Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 55 936
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  KaRoLka,този линк е спeциално за теб момиче ,има надежБа виждаш ли!?

Hug Hug Hug Hug Hug На  моменти мисля, че никога няма да имам такова щастие!! Особено като прочетох,че шансовете намаляват на 50% след ХТ.... А не е като да не ме болеше и това след ХТ... Просто на моменти губя каквато и да е надежда,а 5 години ми се струват цяла веченост!!  Sad

# 511
  KaRoLka,този линк е спeциално за теб момиче ,има надежБа виждаш ли!?

Hug Hug Hug Hug Hug На  моменти мисля, че никога няма да имам такова щастие!! Особено като прочетох,че шансовете намаляват на 50% след ХТ.... А не е като да не ме болеше и това след ХТ... Просто на моменти губя каквато и да е надежда,а 5 години ми се струват цяла веченост!!  Sad

Сега ще те мъмря да знаЙш... Crossing Arms
Я погледни нещата от другата страна...На фона на цял един живот,пет години са много малко време!
То е като чашата,която е или наполовина празна ,или наполовина пълна! От тез зависи каква ще бъде твоята чаша! Peace

# 512
Аз съм си за мъмрене!!! Знам,че си права Сиссссссс. Затова казвам,че на моменти губя надежда. Осъзнавам това, което казваш ти.   Hug Hug Hug

# 513
  • пловдив
KaRoLa аз съм на 48 години . Живота не рядко ме е шамаросвал....  съдбата ме е изправяла пред висока и дебела стена, за която съм била 100 % убедена, че нито има събаряне, нито има минаване.... да, да ... ама не.... както казваше личност!  Къде приятели, къде една необяснима сила, все е пробивала цепнатинка и съм преминавала... докато стигна до другата стена.... и пак така....
Никога, НИКОГА не губи надежда! 5 години ще отлетят като миг, повярвай! Като отлетят не можеш да ги върнеш, нито измениш. Затова не ги пълни с притеснения и тъга! Пълни ги с усмивка! Всеки ден като се събудиш се усмихни и всесто да си кажеш - ох, остават още 4 г  и еди колко си дни... си казвай - ехаа, още един ден си отиде, намаляяяят! Да не забравяме, че примерно Клаудия Кардинеле роди дъщеричка кажи речи по същото време, по което и се роди и внучката  Wink Време за щастие винаги се намира, трябва само да не губим надежда!  lovekiss

Сисссс честита ти рожденничка Hug Да ти е жива и здрава! Много щастлива! Да изпълни мечтите си и нейното щастие да огрява всички близки, които я обичате!   bouquet

# 514
 newsm59 Честит рожден ден на детенце, да е жива и здрава, много ,много щастлива и  да радва всички около себе си newsm59

# 515
Благодаря ,момичета,за милите думи и хубави пожелания! Hug

Ани,много добре си го казала! Минаваме през едната стена ...за да стигнем до следващата! но това не е повод за предаване!
По празниците излъчиха репортаж по Бтв,за едно момиче от някакво родопско село.Незнам,може би сте го гледали! Като дете паднала от някаква стена.Била в кома и лекарите не давали шанс за оцеляване.Е,напук на прогнозите им тя оцеляла.Има доста физически проблеми,но все пак е жива! Само едната ѝ ръка е здрава,но тя намерила начин как и плете ли плете!
Журналистът я попита,дали е имало някога момент,в който да се е чувствала нещастна и да е проклинала съдбата си! Отговорът ѝ ме просълзи и ме накара много да мисля над него!
Тя каза /цитирам по памет/ " Не,никога не съм се отчайвала.Това е моята съдба и аз съм я приела.Няма защо да се отчайвам!"
Е,кажете ми как човек да не се възхити на това създание! Всеки трябва да приеме това,което съдбата му поднася,и да се опитва да го насочва в своя полза!

Намерих видеото!
http://btvnews.bg/tazi-sutrin/reportazhi/paralizirano-momiche-plete-terlitsi.html

# 516
  • В царството на игрите:)
Време за щастие винаги се намира, трябва само да не губим надежда!  lovekiss
Това трябва и аз да си го повтарям по - често, че нещо все.......гризе Rolling Eyes

Сиско, и аз гледах репортажа и даже ме досрамя от самата себе си! Това момиче беше все усмихнато! Невероятно, просто невероятно! Peace

# 517
Сис, честит празник! Да ти е живо и здраво детенце, да бъде ваша радост и гордост!  bouquet

# 518
  • Варна
kakrumka,добре си дошла макар ,че и аз съм отскоро тука  и се радвам на много добра компания!
 Ей, ще взема да се преместя аз в Русе ,че почнах да ви" завиждам "нещо с това кафепиене.....от кога дебна за някоя варненка и ние да спретнем една среща ,ма НЪЦ!И за туй си ходя сама по кафетата ...то и на лъчето  няма млади жени и няма коя да навия Thinking
 Пък как ме е страх с тази хормонална терапия няма да ви казвам ! newsm78......и така омразния цикъл сигурно ще ми липсва.
 .....я ,чакай....и аз мисля, че се познаваме от фейса ,даже сме писали вече няколко пъти с теб там ,нали?
Ами защо не се обаждаш ? Нали ти изпратих телефона си и казвам, и потвърждавам, че съм на линия.
Спокойно бе хорица - не хапя, плюя малко и то в определени ситуации, старая се да не мириша ... хм ...
Аз по време на лъчетерапията се запознах с най-слънчевите, най-красивите дами, с които си изкарвахме мнооого весело докато чакахме нагревките. За някои неща няма възраст, образование, положение. Има химия Simple Smile

# 519
  • Варна
Кой губи Надежда ? Аааа без такива - тука съм си  Joy    Joy    Joy

СИСКО, да ти е честита Рожденичката   bouquet Наслаждавайте се на здраве, щастие, летете ...
 newsm51

# 520
Сиссс  и от мен имате един глас,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.

# 521
  • София
Скъпа Сисссс,
да ти е жива и здрава художничката! Да се сбъдват всичките и мечти, а също и на мама и на тати! newsm59  party023
Весел празник!  bigdance2

# 522
  • у нас - на брега на морето
Сисссс, честит празник! Ти заслужаваш дълбок поклон  newsm20, защото си майка-героиня и най-големия букет от целувките на любимите ти хора!    newsm51
Честит рожден ден на най-шарената, най-милата, най-умната и най, най, най  рожденичка!  bdbaloni  party023 Gift Gift Gift Пожелавам и здраве и цялото щастие на света! Все така големи творчески успехи на театралното и художествено поприще!

# 523
Сисссс, това е за малката художничка! Разбира се + един глас!

# 524
Тук пак ще вали...Момичета, вчера ми мина втората вливка-не ми е зле, имам нечовешки апетит, малко ми е отвеяно и сънливо, но в общ план-това е. Започвам да се притеснявам дали е нормално, да не са слаби лекарствата...Пускат ми една банка прозрачно, и една-червено.
 Каролка,ами то 50% хич не са малко...Според мен съвсем са си достатъчни за здраво и красиво бебе-мечта.Дори за повече бебета Crazy, всъщност-за колкото искаш Peace

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 18:21 от Луди Пеперуди

Общи условия

Активация на акаунт