Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 55 952
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Ох,това с афтите беше най-гадното. Появиха се точно до сливиците ми и ме боляха...Сега остана само на лявата ми сливица ама ми стига...

# 481
  • Пловдив
Nezabravka,миличка -много  ,много кураж и сили ти пожелавам , ще стискаме палци всичко да мине добре!
Много ти благодаря!  Ще стискам зъби, само онуй женското на 28 дни дето е, да не дойде по-рано, че отидоха пак повече от седмица отлагане. От 1 март съм тръгнала за операция и все някаква пречка - женското, плевмония , сега пак ред на женското, а времето тече и ей го на ... 2 месеца минаха и гадинката кой знай как пълзи, ама види й се вече края на царството й! Simple Smile

Мили ми...рядко правя такива неща, но сега ще ви замоля по едно цък за мен и моята Мишелица Убавица  ЦЪК тук
Благодаря ви, знам,че е дразнещо това, но ще съм ви много благодарна!!
33-я глас е моя Wink

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 20:51 от Nezabravka

# 482
Здравейте момичета,много ви се радвам докато ви чета.Включвам се за първи път,трябваше ми време да приема че имам РМЖ.От Русе съм и моля,русенки,ако се събирате на кафе,свиркайте.........  

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 21:32 от kakarumka

# 483
  • В царството на игрите:)
Кака Румка "Добре си дошла"...Кога ти беше операцията? Много русенки станаха нещо newsm78 Ще вземат да изместят срещите в Русе!!!!
Само искам да ви кажа, че до края на химиотерапията си имах цикъл. Спря след първата инжекция Золадекс. Това е само вметка Peace

# 484
Е просто нема такъв дзвер като вас , момичета  Hug  HugДнеска въпреки хубавато време такава мъка  Cryме беше налегнала .Сега докато ви изчета и просто щях да падна от смях  Joy Joy Joy

kakarumka   , скоро ще кафепием пак ,добре си дошла  Wink

# 485
  • София
kakarumka,
ние с тебе се познаваме вече от Фейса, е, радвам се че се престраши да се включиш и тук.
Спокойна вечер, момичета

# 486
kakrumka,добре си дошла макар ,че и аз съм отскоро тука  и се радвам на много добра компания!
 Ей, ще взема да се преместя аз в Русе ,че почнах да ви" завиждам "нещо с това кафепиене.....от кога дебна за някоя варненка и ние да спретнем една среща ,ма НЪЦ!И за туй си ходя сама по кафетата ...то и на лъчето  няма млади жени и няма коя да навия Thinking
 Пък как ме е страх с тази хормонална терапия няма да ви казвам ! newsm78......и така омразния цикъл сигурно ще ми липсва.
 .....я ,чакай....и аз мисля, че се познаваме от фейса ,даже сме писали вече няколко пъти с теб там ,нали?

# 487
  • В царството на игрите:)
.....от кога дебна за някоя варненка и ние да спретнем една среща ,ма НЪЦ!

Сияние, просто не знаеш какви готини варненки има тук и не мога да им се начудя на акъла защо не се виждате newsm78 Преди време идвах до Варна и ги събрах и май лятото пак ще трябва да направя същото...за срамотите Mr. Green

# 488
Ми хайде де , аз с две ръце съм ЗА ,ма хората ходят на работа, не са айляк- пром като мене ,да си мислят само за кафета Joy

# 489
Миленче ,ти ме пиши и мен , само някой ще трябва да ме приюти за нощувка smile3532

# 490
  • у нас - на брега на морето
Сисссс, каква стана тя - рожденичката и тя ли се ошари? newsm78 Иначе подкрепата върви с пълна пара - вече сме 366.
Сияние 35, утре след работа ще дойда в лъчето /не ми се стъпва там/ да се видим на кафепиене. Аз предлагам, но Бог разполага, та ако е рекъл ще се видим, но първо ще се чуем.

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 22:45 от Амазонка

# 491
Ама сте разговорливи вечер, не мога да ви смогна Simple Smile Аз излязох днес малко с приятели, ей тъй да си напълним душата, напълно импровизирано. Тая вечер се гледам, че и мойта кратунка (макар и млада) е побеляла Sad Обаче искам да ви кажа,че хич не ми пука, защото все пак си имам косица... Друго исках да ви споделя...днес разбрах,че един мой съученик също е заплашен от нашата диагноза. Само,че при него е друг вид рак... Явно вече няма възраст за това Sad

какаруми, добре си ни дошла!!! Искам да си призная, че добавих някой от вас като не знам коя зад кой ник стои  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Не ми се сърдете..  Flutter

Благодаря ви,че подкрепихте мен и моята малка Мишка!! Ние и двете го оценяваме и ви благодарим!!   bouquet  bouquet

# 492
  Благодаря за топлият прием момичета,първата операция беше на 7-февруари във ВМА,втората   на 8-март като подарък за празника,и понеже съм си карък,имам метастази в костите.вече минах една химия и отделно друго вливане за костите,а в понеделник ми е втората химия.Иначе съм пушка,хапвам,пийвам и ходя по кафенца.От вчера съм с "нова прическа",голям смях падна в къщи.
 sianie35 да писахме си,даже днес ти пуснах няколко реда.

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 23:21 от kakarumka

# 493
Како,(извинявай ама мисля така да ти казвам на кратко), може и с теб да си пишем като имаме път към оното ако има нещо, може да си правим компания пред кабинетите.. хубаво е,че леко преминаваш през нещата.. Колко курса на химиотерапия  ти назначиха?

# 494
karola,не мога да се обидя,та аз съм си кака,назначиха ми 8 химии,ако искаш да ми пишеш във фейса:румяна добрева.А може и да сме чакали заедно на опашка пред кабинетите.

Общи условия

Активация на акаунт