Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 55 997
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Не е задължително, но се случва! Аз също като Каролка имах обрив, който отзвучаваше за няколко дни. Първия път когато го получих ходих при химиотерапевтката за консултация, но тя каза, че не е притеснително. Казах и с какво се мажа, потвърди, че може и това е. Мисля, че и други момичета се оплакваха от обриви по време на химията.

# 421
Христос Воскресе и от мен !!! Hug
Аз пак се сополивя , явно от тъпата перука ми се изпотява главата и само да ме лъхне малко вятър  и съм готова .Даже днес ходих да питам дали мога да пия антибиотик , ама май ще пробвам  да се церя без него  newsm78
Каролка , разминали сме се в онкото днес  Wink, като ми мине настинката ще кафепием Heart Eyes

# 422
Таничка, скорощно оздравяване!! Аз утре пак ще кисна в онкото пред 213 стая при любезната секретарка... Днес бая ни овика....  Утре отивам да оставя документите в социалните, че съм усвоила парите и се надявам да приключа с бумащината за тая седмица....

Хубава вечер на всички!  Hug

# 423
  • пловдив
Сега ще си позволя да бъда нахална и ще помоля да гласувате за рисунката на моята Сандри!
Хайде тук всички дружно,приятелки,свати и тям подобни ,ударете по едно рамо!
Кръг пети ,рисунката е 5.2.20
Благодаря ви!  bouquet

http://konkursi.rusofili.eu/competition_stage.php?compet_id=7&stage_id=31

Нас ни касае срокът от 01.04 до 25.04! И хич не си и помисляйте да гласувате за друг,ей! Mr. Green

Дайте да го спечелим този кръг,пък аз ще почерпя на следващото кафепиене! Wink

Да напоня, че да не изтървем в последния момент кафепиенето  Mr. Green

# 424
Танита, знам, че частен прием имат Атанасова и още някой, но не мога да ти дам координати, но те имат прием и долу в кабинета в Дървеница, така, че и там можеш с/у заплащане и там да отидеш. Всеки ден преглежда различен химиотерапевт по график.
Според мен най - добре е да почне хапчетата след лъчето,а не по време на лъчето. Не знам дали майка ти е в менопауза и защо точно и изписват нолвадекс newsm78, но както и да е. Няма по - различен хранителен режим по време на облъчваниета. Що се отнася до гинеколога, почти всеки има вагинален ехограф. Гинеколог може да ползва и в онкодиспансера. Аз две години съм била на тамоксифен и нямах изменения. Следенето на ендометриума може да се извършва и с обикнавен ехограф Wink
Танита, ако не беше питала двама лекари сега нямаше да си раздвоена. Многото въпроси, носят много отговори, а това води до несигурност Mr. Green Искаш да свършиш цялата работа на майчето си за кратко време, а лечението на тази болест изисква време и търпение. Карай я по - спокойно Simple Smile Peace
 milmich,защо само две години си била на хормонални ,доколкото знам са за 5 години или зависи какъв отговор са дали рецепторните изследвания?

# 425
  • София
Здравейте момичета,
нашето дете с картинката е набрало цели 343 гласувания! Желая успех в конкурса!
Скоро не съм писала, ама то няма и какво да напиша. Изпратих колетче на доц. Поповска в Плевен за КИШ, и чакам да стане готов резултата, за да си направя една екскурзия до Плевен. Домашните се побъркват, като ме чуят, че ще пътувам, но аз съм категорична - на автобуса - и там!
Този път от химията ми беше калпаво, но като общо състояние /от ЕГН-то е със сигурност/, без гадене и такива ми ти изблици.  Sick
Следващо вливане + сцинтиграфия - 02.05.2012 г.
Като четях за секретарката в Онкото, колко зъбата била, не съм срещата по-яростен наш противник от жената /мед.сестра/ пред 21-ви кабинет. Тази ако има пръчка, ще ни набие, горката. Като че ли сме я вързали насила там да работи. Кога ли ще ми падне пердето, сигурно ако ми се изкриви перуката, тогава ще си премерим шпагите.
Много се зарадвах, че по празниците форумът беше вял, което означава сестрици мили, че сме празнували easter

Времето е гадно тук в София, вали цяла нощ и цял ден, но въпреки него, ние да сме добре.
Пожелавам ви хубав ден, без странични ефекти от химията.
Обичав Ви.  bouquet

# 426
Ракът е лечим? Лечение със сода – по Дейвид Айк

http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=1511

http://www.scci.bg/modules.php?op=modload&name=News&file … der=0&thold=0

Dr Tullio Simoncini   (на английски)

Туллио Симончини (с руски надписи) - част 1 , част 2

Любопитно е, но едва ли  newsm78

# 427
Зара, и в благоевградската онкология сестрата от кабинета по химиотерапия е също толкова зла! И на мен веднъж вече "перуката ми беше застанала накриво" и си мерихме силите...Та много ясно и стана,че само ме мисли за умираща! Mr. Green Сега вече си слага най-любезната усмивка като ме види... Laughing
Ама така е защото са свикнали хората да си траят и никой нищо да не изисква! Ще каже някой-работата им е тежка,трудна! На който му е трудно да си ходи! Нали затова се нарича работа,щот е трудно! Лесно е на кафе и клюки с приятелки! Crossing Arms

# 428
  • у нас - на брега на морето
Цитат
нашето дете с картинката е набрало цели 343 гласувания! Желая успех в конкурса!
Закръглих ги на 345.
Цитат
Лесно е на кафе и клюки с приятелки!
Вярна дума казваш, Сисссс!  love001

# 429
"перуката ми беше застанала накриво"

Ако е в смисъла,който разбирам  Joy Joy Joy Joy Joy

# 430
  • София
Правилно разбра  smile3532

# 431
"перуката ми беше застанала накриво"

Ако е в смисъла,който разбирам  Joy Joy Joy Joy Joy

Точно в този смисъл,Каролка! Mr. Green
Ти как си? Осефери ли се вече?

Йовче,ние съвсем скоро ще направим упражнението с кафепиенето! Wink

Маме,писали сме заедно!  bouquet

# 432
Аз вече кукнах Simple Smile Вече съм си аз... Точно за една седмица и съм на крака. Днес си взех болничния. Отидох да си занеса документите в социалните,че съм усвоила парите. Много съм доволна от социалните. Трябва да ги похваля, че при тах всичко мина с необикновенна лекота!!

Следващата премедикация ми е на 8ми май, а на 9ти ми е следващата вливка. До тогава...да се махне обривът и да видим ще ползвам ли перука или не..

Хубав ден на всички, макар и мрачен!!  Hug

# 433
  • София
Ще ползваш перука разбира се. Нали си на таксотер.
Вярно няма да опада съвсем, ама без перука няма да минеш.

# 434
 Joy Joy Joy До сега ме успокоявахте, че няма да ми трябва (не е задължително),сега нова песен... Оф, каквото,такова, вече гледам да не го мисля. Толкова неща ми минаха през главата, и с това ще трябва да се справя..

Общи условия

Активация на акаунт