90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 294
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Ами козунаците, тях кога ще ги ядеш?  Wink
ooooh! а сега де!

# 661
  • На топло...
Хихи Grinning, на мен също ми е плодов Великден и нямам намерение да го сменям, щото ще си го празнуваме семейно (тук днес е Великден).
На яйцата не съм фен, само ще ги боядисаме с децата и после ще ги търсим на двора (тука Великденският заек ги крие Laughing) да се чукаме.
Козунаци съм омесила още преди 10 дена и съм замразила тестото, та ще си размразявам на порцийки - веднъж за самия Великден за домочадието и после за мен пресен и дъхав в срядата Wink. Пък каквито хубави ми се получиха, току-виж съм се пристрастила и съм тръгнала да меся по-често!

Синеочка е обаче голяма козуначна майсторка Hug. Ще пробвам и аз мъфинки Grinning.

# 662
На мен също 15 ми се пада плодов, но не мисля да "прегрешавам".... Ние ще сме си в къщи и ще си го изкарам, а на 16ти ще си хапна яйчицата Simple Smile Козунаци не обичам, така че не са ми проблем Grinning

# 663
На мен пък 15 ми се пада първи ден от почивката и много се чудя, какво да ям  newsm78

# 664
Здравейте момичета!!Честит празник на всички,които празнуват!Днес ми е въглехидратен ден!За закуска хапнах 2 кивенца,за обяд кус кус със доматен сос и чушка и гъби за вечеря да ви споделя че не ми се яде сладко...мисля да си хапна салатка някаква.Днес на обяд ми беше много трудно,но издържах!Около мен имаше агнешко,кълцана наденица на скара,пиленце...всичко което бих могла да си позволя в белтъчен ден!Но не си опитах.Носих си от нас кус куса и предопредих леля ми и баба ми да не ми се сърдят ,но спазвам режим и то стриктно и за да не се караме пред хората просто да приемат че ще ям  това което си нося....Нито винце пих ..нищо!!

# 665
  • София
Масово на Великден групата е на плодове-и аз съм в това число и не мисля да променям нещо.Дядо ми изказа онзи ден сериозно отношение към отказът на мен и приятелят ми да ядем от приготвените неща и обясни как" ми то не може да не ядете..." и ако него сме питали да сме си яли по-малко от всичко, пък то от веднъж нямало да стане нищо...и това го слушам всекидневно почти...ама ще си впрегна ината и ще си ръбам ябълки:)))))))
вярно, че празникът е веднъж, но то не е празник само заради храната.Успех на всички, тръгнали по пътя на освобождаване на психологическата зависимост от храната:)))))) Mr. Green

# 666
Владимировке, ако не ти се яде, хапни само една малка филийка, но само на салата за вечеря е нережимно.

# 667
Момичета благодаря ви много. Трогната съм Wink
Днешния ден няма да го отчитам че беше въглехидратен от главата до петите с много курабии и бонбони Blush Утре- плодоввввввв и ням да се тегля Rolling Eyes

# 668
  • Варна
Честит празник на всичките ни цветя!
Днес въглехидратен, хич не го обичам, ама какво да се прави. Закуската я пропуснах, малките спяха и аз използвах намалението и аз да си поспя. За обяд ядох зелена салатка, не обичам макаронени изделия със зеленчуци, а за вечеря съм планирала постен кекс. На мен Великден ми се пада бобов, а Гергьовден въглехидратен, което не ми харесва много, но не съм решила още да си заменям дни.
И при мен днес на трапезата имаше агнешко и други вкусотийки, които обичам, но устоях.....
Лек ден на всички и много минусчета

# 669
току що си хапнах остатъка от кус куса с доматките ,гъбите и чушките и 3 квадратчета черен шоколад,защото знам, че е задължителен!Утре ще съм на ябълки ...

# 670
Инчету, на мен също 15 ми е първия ден от почивката.  Flutter

Още една седмица имам до края да диетата, но реших да ви покажа сега резултата:
http://allkva.snimka.bg/other/90-dd.667965.26837551
http://allkva.snimka.bg/other/90-dd.667965.26837556

Още 4 -5 кг искам да сваля, но явно ще е по-нататък.

# 671
имам въпрос към старшите... фатално и възможно ли е еднократно за една четворка да се раменят белтъчен и варива, т.е. 1во варива, 2ро белтъчен. 3то вх и 4 плодов ?? чисто и просто , защото живот и здраве на 6 май няма как да не ям агнешко няма да ми проговорят после, а и  е празник на родния ми град

за великден нямам намерение да барам нищо... ще си ям салатата и боба  Whistling

# 672
Изина, руската салата е нережимна и за варива и за протеини, това си е смесено хранене  newsm78, защо ти е да го правиш?

Заинтригувахте ме с този калкулатор на Дюкан, според него трябва да съм 77кг. на крачка съм от тях, но искам още, та ще видим, въпреки, че половинката твърди, че не са ми нужни повече да свалям  Simple Smile

Искам да Ви попитам къде мога да го намеря този калкулатор на Дюкан ?!

# 673
  • В две тъмни очички
Днес и аз съм на ВХ:
З: Грейпфрут
О: Спагети
В: Сладоледена торта(първо трябва да проверя съставките)...+ шоколад

# 674
Облачеsmile3501  smile3501 smile3501  smile3501
Смело напред и гордо вдигната глава!

Аз съм плодова днес - грейфрути, 50 гр. ядки, круши. Не мина без малко фитнес и кардио, рабира се Simple Smile

Вчера извадих старите дрехи, за които мислех, че трябва да забравя... Когато се вмъкнах в онази ролкя, с която бях облечена, когато се запознах с любимия и видях вдъхновения му поглед... Вярвайте ми, толкова щастлива не съм била отдавна... Желая на всички ви това чувство. Целувки и лека вечер  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт