90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 255
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
добро утро Simple Smile
аз имам плюс, ама не знам от кое е - от многото хапчета ли , от мц ли... ще стане ясно

# 706
  • На топло...
Добро утро Hug!

Владимировка, странно, иди тогава на първа страница на Дюканките, от там го копнах, на мен ми се отваря Thinking.

Блага, честита радост Hug!
Щом е толкова ранна бременността, лично аз не виждам проблем да продължиш още известно време, но непременно хапвай по филийка пълнозърнест хляб на ядене и не се ограничавай. Сигурна съм, че в един момент сама ще започнеш да усещаш от какво има нужда тялото ти. В момента се оформя ембрионче и не ти е необходима силна или калорична храна (скелетът е доооста по-нататък, така че и калций не ти е толкова спешен, пък и той се съдържа в големи количества в много видове храни, чукни в гугъл "калций/храни/съдържание" , не само в млечните (които аз примерно по правило не ям с месеци, щото не обичам и получавам киселини от тях като съм бременна, пък имам две здрави и откърмени деца, без да ми са се разрушили зъбите от това Wink, a да не говорим за хората, които са алергични или вегани)), по-скоро ти трябват витаминки и микроелементи, така че разнообразие и разнообразие от свежи плодове и зеленчуци, пълнозърнести продукти и различни видове ядки, семенца, мазнини, риба, месце, млечни. Може да решиш в един момент плодовия да го замениш с нещо друго, може да решиш и да се водиш по правилата на почивката. Просто слушай себе си и вътрешния си глас най-вече!
Иии,... цигарките - непременно край с тях! Човек може много извинения и смекчаващи обстоятелства да си измисли като му е угодно, но е факт, че вредят и че бебето е най-ценното, за чието развитие имаш в момента да отговаряш и за което ще си отговорна цял живот, това е най-великата ти мисия Hug!
Лично на мен през двете ми бременности ми ставаше лошо сутрин ако закусвах нещо различно от плод, но си позволих да послушам тялото си чак през втората, заблудена от предразсъдъците за силна храна и прочие (качих 22 кг., с второто 11), от бели брашна получавах сърцебиене на макс, пък от сладки теста с прясно мляко вътре веднагически жестоки киселини Crazy...
И така, действай по свое усмотрение, вслушвай се в себе си, не се ограничавай и изкарай една прекрасна бременност с щастлив завършек накрая  bouquet!

Писе, браво на теб Hug! Оздравяхте ли напълно?

Синеочке, ти си герой просто Grinning!

Такаммм, моят отчет за първи цикъл след вчерашната рибка (и малко по-соленка вечеря, че не улучих солта на доматената консервена салата Mr. Green).
Ръстът си остава същият - 162/164, не знам точно колко е в интерес на истината Crazy.
Начало - детоксирани 58,5 (след последния воден на предното завъртане бях 57,5, слагам неговите сантиметрови мерки за отправни, че сега не съм се мерила в началото) Laughing.
BMI oколо 21, от приблизително 22,3...
Кила -     55,5 (-3)
Талия -    68 (-3)
Ханш -    98 (-2)  
Бюст -     90 (-2)
ОРъка -   26 (-1)
ОБедро - 55 (-1)
Mного доволна, до целта остават 2,5 кила и два цикъла, пък колкото-толкова в крайна сметка, вече се чувствам себе си Grinning!

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 10:08 от Нану

# 707
Нану, това са си чудни женствени размери!!! Браво!

Аз да се похваля - 15 ден и минус 2 кг. Искам да сваля само още един, най-много два, че мъжът ми вече забеляза смалените ми гърди и не се зарадва много на този факт  Sunglasses.
Доволна съм, че целулитът се топи.

# 708
Момичета, успешна седмица на всички!!!   newsm51
Блага, честито и лека бременност!  stork-girl stork-boy
И много минуси ви желая, че тази седмица е по-благодатна за нарушения....!!! easter   goodscale

Аз днес съм на първи воден!!! Заредила съм се на бюрото с вода, чай, кафе, пък ще видим де ще му излезе края....  Mr. Green    sport027  help

А булюн и сок (натурален) може ли? Нали те заместват цяло хранене, но си спомням че бях чела някъде че може?

# 709
Нану Облаче Браво! Страшни сте  Hug
Честито и на Блага ! Желая и безпроблемна бременност и здраво бебче Simple Smile
Аз днес съм на варива, но умът ми не го побира какво да готвя.... И на мен и на приятеля ми ни е писнало от боб и леща, за граха не съм сигурна, че ще успея да го сготвя (никога не съм готвила до сега  Embarassed ) и сигурно ще е картофи на фурна за обяд и варени за вечеря.... Искам да започна да ям едно и също за обяд и вечеря поне за 2 седмици и да видя какъв ще е резултата... ама ще видим Simple Smile
Желая ви един усмихнат ден напук на мрачното време Simple Smile

# 710
Здравейте, момичета! Само ще кажа, че вчера се изложих, без да изпадам в подробности!  Embarassed #Cussing out Идва ми да се #2gunfire !
Както и да е, днес по план ще  smile3549 , да видим какви ще ги свърша! Но толкова много ме е срам от това, което направих вчера, че едва ли ще бъда нережимна в близките 2 месеца. Дано пък след шока метаболизма се раздвижи. Оплаках се и ми олекна, май. Simple Smile

Блага, честито и лека бременност! Наистина е най-добре да откажеш цигарите, доста вредят на бебчето, както ти е казала вече Нану. Лично аз и двата пъти като забременях веднага спрях да пуша. А другия понеделник стават две години откакто окончателно ги спрях ЗАВИНАГИ!

Лек ден момичета, а аз отивам да мия прозорци, за да не мисля за ядене!  Joy

# 711
Здравейте, момичета!

Идвам да отчета край на първи цикъл. Вече съм трети ден от втория месец. Водния го пропуснах, минах директно на белтъчен. Свалените килограми от първия месец са 5. Ако и през втория сваля толкова, ще съм много щастлива, но малко се съмнявам ... ще видим.

Много сериозно прегрешение имах в белтъчния. Досега не ми се беше случвало, но понеже бях озверяла от глад през плодовия и в белтъчния ми се очертаваше цял ден ходене по задачки, та хапнах 1 сандвич с много дебел хляб с месо и сирене и то за закуска. След това си имах и обяд, и вечеря. Нищо, поне беше вкусен Grinning

Отчет за вчера варива:
Закуска - нищо
Обяд - картофи на микровълнова
Вечеря - китайски ориз и половин чашка червено вино

Днес - въглехидрати:
Закуска - фреш грейпфрут
Обяд - препечени филийки с нещо, ще видим с какво

# 712
  • На топло...
Благодаря ви Hug!

Успех на удавничките,   ruporuu Тицибици, Гери cow   ura  newsm18 !
На моя първи воден ходих на риболов (демек купих си риба за другия ден, това определено най-добре ми се отразява) Laughing.
Утре ще сте още по-'убавиии smile3521!

Вероника, другия път вместо дебела филия хляб с каквот' ти падне, вземи да си хапнеш малко ядки с плодовете (разрешени са в книгата, аз редовно закусвам така като съм по-гладна) Peace.

# 713
mimsy, ще си позволя да ти дам идеи за варива, защото на мен ми е любим и не мога да реша кое от всички любими яденета да си сготвя Grinning
спанак с ориз, тиквички с ориз, ориз със зеленчуци, нахут с червено цвекло, супа с коприва/спанак/лапад и ориз, грах  с картофи, морковена супа с млечна царевица, салата ропотамо (боб и зеленчуци), запеканка картофи с броколи и карфиол, фалафели и т.н.
Успех Hug

# 714
Здравейте момичета!

Честито на всички за хубавите резултати! На Блага за бременността, на именниците също, макар и със закъснение!   bouquet

Аз малко зачезнах, но не съм се тъпкала уикенда  Naughty Активна почивка и умерено количество храна, ейййй, днес ми е супер лекичко  Whistling  Не съм скачала на кантара, но факт е, че се чувствам добре.
Иначе днес мисля да хапна варива - грах с картофи и обичайната голяма салата  Wink
Много обичам козунак. Не ме интересуват нито агнета, нито дроб сърми, обаче с козунаците и курабиите как ще се разберем не знам  Embarassed

Нану, ма много си убава, мъри .... То с манекенски мерки  hug 4470
Най-важното е, че вече се чувстваш себе си  reverance

# 715
Да дам идея за варива, когато нямате много време - в магазините (аз купих от Т-маркет) има замразени китайски и хавайски миксове-малко ориз с повечко зеленчуци - броколи,моркови, царевица и т.н. Аз не ги пържа, а задушавам и стават страхотни.

# 716
Raniya мерси много за идеите  Hug като ги прочетох и веднага се спрях на картофи с броколи и карфиол  Laughing Много обичам броколи! Само ще сложа повече картофи, че приятеля  ми не яде броколи и карфиол  Laughing

# 717
Тогава можеш да направиш и ориз с броколи! А за запеканката - момичетата да кажат можеш ли да сложиш растителна сметана?

# 718
Ох, тия растителни сметани, топени сирена, маргарини и т.н., аз хич не ги ям, за вас не знам. Повечето (ако не и всички) са чиста химия и са хидрогенирани, което означава, че не се усвояват от организма и директно се отлагат по артериите, действат зле и на целулита.

Тази диета много добре ми действа на мен - ям по-качествени храни и се наслаждавам на вкуса на всяка нещо все едно го опитвам за първи път.

# 719
Растителна не може в ден за варива.

Общи условия

Активация на акаунт