Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 56 008
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Като ви чета, направо се чудя как още съм жива  newsm78
Нито диети съм спазвала, нито добавки съм пила...
Е, илачи казани ми от тоз и онзи съм опитвала, но много след химиите.
Мненията ми са написани в темите, който иска да чете.

# 151
Гласувах за детенце.
Аз не съм за стриктните диети. Хапвам си от всичко и си пийвам даже. Преди като не пиех и живеех умерено, що се разболях? Сега и да искам... имам финансови причини, поради които не мога да си приготвям нещо специално. Като бебетата - минах на обща храна.   Heart Eyes

# 152
Иииииииии, убихте ми ентусиазма и аз да вляза в правия път с храната...Аз като един истински телец -обожавам храната и всичките нейни изражения-вкус, цвят, количество...
Добре, последно-намалям до колкото ми е възможно захарта, без готови десертчета от магазина и безразборно предъвкване на и без това не особено полезни сладки глезотиики
....Ама да гледам отстрани как домашните омитат поредната порция домашен сладкиш-нечовешко е, едно парче предполагам, не би наклонило везната в посока "вреда".Бяло брашно, теста, пици, баници-и без тях мога, дори цветните брашна са ми по-вкусни...Сокчета, Маги-та, разни полуфабрикати, кренвирши, пушени меса, маргарин и нерафинирано масло..-абсурд.Плодове, зеленчуци, риба , пиле , нетлъсти меса, ядки, семена-на корем...Айде да се успокоя ,че не ми се умира гладна  Crazy
 Това го пиша с идеята, че ако не натоварвам допълнително организма със затлачващи и затормозяващи го храни, които тровят здравето, ще му помогна по-лесно да премине през химиите и да се изчисти от ненужното, не с идеята ,че ще се излекувам с лишения.

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 15:32 от Луди Пеперуди

# 153
Понеже попаднах на много добра публикация за ефекта на мелатонина върху хормонално-зависим РМЖ, реших да споделя линк за тези, които се интересуват (на английски е):
http://www.unican.es/nr/rdonlyres/2f1c1362-4f39-4079-b978-41da21 … nbreastcancer.pdf
Аз лично пия мелатонин като комбинация с Нолвадекса - това всъщност е единствената хранителна добавка, която трайно приемам (май само за нея успяха що-годе "научно" да ме убедят) Laughing

# 154
Ами при мен въпросът за здравословното хранене и качеството на живот не стои от днес-до преди една година това беше за мен "стил" на живот-здравословна храна, чист въздух и спорт. За последната година обаче имам грях към организма си- никакви разходки, спорт, бързи храни-бързи вечери, мързеливи закуски, кана с кафе...на море не отидох, щот` ...много ми се работеше...И все си мисля, че това ме разболя...В крайна сметка всеизвестни са вредите върху организма на рафинираните храни, бялата захар и особено прекаляването с тях...а аз прекалявах..Така че предишния ми пост ми звучи като смислено решение-и аз съм против крайните забрани и лишения, но пустият му страх. Е , простете!

# 155
Оставам си на мед и това е!!  Peace Ай шъ му се невиди-това може, онова не може. мен слушай, нея не я слушай, него не го слушай. Как няма някой да каже: това ДА, това НЕ.

Аз днес пак ходих за перуки... Ама май си остава червената перука и това си е. С другите съм като една дундеста бабичка. Не,че имам против бабите, ама не искам да си личи много,че не съм си аз. Ама как дръстят като пробвааашшш... 2 лв на перука...Една баба като разбра защо пробвам  и ми опрости парите за пробата. Имало и добри хора! не,че съм за 4 лв ама ми направи впечатление жената.

Хубав ви ден и наздраве с поредният фреш за деня  Hug Hug Hug Hug

# 156
  • пловдив
Сега ще си позволя да бъда нахална и ще помоля да гласувате за рисунката на моята Сандри!
Хайде тук всички дружно,приятелки,свати и тям подобни ,ударете по едно рамо!
Кръг пети ,рисунката е 5.2.20
Благодаря ви!  bouquet

http://konkursi.rusofili.eu/competition_stage.php?compet_id=7&stage_id=31

а аз нали съм Мара подробната и изчетох регламента Mr. Green  ....пък на Сисссс  може да вземе да и свърши нахалството и да пропусне пак да ни поиска рамената....  Joy

6.1.1.   ВСЕКИ ЧИТАТЕЛ НА САЙТА МОЖЕ ДА ГЛАСУВА ЕЖЕДНЕВНО, ЗА ТРИ ИЗБРАНИ ОТ НЕГО РИСУНКИ ОТ ВСЯКА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА, ОТДЕЛНО ЗА ВСЕКИ КРЪГ НА КОНКУРСА, В СРОКОВЕ КАКТО СЛЕДВА:

 ЗА ПЪРВИ КРЪГ                            – от 01.12.2011 г. до 25.12.2011 г.

 ЗА ВТОРИ КРЪГ                             – от 01.01.2012 г. до 25.01.2012 г.

 ЗА ТРЕТИ КРЪГ                              – от 01.02.2012 г. до 25.02.2012 г.

 ЗА ЧЕТВЪРТИ КРЪГ                      – от 01.03.2012 г. до 25.03.2012 г.

 ЗА ПЕТИ КРЪГ                               – от 01.04.2012 г. до 25.04.2012 г.

 ЗА ШЕСТИ КРЪГ                            – от 01.05.2012 г. до 25.05.2012 г.

 ЗА СЕДМИ КРЪГ                           – от 01.06.2012 г. до 25.06.2012 г.

 ЗА ФИНАЛНИЯ КРЪГ                – от 01.07.2012 г. до 31.07.2012 г.

Сиреч.... 24 часа след като сме гласували имаме право да заФторим  Wink  Хайде мацки, вадете химикали и календари  / става въпрос за по склеротичните като мен / и си отбелязвайте освен датата и часа на гласуване, че много рисунки, много нещо .... рамената ще трябват до последно  Wink

# 157
  • пловдив
Относно диетите и причините.... логика няма.... вервайте ми  Naughty В рода си имам баба отишла си на 109 г с лулата в устата..... да не говорим що сланина е опукала.... Аз си имам своя теория.... де що е болест все от нерви и пукници иде  #2gunfire Затова я зарежете вече тез писаници за драстично отказване от дребните удоволствия на живота.... ядене и пиене имам предвид и дайте да си поговорим за .... музика примерно..... и инструмента... който имал значение   Mr. Green

# 158
Сега ще си позволя да бъда нахална и ще помоля да гласувате за рисунката на моята Сандри!
Хайде тук всички дружно,приятелки,свати и тям подобни ,ударете по едно рамо!
Кръг пети ,рисунката е 5.2.20
Благодаря ви!  bouquet

http://konkursi.rusofili.eu/competition_stage.php?compet_id=7&stage_id=31

а аз нали съм Мара подробната и изчетох регламента Mr. Green  ....пък на Сисссс  може да вземе да и свърши нахалството и да пропусне пак да ни поиска рамената....  Joy

6.1.1.   ВСЕКИ ЧИТАТЕЛ НА САЙТА МОЖЕ ДА ГЛАСУВА ЕЖЕДНЕВНО, ЗА ТРИ ИЗБРАНИ ОТ НЕГО РИСУНКИ ОТ ВСЯКА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА, ОТДЕЛНО ЗА ВСЕКИ КРЪГ НА КОНКУРСА, В СРОКОВЕ КАКТО СЛЕДВА:

 ЗА ПЪРВИ КРЪГ                            – от 01.12.2011 г. до 25.12.2011 г.

 ЗА ВТОРИ КРЪГ                             – от 01.01.2012 г. до 25.01.2012 г.

 ЗА ТРЕТИ КРЪГ                              – от 01.02.2012 г. до 25.02.2012 г.

 ЗА ЧЕТВЪРТИ КРЪГ                      – от 01.03.2012 г. до 25.03.2012 г.

 ЗА ПЕТИ КРЪГ                               – от 01.04.2012 г. до 25.04.2012 г.

 ЗА ШЕСТИ КРЪГ                            – от 01.05.2012 г. до 25.05.2012 г.

 ЗА СЕДМИ КРЪГ                           – от 01.06.2012 г. до 25.06.2012 г.

 ЗА ФИНАЛНИЯ КРЪГ                – от 01.07.2012 г. до 31.07.2012 г.

Сиреч.... 24 часа след като сме гласували имаме право да заФторим  Wink  Хайде мацки, вадете химикали и календари  / става въпрос за по склеротичните като мен / и си отбелязвайте освен датата и часа на гласуване, че много рисунки, много нещо .... рамената ще трябват до последно  Wink

Нас ни касае срокът от 01.04 до 25.04! И хич не си и помисляйте да гласувате за друг,ей! Mr. Green
Аз надвечер ще цъкна пак!
Пък вие утре може и да зафторите Laughing! А в другиден да затретите! И ще сме ги попиляли! Mr. Green
Дайте да го спечелим този кръг,пък аз ще почерпя на следващото кафепиене! Wink

# 159
Сисссс, като гледам още от сега сме на първо място! "Нашата рисунка" има най-много гласове...
От мен имаш всеки ден по един глас - гаранция!  Hug

# 160
  • София
Относно гласуването за картината на детенце:
опитах, не си спомням кога гласувах вчера, но не ми дава, ще опитам по-късно! newsm78

Рожбата има солидно количество гласове, браво на организационния талант на Сиссс! newsm10 newsm10

# 161
[Рожбата има солидно количество гласове, браво на организационния талант на Сиссс! newsm10 newsm10

Както обичам да казвам-Всичко с хора става!И за хубаво и за лошо е важно колко приятели имаш!
А аз имам много! И ви обичам всичките!  bouquet

Антомче, има си значение инструмента,джанъм! И размерът му си има значение!
Кемане,гъдулка...кой кво набара...духов инструмент! Mr. Green

# 162
Сиссс, и от мен имаш вече един глас , утре пак Peace
-antom   - голям сладур моспчо, мъж ли е  ?

# 163
  • София
Привет на всички момичета!
Сис ще разбием целия конкурс. Принцесата е номер едно! Цялата фамилия сме на линия!
Милички може ли да ми обясните как ще изоставим шоколада, като той възбужда хормона на радостта и щастието! Joy Ами чашата червено вино, която възбужда доброто настроение!!!!!!!
Няма да се откажем от тези благинки!!!!!! newsm24

# 164
  • В царството на игрите:)
Милички може ли да ми обясните как ще изоставим шоколада, като той възбужда хормона на радостта и щастието! Joy Ами чашата червено вино, която възбужда доброто настроение!!!!!!!
Ами как я newsm78 И аз това се чудя, а и черния шоколад полезен, бе. Аз си го похапвам сладко, а за винцето - накъде без него. то ми е антиоксиданта hahaha

Общи условия

Активация на акаунт