Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 55 984
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Joy Joy Joy До сега ме успокоявахте, че няма да ми трябва (не е задължително),сега нова песен... Оф, каквото,такова, вече гледам да не го мисля. Толкова неща ми минаха през главата, и с това ще трябва да се справя..

Не е задължителна ,ако не ти пука да цъфнеш на улицата по гола глава!Както впрочем направих аз! bowuu Ако не ти стиска-си е напълно задължителна! Wink

# 436
  • В царството на игрите:)
  milmich,защо само две години си била на хормонални ,доколкото знам са за 5 години или зависи какъв отговор са дали рецепторните изследвания?

Сега ми го смениха с Аримидекс. Преди това бях две години на нолвадекс Rolling Eyes
Хули, Карола е на ФЕК, защото каза, че и вливали червено, ама все тая Peace
Танче, и аз съм в болничен 2 дни, че ме пипнал пак някакъв вирус и почвам да се притеснявам какво става с тази моя имунна система newsm78
Не е като предния път - в движение съм, ама пак ме дращи гърло, покашлюквам и съм пълна с храчки, но то и времето не е време #2gunfireМай пак ще си вадя зимните сетрета Mr. Green

# 437
За перуката само да вметна-на дъщеря ми като И доскучее докато сме някъде навън, започва да ме примолва да си махна косата-ми така де, ако мога да разсмея малко хората и да разведря обстановката-според нея мога да го постигна с голата си глава Joy
 Аз да питам-какво е това премедикация-на мен само ми казаха , че следващата вливка е на 19 и това е-не са ме викали предишния ден, т.е. днес.

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 19:32 от Луди Пеперуди

# 438
  • София
Боже, и веждите ми взеха да окапват...
На всичкото отгоре побеляха, така че ако окапят съвсем още по-добре!

# 439
  • София
Аз предмедикаментация нямам - наливат ми червеното и още едно безцветничко и толкова.
Ама и ние сме бабки, няма какво да ни пазят толкова. И отслабнах и бръчки ми се появиха по лицето. За 3 вливки остарях с 5 години.
Лъчко, внучето, само ме пита кога ще ми порасне косата, че по- ме харесвал с моята си коса. Какво да отговоря на детето - ДО ГОДИНА!?!!!
Ама до тогава има много време. Аз я карам по-полека - до другата седмица!
Хубава вечер, приятелки мили!

# 440
Аха, ясно. Зара, Зара-да си призная най-сетне-буца ми е заседнала за тази коса, и при мен догодина чак се очертава да се видя без перука... А това с веждите след втората вливка ли става

# 441
milmich не знам дали е от имунната система ,ама ме държи вече почти месец newsm78 аха да мине и пак на ново , кихам , кихам и сополи,  като река .Просто се усещам как ми настива простата глава  Mr. Green Иначе съм на шест , днес даже преподредих гардеробите  Laughing
Карола, пак сме се разминали днеска , ходих за последния болничен - 180 дни .И на 26.04 ме викат за протокол за ТЕЛК
За перуката само да вметна-на дъщеря ми като И доскучее докато сме някъде навън, започва да ме примолва да си махна косата-ми така де, ако мога да разсмея малко хората и да разведря обстановката-според нея мога да го постигна с голата си глава Joy
 Аз да питам-какво е това премедикация-на мен само ми казаха , че следващата вливка е на 19 и това е-не са ме викали предишния ден, т.е. днес.
Щерката сигурно е голяма сладурка , и какво чуство за хумор има ....хареса ми  Joy

# 442
  • София
Луди Пеперуди,
сега ще ми извоюваш едно дърпане на ушите от ветеранките, но при мен го забелязах днес, щот много-много не го обичам огледалото вече. Само когато си нахлупвам перуката, и то без особено желание, защото си мисля, като се гледам, коя ли е тая глупава жена, дето ме гледа от там. И така забелязах, че бая съм побеляла и оредяла във веждите. Вчера ме заболя леко скалпа, което означава, че продължава да ми става нежен и красив скалпа, т.е. косопадът продължава, макар че някакви косми още ми стоят, боцкат. А днес е десетият ден след третото вливане.

# 443
  • София
Иначе нищо ми няма, даже вече спя по корем, т.е. любимата поза. Е, малко ми липсва нещо от едната страна, но се ядва.
@tani4ka, а тези грипозни признаци да не са някаква алергия, или от разни там вливки и неща?

# 444
  • София
Отврат - да ти побелеят веждите - и кво ще ги правя като ми станат буйни. Трябва и тях да боядисвам - само грижи...

# 445

@tani4ka, а тези грипозни признаци да не са някаква алергия, или от разни там вливки и неща?
Чиста настинка си е според мен , усещам как ми се изпотява главата под перуката и ако съм навън и ме лъхне вятър и съм готова .Цяла зима изкарах без да кихна дори ,пътувах в най- големия студ по света и нищо ми нямаше ,а сега с това топло-студено и се втасах.Мъжът ми снощи щеше да ми кисне краката в гореща вода и морска сол ,ама се размина ....
Отврат - да ти побелеят веждите - и кво ще ги правя като ми станат буйни. Трябва и тях да боядисвам - само грижи...

е тука просто ме уби - щом се налага и тях ще боядисваш Joy Joy Joy

# 446
  • София
Зара, хич да не ти пука !
На мен ми окапаха и миглите чак  Joy Joy Joy, да не говорим за другите части  hahaha
То не, че ми порастнаха, ама имам неккви косъмчета сега. А косата ми е чисто бяла, добре че съм блондинка, че не личи чак толкова много.
И едно "разяснение" - имаш бутон "редактирай". Не е нужно при всяко присещане за нещо друго да пишеш отново пост.

# 447
  • Пловдив
Здравейте и от мен отново!
Не пиша, но следя темата обстойно и изживявам емоционално всяко едно ваше негативно или позитивно състояние и настроение.
Моята операция навярно ще е следващата седмица, ако всичко е както трябва.
Опитвам се да пазя диета, да не ям сладко, да не ям храни с консерванти, но не се получава. Sad
Нямам домашно приготвени затворени буркани с лютеница, краставички и т.н. Нямам и крава! И кокошки и прасета също! Simple Smile Живея на центъра на Пловдив и цялата храна която консумираме у дома е от магазина. Млякото е с консерванти, лютеницата също, а и към нея има и захар. Дори соленките са със захар.
Та... чудих се... захар не може, подсладител също, а фруктозата (плодовата захар) и тя ли е противопоказна?

# 448
  • София
Ще ядеш  всичко, което ти харесва.
Диетите са абсолютно забранени.
Е, захарта ще трябва да я намалиш до минимум, ама мисля, че не е болка за умирачка  Grinning
Значи, като не ядеш захарни изделия, може да има захар и в соленките, ама не е кой знае какъв проблем.

# 449
  • София
На мен ми хареса нещо, което прочетох тук във форума - един лекар казал на пациентката си с нашата диагноза - яж, пий и си гледай живота! 1dating Popcorn baloni

Общи условия

Активация на акаунт