Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 55 998
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
sianie35, и на мен ми казаха, че имам 95% преживяемост и хич не искам да си мисля за другите 5%. Твърдо съм убедена, че влизам в 95%.

# 121
  • София
Здравейте русокоси, червенокоси и всякакви на цвят момичета!!!!!!
Баба Маргич много е изостанала. Дори не знаех, че има нова тема. Има и много нови момичета, което го казвам с огромно съжаление. Но какво да се прави, живота поднася изненади, а пък Господ ни изпробва колко сме силни!
Момичета, мисля че е настанало вече време да направим кафепиене. Колко пъти трябва да ви подканям! То е ясно, че скоро няма да видим хубавото пролетно слънчице, ама Миленка ще се погрижи да ни приюти в някое кафененце! Laughing Нищо не споделяте е за Банкя. Ако се помотаете още малко и направо ме изпускате. Баба Маргич ще отлити и ще се видим чак когато се завърна.
sianie, всички се надяваме да бъдем в процента на излекуваните. Господ ни обича мила и няма как да не помисли за нас.  Praynig
Гледах сутринта по телевизията преди да изляза за работа, че пак няма на някои места лекарства за химиотерапия. Прехвърлят си топката министерството и здравната каса и накрая пак болните го отнасят. Mr. Green Дали някога ще настъпи ред и справедливост в тази държава се питам аз? и вече толкова години не мога да намеря верния отговор. Но повече няма да развалям доброто и ведро настроение в темата.
Хубав и спокоен ден желая на всички момичета. Целувам ви!

# 122
Момичета-апетитът ми дали е страничен ефект от химията, или няма връзка с нея?

# 123
Момичета-апетитът ми дали е страничен ефект от химията, или няма връзка с нея?

Абсолютно!
Всички тук присъстващи качихме по 20 и повече килца по време на химиите! Някои вече ги пребориха,други още ги борят! Mr. Green
Организмът вече усеща заплахата,която е надвиснала над него и започва да се запасява!
Хапвай си каквото ти се хапва,като избягваш колкото ти е възможно,сладките неща! Не че аз ги избягвам де! Blush
За килограмите не се коси,после ще имаш време да си влезнеш в ритъм! Peace

# 124
Божеееее, мислех ,че си втълпявам, ама непрекъснато съм гладна, вечер ми е тежко, не мога да дишам...

# 125
Божеееее, мислех ,че си втълпявам, ама непрекъснато съм гладна, вечер ми е тежко, не мога да дишам...

Хич не си втълпяваш даже! Laughing
Аз съм ставала в 2 часа нощес и съм изяждала по една кутия детски закуски! Crazy
На моменти озверявах от глад! Mr. Green
Ще ти мине,не се притеснявай! Wink

# 126
Сега ще си позволя да бъда нахална и ще помоля да гласувате за рисунката на моята Сандри!
Хайде тук всички дружно,приятелки,свати и тям подобни ,ударете по едно рамо!
Кръг пети ,рисунката е 5.2.20
Благодаря ви!  bouquet

http://konkursi.rusofili.eu/competition_stage.php?compet_id=7&stage_id=31

# 127
Сиссс, имаш от мен един глас.....успех на детенцето!

# 128
И от мен!

# 129
  • Пловдив
Притеснявах се  естествено, но се убедих, че децата ни обичат не защото имаме или нямаме някои неща, а защото сме мами и докато сме до тях нищо друго няма да има значение.
... бях като мумията - без коса, без цица и с гипсирана ръка - мани,мани. Но тъй като луд умора няма, ходех на басейн с кърпа и с високо вдигната гипсирана ръка Joy Наперила се Мара в басейна hahaha
... Трай малко, прибираме се и ще повръщаш спокойно Rolling Eyes
Благодаря ти, че отговори на въпросите ми, а тази част от поста ти, която съм цитирала ме развълнува силно!

Сега ще си позволя да бъда нахална и ще помоля да гласувате за рисунката на моята Сандри!
Има глас и от мен и гледам, че доста са се натрупали! Успех! Simple Smile

# 130
Има глас и от мен и гледам, че доста са се натрупали! Успех! Simple Smile

Благодаря ви,момичета!  bouquet
Сговорна дружина планина...такова де...конкурси печели! Mr. Green

# 131
  • София
Гласувах ?
Успех !

# 132
И аз гласувах!

# 133
Здравейте и от мен има едно гласче, сега влизам във фейса да ви намеря, казвам се Ginche Chuleva, който желае може да ме добави ще се радвам Hug

# 134
Искам да ви кажа,че аз МНОГО вече се обърках!! Писна ми да научавам ново и ново за диетата покрай рака.

Лекарят ми каза: сутрин мед и лимон на гладно.
Сега ми казват : Меда подхранва рака. Никакъв мед!

Лекарят казва:без червено цвекло и моркови
Сега ми казват: цвеклото и морковите лекуват рака

Еми...аман вече...Сега как да знам аз кое може, кое не може  ooooh! Вече захар не консумирам. Ама и мед ако не може...къде ще му излезе края??

Общи условия

Активация на акаунт