Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 56 062
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте!!

Аз си мислех,че по-добре ще ставам ама ...пак ми е кофти.. Поне не ми е толкова лошо, ама ви казвам главата ми тежи, всичко ми е потдуто, обрив ми се появи и съм като премазана от валяк- имам мускулна треска. А проблема с тоалетната да не го зачеквам...20 мин без грам успех.. Влошавам се аз, а си мислех,че кукуряк ще ставам  ooooh! ooooh! ooooh!

С кой акъл търтих на село да боядисвам яйца, а не да си лежа ама луд умора няма.  ooooh! ooooh!

# 391
  • Пловдив
KaRoLa, спри се малко!
Сега лягай да почиваш и утре само на масата сядаш!
Ще си премазана още ден -два, но после ще си кукуряк. Аз имах такава схема 5 дни химия и после 7 дни пазех леглото.
За обрива алергозан май можеш да мажеш, защото на мен ми го слагаха в химията 2 вливки, но после се отказах, че ходих , като надрусана от него.
 Hug Hug Hug

# 392
Щях и аз да се намажа с алергозан ама имаме само стар и не ми се рискува. Ще си ходя пъпчасала утре... Само да ми мине всичко... Хем се крепя, и вечер като ме налегне една депресия не знам какво да правя.. Много ме е страх от всичко,което предстои и колко много време има това чудо да ми рови организъма...

хубав Великден ви желая!! нека ни донесе много надежда и сили за най-голямата ни борба!!   bouquet

# 393
  ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО мили момичета!
 Да сте живи и здрави,обичани и щастливи вие и вашите семейства АМИН.

# 394
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 395
  • София
ВО ИСТИНА ВОЗКРЕСЕ    Peace

# 396
  • София
Христос Воскресе!
С тази радостна вест в домовете Ви да да пребъде здравето, мирът, любовта и благденствието!!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2835693624450&set=a.1 … 493146&type=1

# 397
# 398
Наистина Воскресе!  bouquet

# 399
  • София
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН СКЪПИ МОМИЧЕТА!!!!!!!!! baloni
Нека Господ да е с нас!

# 400
  • Пловдив
Честит празник, мили приятелки! Пожелавам на вас и семействата ви много здраве и късмет!

# 401
  • Варна
Христос Воскресе !
 Simple Smile

# 402
Христос Воскресе!!

Дано този светъл празник ни донесе много надежда и сили да продължим напред, въпреки тежкото изпитание, което имаме в живота си!!

bouquet

# 403
  • пловдив
Живи и здрави!
Бог да закриля всички ни и да ни дари със силата
 да се преборим с изпитанята, които ни изпраща!

Весел празник!
easter

# 404
Честит празник, нека Великденските празници бъдат изпълнени с радост и много щастливи изненади! Желая ви много мир и надежда, сбъднати пролетни обещания и щастливи нови спомени!

Общи условия

Активация на акаунт