Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 55 917
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Луди Пеперуди,
хич не пестят материала, на мен ми вливат също едно червено и едно безцветно, и това продължава около 2 часа. След първите две вливки и аз се чувствах добре, даже ми беше гордо - бабка се справя. След третата обаче нещата поне при мен са различни. Скапана съм, не уморена, а просто смачкана. Когато момичетата-ветерани говореха за химията, се чудех чак защо им е било толкова зле. Сега вече не се питам.
Дори на моменти си мисля да не би рачето да си върши работата, за да съм толкова смазана. Пред нашите у дома не коментирам, но те виждат че се променям не към по-добро.
На 2-ри май ще ми бъде четвъртото вливане + сцинтиграфия. Малко ще се успокоя, ако последното даде добър резултат. Даже не зная как ще понеса още три вливания.
Гадничко ми е. Дори апетитът ми вече не е същият, както беше преди.

# 526
Така,така-да се стягам значи...

# 527
  • София
Никога не забравяй, че аз съм бабка, а това не е в мой плюс. Ти си на годините на малкия ми, силен организъм, и ще преодолееш химията много по-леко. Сигурна съм в това.  Hug
Сама съм у дома и си мрънкам. Mr. Green

# 528
Мрънкай си-ако ти олеква  bouquet!

# 529
Zara ,недей така !Аз пък всеки ден и всяка нощ съм сама-като изключим детето разбира се.Днес даже толкова ми падна гарда ...ей така ,безпричинно,че чак си и поплаках малко, но ще има и такива моменти.
http://newsmaker.bg/post/view/article/id/73004-Израелски+медици:+Нана+ще+живее!?fb_comment_id=fbc_10150697578339185_23551028_10150774848334185
   Ама да разведря малко-я ,вижте ..надежда има за всеки!

# 530
Незнам защо,ама нещата покрай тази Нана нещо взеха да ми намирисват на нещата дето бяха около Масларова! Mr. Green

А иначе вие си мрънкайте,не ми пречите... Mr. Green

Благодаря на всички за пожеланията!  bouquet

# 531
Здравейте , рядко се вясвам тук но като го направя чета всичко назад и съм в час с всичко което се случва с нас Simple Smile Сис,  честит рожден ден на детенце цялото здраве на света пожелавам    bigdance2 По една гласче  и на двете места от мен Wink

# 532
  • Пловдив
Привет!
Да се похваля, че днес пих кафенце седна готина дама. Незабравка беше ми много приятно надявам, се че ще стане традиция.
Миленка, нали съм блонди, та забравих, какви бяха изследванията, които трябваше да направя за Баня освен снимка на бял дроб.

# 533
Здравейте,мили мои!!

Да дам отчет,че съм тук Simple Smile Днес имах много хубав ден. С моят мъж ходихме да търсим тапети,че още нищо не си харесваме... И след това ходихме на сладкарничка. Ядох огроооомнаааа мелба  Rolling Eyes Като  дете се радвах,сериозно ви казвам. Имах среща с нашият от човешки ресурси и ще ми търсят заместник..а аз е се лекувам.. Малко ми е криво,защото съм работохолик....  Confused

Но да ви кажа в ден като днешният до някъде съм благодарна,че имам ден,в който да съм с мъжът ми...Иначе покрай работа бях зомбясала и имахме малко време за нас...

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 22:06 от KaRoLa

# 534
  • София
Цитат
Незнам защо,ама нещата покрай тази Нана нещо взеха да ми намирисват на нещата дето бяха около Масларова! 

ТОВА НЕ ГО РАЗБРАХ! КАКВО БЕШЕ С МАСЛАРОВА??!!

# 535
Лелееееее,дават Мецанка по Бтв!

# 536
Цитат
Незнам защо,ама нещата покрай тази Нана нещо взеха да ми намирисват на нещата дето бяха около Масларова! 

Ами опита се да пробута ,че има рак на гърдата,ама май се оказа,че е послъгала! Peace

# 537
  • Пловдив
Цитат

Масларова, имаше рак на гърдата. Защо бе Сис? Какво да по намирисва?
Има възможност ходи в чужбина, то като сме почнали и Фандъкова може да сложим при Масларова и Нана.

# 538
  • София
Споко, момичета! То ще излезе, че е страшна привилегия  #Crazyда го имаш!!!
За Фъндъкова е сигурно, и перуката и всички екстри си ги имаше жената. Пък и аз го научих както е модерно да се казва "от достоверен източник" още преди да е тръгнала мълвата. Но Масларова нещо ми се губи - не ми е интересна като личност.
Що се отнася до Нана, ако е цирк, човек да й плюе на сурата, ама карай... С това шоу не се прави, така си мисля! И не съм фен на тези публични изхвърляния.
Ами любовните преживявания на Иван Христов с неговата Ирина Сарачинова?
Тия ни броят за лапни мухи и ни пробутват всякакви рейтингови номера. Макар че продуцентите бяха много разстроени по време на интервюто. Не зная. Виждате ли в жалката ни държавица, в която ни лъжат за толкова неща, как поставяме под съмнение дори такива трагични преживявания!

# 539
Цитат

Масларова, имаше рак на гърдата. Защо бе Сис? Какво да по намирисва?
Има възможност ходи в чужбина, то като сме почнали и Фандъкова може да сложим при Масларова и Нана.

А бе нека си има възможности момето и на луната ако ще да отиде! Ама тя го обърна на PR...Тъпо е! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт