Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 56 454
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Ех , Незабравке мила .Скоро си мислех за теб , какво ли стана си викам  newsm78.Гледам дошла си май на мойта - като ти разправя кака , че тук не се правят екстри Mr. Green.Ходи ли в Токуда , нали на сайта им пишеше за сентинелната биопсия???
Луди Пеперуди - аз си спя с шапка , да не ми изстива простата глава hahaha, но трябва да е нещо меко и памучно , че да не се изпотяваш.

# 556
  • Пловдив
Сисссс,
Благодаря. Точно такова е изгарянето, но не е болезнено, а само порозовяло.
Тя е питала още първия ден за пудрата, но са й казали категорично - не..
Ще видим в Понеделник какво ще кажат.

Изрично ми забраниха да мокря мястото и слагах талк по 5-6 пъти на ден.

# 557
  • В царството на игрите:)
Такааа, аз да ви се оплача.Нали ви казах, че ужасно ми тръпне ръката и сутрин се събуждам със страшни болки в двете китки, та реших да прочета листовката на Аримидекса... Rolling EyesИ намерих ключа от палатката newsm78Сред многото странични действия на лекарството, между които дори и оплешивяване #Crazy, повишаване на чернодробните ензими, костни проблеми и...синдром на карпалния канал. Като се поразрових какво е туй чудо, то се оказа мойто SadВъпроса ми е има ли някой подобни оплаквания от това лекарство и въобще има ли начин след като го пия да намеря начин да намаля страничните му д..ефекти Rolling Eyes На фона на това да си болен от рак, това да те болят китките е нищо, но аз ги ползвам ежедневно, както се сещате и нещата ми се струва, че се задълбочават. Не стига, че кокалите ми ще се разпаднат, а сега и ръцете ако ме предадат, къде отивам ooooh! На 38 съм само, а съм се заканила да живея и как по - точно ще си използвам крайниците? А и като непрекъснато нещо ме боли и травмира главата ми ражда такива мисли, че да не ви обяснявам Cry

# 558
  • София
Здравейте момичета,
днес гледах Нана - с перука е, много сполучлива, също като нейната коса й стои. Thinking
Този път няма измама, би било страшно да правят рейтинг с подобни неща. newsm78
Днес има слънчице, от утре обещават хубаво време - а дано!  Nature Partly Sunny
Хубав ден, дами!

# 559
Ами няма нищо лошо Нана да сподели в ефир за проблема си, това е заболяване като всяко друго, няма нищо срамно да признаеш, но прекаленото демонстриране /сякаш само тя се бори/ ми е дразнещо.
Дори и за Стилиян Петров, да, всички изразяват безрезервната си подкрепа, но май наистина прекалено се афишира всичко по медиите, защото в едно изказване неговия баща каза: моля ви, уважавайте личното му пространство.
Помислете, всички ние – също потърпевши, дали ще ни бъде приятно всички около нас непрекъснато да охкат и ахкат, че сме се разболели и да ни пожелават дано се оправим, да не говорим всички медии да затръбят за това, ами наистина е прекалено. На мен лично това ми идва в повече.  Мярка трябва да има във всичко.

# 560
  • Варна
Напълно съм съгласна с теб.
Сега се разрових в нета и установих, че информационното пространство е гръмнало с новината "Нана болна от рак", но само и единствено на 11.03.2012. Всичко останало е интерпретации във форуми и тях подобни информационни канали. Нали все пак НЕ вярваме във всичко, което "някой някъде си" е написал ... Аз лично гледах само едно единствено интервю с Нана в което тя разказа за съдбата си, беше разстроена и доста въпроси се гонеха в главата и, но това всяка една от нас е преживяла.

# 561
Уффффф, заваля , м...а му ...Кога най-сетне ще спре да вали , и ден не минава..а като завали се прибираме-навън вали, а аз рева. Като за капак съседчето ми-певец, явно се готви детето за конкурс или изпит, и в момента пее песни на Васил Найденов, които ме натъжават допълнително. Чакам да ми се изпече хлебчето с маслини и домати, поне да си хапна.
http://vbox7.com/play:e7b8df00
 А за Нана-спомням си ,че на интервюто каза, че е като в асансьор-един ден е горе, на следващия-долу. Това трябва да си го преживял, за да го усетиш.Аз също искам да гововря, и да говоря, но то не е защото се мисля за единствената, която минава през това, просто хората сме различни.

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 15:16 от Луди Пеперуди

# 562
  • София
Момичета привет от мен! Вижте колко е хубаво това което ще ви напиша:

Един живот ти дава този свят,
и ти се постарай да го живееш.
Заслужил тази висша благодат,
заслужил тази болка да живееш!

Успей да бъдеш силен цял живот,
гори, бори се, вярвай и обичай.
Живей така, че да оставиш път,
по който някой следващ би затичал!

Приемай като струна всеки звук,
и с всяка тръпка музика извличай.
И вярвай, че ако сега си тук -
там някой непременно те обича.

Един живот ти дава този свят,
и ти си длъжен да го изживееш.
Заслужил тази висша благодат,
заслужил тази болка да живееш!
 newsm51

# 563
Луди пеперуди, на мен предимно зимата ми се случва да съм без коса, ами студено е с гола глава, аз си спя с една кърпа на главата, но понякога се смъква, добре е някаква лека шапчица.  А сега видях в един сайт ето това тюрбанче - много лесно за ушиване, дано намеря време да си го направя за разнообразие.
http://shapkidrebolii.blogspot.com/2009/03/blog-post.html
Милми, поне като знаеш, че е от страничните ефекти, няма да се хвърляш в разни филми! Laughing
Марги, много е хубаво!  bouquet

# 564
Тюрбанът наистина изглежда лесен!
 Надя, Маргич-  bouquet

# 565
  • София
 nadia_0606,
тюрманът наистина е много симпатичен, а и цветът е много приятен. Аз си купих такъм от Амоена с/у 25 лв., но наистина човек би могъл да си направи лесно, от желаната от него материя и десен.
Благодарности за идеята.  Hug
Аз спя с него, защото ми е студено без него. Дори съм изненадана колко косата пази. Никога преди това не съм се замисляла за това. А бебетата ми /горкичките/ преди години спяха без шапчица. Било е грешно.

margi4,
стихотворението е много хубаво!  bouquet

# 566
Опа, здравейтее Simple Smile

Май и аз ще си направя нещо домашно скалъпено за спане... Все се чудя как се спи, като нямаш коса, но аз отначало си мислех да спя с кърпа. Но май с шапка ще е по-добре.

Аз продължавам да си търся тапети за новият дом... И май имаме напредък Simple Smile Намерихме тапети, които да харесват на мен и мъжът ми и на доста добри пари... Само остана за кухнята да решим и да започваме с префасонирането на къщата... малко се забавихме ама то кое по-напред Simple Smile

хубав ден ви желая и приятна почивка на тези,които не работят днес...   Hug Hug

# 567
  • София
здравейте,
доскоро писах в темата за фиброаденомите,но днес си взех хистологията и .... надявам се да ме приемете във вашата тема
Много неща изчетох,какво ми предстои и т.н.,но сигурно и мн тъпи въпроси ще ви задавам
Във вторник имам час за д-р Гавраилов за частния му прием,че за кабинета имаха час чак за май.
Та първия ми въпрос е за всяко ходене в Онкологията ли трябва да се моля на личната за направления  ?

# 568
Попринцип знам че с едно направление се ходи 2 пъти в рамките на 45 дни. Ама за онкото не знам дали важи

# 569
  • Варна
margi4, страхотно е това стихче ! "и с всяка тръпка музика извличай"-те

KokoJ какви са резултатите? Нали не е злокачествено?

Общи условия

Активация на акаунт