90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 295
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Изина, руската салата е нережимна и за варива и за протеини, това си е смесено хранене  newsm78, защо ти е да го правиш?

Заинтригувахте ме с този калкулатор на Дюкан, според него трябва да съм 77кг. на крачка съм от тях, но искам още, та ще видим, въпреки, че половинката твърди, че не са ми нужни повече да свалям  Simple Smile

# 646
Мерси за отговора, Хари Simple Smile
Блу Аис, имам нужда от мазнотия и прегрешения  Wink и сега забелязах и картофа в салатата Sad. Да видим как ще се отрази.

# 647
Благодаря за отговора, момичета!
Да ви попитам за любимият ми сос песто - ям го с всичко - в кой ден мога да си го позволя? Пише че съдържа босилек, кашу, сирене Гран Падано, Пекорино, кедрови ядки и зехтин.  ...

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 15:23 от Raniya

# 648
Ти си знаеш най-добре, и аз бях решила че ще прегреша на обяд, но накрая от толкова четене на менюто в ресторанта все пак си хапнах напълно режимни зелена салатка, задушени гъби и пърленка, дори и с чаша вино не прегреших, но това е защото бях шофьор, но довечера ще си позволя чаша бяло вино за здравето на любимите ми мъже  Simple Smile

# 649
на мен калкулаторът ми показва 59кг , колкото си поддържах до миналата пролет... хайде смело напрееееед  #2gunfire #2gunfire

# 650
на мен калкулаторът ми показва 59кг , колкото си поддържах до миналата пролет... хайде смело напрееееед  #2gunfire #2gunfire

къде е този калкулатор и аз да го пробвам?

# 651
Честит празник на цветята! Днес голям глад ме гони, ядох пица с лютеница и маслини и сега в хлебопекарната се върти един кейк, как го наобикалям постоянно и се облизвам ...
Утре плодовия ми е най-труден, не ям много плодове, даже днес пропуснах закуската, ама то пише май че може и зеленчуци? А може ли и плодове, и зеленчуци?
Аз съм 157 см, 57 килограма, но искам да съм 50  Praynig

# 652

къде е този калкулатор и аз да го пробвам?

Намерих го, аз трябва да съм 58кг.Желаното тегло за края на диетата ми е 60кг.дано се получи.Честит празник на всиииички! Flowers Sunflower Flowers Bouquet

# 653
yani_cat, аз лично последните няколко плодови, плод съм яла само за закуска, за обяд и вечеря, краставици и домати неовкусени и определено се чувствах супер, а и резултата като че ли беше по-добър.

# 654
  • На топло...
Kалкулаторът на Дюкан
След като отворите сайта, трябва да натиснете бутона Votre poids d'avenir.
Следват 12 въпроса:
1.   Метрична система
2.   Сегашно тегло
3.   Желано тегло
4.   Максимално достигано тегло
5.   Минимално достигано тегло
6.   Най-продължително запазено тегло без особени усилия
7.   Прилагани режими: никакви; няколко; многобройни
8.   Ръст (см)
9.   Възраст
10.   Наследственост (съществува ли в семейството ви тенденция към напълняване): никаква; средна;силно изразена
11.   Костна система (обхванете лявата китка с палеца и показалеца на дясната ръка). Пръстите ви се: застъпват; докосват; не се докосват
12.   Пол
13.   Брой бременности: 0 - 7
След това натискате бутона Calculer и се появява цифрата на вашето бъдещо тегло.

Синеочке, да са ти живи и здрави мъжете, с много усмивки и радост да те даряват, на ръце да те носят (вече ще им е и по-лесно Winkbouquet!

# 655
пробвай за закуска плод, а след това неовкусени  Naughty зеленчуци, може ефектът да е по-добър за твоя организъм по този начин...

нека старшите да се изкажат, те знаят най-добре

# 656
Благодаря ти Нану, честит празник и на теб   bouquet

Скрит текст:
определено ще им е по лесно, даже взех да чувам оплаквания от мъжо, че съм почнала да му ръбя  Joy Joy Joy

# 657
Честит празник на Тинки,Нану,flowerrr, Горджъс и всички цветя.

Аз вчера лунувах и резултата е 1.5кг надолу.Кантарът малко ме разигра,ама му се доверих.
Сутринта фреш,за обяд ме нямаше и пак фреш,за довечера ще е зелева салата и ориз със зеленчуци.
Ден 36 от почивката,остават още 54 ,юхуууу,нямам търпение!

# 658
  • Варна
здравейте и от мен. От 4 дни съм една от вас, от миналата година ми е позната диетата.
На Великден ми се пада плодов ден, та се чудя кой ден да прескоча, за да го наглася белтъчен - варивата или въглехидратния? Аз мисля въглехидратния.

# 659
Ами козунаците, тях кога ще ги ядеш?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт