Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 56 064
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Днес като по чудо много спах следобеда. Само като си намерех правилната позиция и заспивах... Сега пия вода, ама ми е много гадна и тя вече... Опитах да пия чай ама той съвсем ми натъртва  #Crazy #Crazy #Crazy

# 376
Дано по-бързо да ти мине!

# 377
Каролка, можеш да си вземаш и хапче за сън! Така ще спиш през повечето време и ще минава по-бързо! Peace
Това от Боби го знам,тя така правеше! Wink
Бобец,ако четеш да знаеш че тА либя! Hug Hug

# 378
Благодаря ви много, извинете,че мрънкам, но ми е много гадно и знам,че ще ме разберете!!   bouquet  bouquet

# 379
Каролка, мила аз съвети не мога да ти дам , защото още не съм минала през това нещо но мога да ти изпратя  Hug Също така и да пожелая на всички вас приятно и спокойно прекарване на тези светли празнични дни

# 380
Момичета, де cе дянахте бре? Всички запразниха и няма време за тук... Simple Smile
 KaroLka,как си днес миличка? Надявам се да ти е поотминало малко поне!
  Да попитам ,дали по време на лъчето може да се правят снимки, скенери разни и т.н ?Eдвам си вдигам кpъста и гърба сутрин от леглото.Ужас, че за капак ми и дойде, гледам си червените петна Embarassedи си викам, че за последно си ги виждам сигурно.
   Кофти време днес ,няма слънчице ,но нека на душите ни е хубаво пък...
   Весели, цветни празници на всички !

# 381
Сияние, я ми припомни,че нещо ми се губи -от какво имаш петна?! От лъчето ли? И защо те боли кръста,гърба? Thinking

# 382
Сисссс ,миличка Grinning цикъла ми дойде бре Grinning....за тези петна говоря .Даже си мислех ,че ще ми се размине този месец от стрес ли било, от лъче ли било...и аз не знам...ама ми дойде като по часовник.А болките в гърба и кръста си ги имам от преди година .Сега, след операцията, се засилиха и просто не са ме оставяли.През деня ми поотминава ,ама сутрин болките ме будят в 6 сутринта и да искам не мога повече да спя.Ставам доста скована, ама като се раздвижа и ми минава малко.Казах на лъчетерапевта-никакво внимание.Ужас направо!Чакам да мине и другата половина от процедурите и да се оплаквам другаде после Joy.Проведох курс лечение с инжекции диклак-никакъв ефект.Та почвам да си мисля вече най-лошото.... newsm78

# 383
Сцинтиграфия правила ли си?!
Сигурно не,щот си скорошна!

# 384
Не съм, минах операцията и на 37 ден започнах лъчето, до тук съм стигнала само.След като ида при онколозите за хормоналните ще я искам тази сцинтиграфия ,ако трябва ще си я платя....не вярвам да ми се полага в началото още.Само да издържа още 20-тина дена... Sad

# 385
Имам позната,на която ѝ я правиха още на втория месец след операцията!
Просто си попитай и си я искай!
Щом имаш болки в костите,значи трябва да си изследваш костите! Не е казано,че трябва да открият нещо притеснително в тях,но за да си спокойна го направи! Peace

# 386
Обезателно ще си направя!Че то иначе едни мисли ми минават през главата.....

# 387
  • София
Привет момичета днес на Велика Събота!
Сиание, отиди при личната си лекарка да ти даде направление за хирург, независимо кой и той ще ти даде направление за сцинтиграфия. Става много бързо!

# 388
  • Варна
Здравейте!
sianie35, във Варна няма къде да си направиш сцинтиграфия по здравна каса. Аз си я правя в Терапията срещу 95 лв. Ако се сдобиеш с направление - можеш в Шумен да се запишеш или в София, Стара Загора...
Аз пък трябва да ходя на ПЕТ скенер. От две години го отлагам, пък те май го направили платен. Някой да знае?

# 389
nanastef,то е добре че има във Варна къде да се направи, независимо от това ,че е платено.Стига наистина  да го правят, защото дочух, че за този в нашия град нямало изотоп, а той струвал 800лв.Не знам до колко е вярно.Нека мина лъчето и ще задвижа нещата да видим, че съм много  обезпокоена.А на ПЕТ скенера какво точно се гледа и по здравна каса ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт