане по-лошо Sad

Нищо не можеш да направиш! Но споко,утре вече ще си по-добре! Обещавам ти!
Пий много течности.Така ще пишкаш по-често и ще се изчистиш по-бързо!
До Великден ще си чисто нова! Peace

# 372
Мерси, Сисс, много се надявам да е така,че имам чувството, че нещо ми е заседнало на гърлото и ме дразни. Не съм връщала, но ме дразни ... Sad Ям само картофено пюре и пия вода. Да се маха и вече да съм добре, че подпирам леглото втори ден,нещо нетипично за мен...

# 373
Мерси, Сисс, много се надявам да е така,че имам чувството, че нещо ми е заседнало на гърлото и ме дразни. Не съм връщала, но ме дразни ... Sad Ям само картофено пюре и пия вода. Да се маха и вече да съм добре, че подпирам леглото втори ден,нещо нетипично за мен...

Hug Hug Ще ти мине,но си иска време!

# 374
  • Пловдив
Здравейте, мили ми!!

При мен помагаше съня. Опитай се да спиш повече и много течности.

Общи условия

Активация на акаунт