90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 279
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
  • На топло...
Випопова, прегрешаваш на едно ядене и продължаваш по план. Дни не се разменят. Единствено и само ако зациклиш след средата на втори цикъл повече от 3-4 четворки може да размениш въглехидратен с варива или белтъци Peace...

Облаче, много си хубава! Продължавай все така Hug!

Гоустрайдър, нали, нали, нали? На любимия погледът е най-важен Laughing.
Мен като ме потупа по д...ънките, дето носех лятото на сватбата, направо се разтреперах Joy.

Владимировка, Дюкикалкулатора го постнах по-нагоре Peace.

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 19:02 от Нану

# 676
Нану ,  злато   bouquet мерси ... значи така ще бъде...

отчет за днес :

з:половин ябълка
о: 2 филийки вита с маргарин, зелена салата и ред шоколад с ягода (не черен)  Whistling
в: ще бъде талиатели или спагети с растителна сметана (хопла май беше) и малко гъби

знам,че днес режимът ми е ужасен, но половинката е вкъщи цял ден и за първи път се намръщи,че му липсва нормалното хранене и иска да ядем заедно  #Cussing out #Cussing out
утре се надявам с плодовия да пооправя грешките от днес с нечерния шоколад

# 677
  • София
Ех, ех, Гострайдър, браво, емоции викаш. Баба ти не я потупват вече по д...ънките, щот много постни  hahaha Ма то и на тез години не ни отива  Joy

Да си отчета деня

ябълка
пилешко бутче със зелена салата
кекс, хляб с маслини и 1 вафла

Плюс 11 км на велото afwitch  newsm39

Облаче, чудесно изглеждаш   bouquet

# 678
  • На топло...
Брех, не ви отива, Бабе, я да го хващаш Дедото за же...лезницата и да се тупате дружно Mr. Green!
Такъв нов имидж си избарала, а той ке се мръщи Naughty! Да му обаждаш, че и други мъжове имат лапИща и очища за 'убавото Wink Laughing.

# 679
nana77 , Нану , пловинката е взел готварска сметана Hаlta... тя е растителна, но пише,че имало мляко на прах малко ... мога ли да я ползвам за спагетите във вх ден  #Cussing out

ии дааа знам,4е се яде сладко, оба4е аз немога да ве4ерям с торта или кекс, просто ми е абсурдно, а и не оби4ам многог много сладко.

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 19:18 от vipopova

# 680
Е, то при ВХ вечер не се ли яде сладко? Аз ей сега ометох 3 парчета кейк със стафиди, не ми е ясно как ще отслабна тъй, ама ...
Великден ми е варива, тъй че нито яйца, нито козунаци, може само зелена салатка.
Досега не съм свалила нищо, но предполагам, че трябва време. То пък и аз съм от 1 седмица де  Embarassed

# 681
  • На топло...
Випопова, ако ги ядеш вечерта може, инак наобед е веган - без мляко, яйца и месо, вечерята може да съдържа млечни (но не сирена) и яйца Wink.

# 682
зна4и мога да я използвам растителната макр 4е има мляко на прах за ве4еря е да.. мерси ,Нану  Simple Smile

# 683
А аз сбърках ли като си хапнах кус куса Simple Smile към 18ч. ?Не ми се ядеше хич сладко....а ако знаете преди какъв маниак на тема сладко бях ...ядях по 5 ФаФли Боровец...5 палачинки с шоколад...изобщо само сладко можех да ям ...Откакто съм почнала режима не изпитвам хич нужда да ям сладко....което е добре!!!Преди МЦ съм голяма лакомница на тема сладко...сега съм точно в такъв период ,но не ми се яде грам...Ще видим след плодовия ден как ще е кантара.

# 684
Аууу, Горджъс, така като каза за д...ънките, той и мой Николайчо много ги харесва сега. Вика "леле, леле, съвсем ше се загубиш" , а на мен ми едно хубаво на душата  Laughing

Аз днес направих белтъчен обяд и въглехидратна вечеря. В почивка съм. Утре много разчитам да ми стискате палци, че ще ходя на изследвания за черния дроб  Praynig

# 685
 Hug Благодаря ви.
Много, много голяма подкрепа и насърчение ми сте всички от темата! По-лесно е, когато човек споделя и черпи сили от другите. Сама не зная дали щях да успея. Научих толкова много неща и за диетата, и за себе си, за волята и мотивацията си  тук! Благодаря на Ника, Нану, Светлица, Савинка, Нана и всички останали!

# 686
Облаче, изглеждаш страхотно, радвай се на новото си аз   bouquet

# 687
Облаче, браво за резултата и от мен!   bouquet

# 688
  • София
Аз само да мина да почерпя за именния ден  cook И да се оплача, че днес съвсем му отпуснах 2-та края, никакъв ден не направих-смесен някакъв стана  Mr. Green ама и без това здраво зациклих, та това може и да размърда кантара. Утре по план белтъчен, намислила съм за обяд и вечеря зелена салата със сирене.
Облаче, страхотно изглеждаш!
Момичета, да честитя празника, макар и вече късно вечерта, на всички с прекрасни имена на цветя! 

# 689

Владимировка, Дюкикалкулатора го постнах по-нагоре Peace.

Нану, не се отваря Thinking

Общи условия

Активация на акаунт