90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 240
  • 723
  •   1
Отговори
# 720
# 721
Да се запиша на края на темата  ooooh! Ден 36 въглехидрати
З портокал
О филии с лютеница или със салата
В мисля пак така ако не си направя спагети  Heart Eyes
Сладко не помня от кога не съм яла, не ми се яде и това си е. Вчера бях на имен ден и устоях на всичко, хапвах си зелена салатка и ориз със зеленчуци(точно от този от магазина - микс със бейби зеленчуци), много е вкусен. Само, че преди да се усетя ми бяха сипали безалкохолно и аз пийнах 2-3 глътки- е няма такова подуване и болки цяла нощ Shocked Хубаво си знам, че това не е за мен.
 Да се похваля, че на 15 април съм на белтъчини  newsm44
Хубав ден  Hug

# 722
Здравейте фиданчици!
Имам нужда от помощ!
 Има ли някъде да пише препоръки за времето през което почиваме. Аз направих първото завъртане от 90 дни, приключих на 31,03,2012г., но незная как да продължа да се храня и продължавам все така както диетата само дето дните са ми разбъркани. Е, от време на време прегрешавам с нещо и така... Четох някъде, че задължително закуската е плод, ама друго не се сещам да съм чела.
Обръщам се към всички, които могат да ми дадат съвет - МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ МИ! Ако се е писало нещо подобно моля
да ме извините и ми пишете на лични.
Благодаря!

# 723
Пасифлора заповядай в тема 184, а след няколко минути ще има и 185 в подразделя за диети. иначе на първа страница има "правила по време на почивката" мисля че ще ти бъде полезно да го прочетеш. иначе времетраенето е пак 90 дни.

Общи условия

Активация на акаунт