Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво означава BI-RADS 5?
Къде мога да намеря онколози в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обхваща различни теми, включително здраве, лечение, хранене, психологическа подкрепа и лични преживявания на хора с рак. Участниците споделят опит, съвети и подкрепа чрез обсъждане на различни начини за справяне със заболяването, диети за лечение и емоционална подкрепа. Основните теми включват лични преживявания с рак и химиотерапия, обмен на пожелания и подкрепа помежду си, както и впечатления от срещи, разходки и различни събития.
-
Какво означава BI-RADS 5?
-
Къде мога да намеря онколози в София?
-
Мога ли да посетя онколог в квартал "Дървеница" с направление от моя личен лекар?
-
Къде мога да намеря ластичен ръкав за оттоци след химиотерапия?
. И въпреки силния вятър си е адска жега .Аз пък до сега ходих по джипита и други такива , че утре ще ми правят прокола за ТЕЛК,за удължаване на болничните - значи ще има чакане пред кабинети пак 
Реших да бъда баровка и да пътувам до Варна със спален вагон. Тъй като съм Мара Тотева, точно тогава се сетиха да бракуват спалните и да ме лишат на връщане от легълцето
Тъй като журналистическо сърце не трае, обадих се на БТВ, те светкавично реагираха и в крайна сметка бедежето ни осигури връщане с Първа класа 

. Слънце, море, аз например и още някой
....и пояси ще има да знаете , за тези ,дето не могат де плуват де( като мене
)
Посъветва ме да ходя при тях, дори и само да ги гледам, да не играя. Посъветва ме ако искам да ходя с кърпа, че перуката ще ме спарва и няма да ми е комфортно...