90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 299
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро фиданки  Hug Честит имен ден на празнуващите   bouquet

Много съм доволна от кантара последните два дни  Flutter След бобов -400гр , след въглехидратен - 400 гр. ,  да видим какво ще покаже плодовия  Praynig

Днес ще хрупкам само ябълки, без ядки, без сушени плодове  Naughty

Приятен ден сладурки  newsm03

# 631
Момичета, поздравления за резултатите!
Аз да се оплача - седмица след началото на диетата не съм свалила почти нищо, а имам доста за сваляне Cry След плодов съм минус килограм, след ВД си връщам всичко и така в един кръг...Няколко пъти започвах диетата и всеки път така се случваше и затова се отказвах! Сега започнах надъхана и пак нищо!
Вчера във ВД хапнах банан за закуска, на обяд зелена салата и 1 филия вита, на вечеря зелена салата, малко питка и малко торта (бяхме на РД). Принципно не мисля да ям торти, просто сега бяхме на празник! Спазвам часовете, пия около 2 литра... Сега ще направя една стриктна и максимално диетична четворка и пак ще се отчета!
Къде бъркам?
Благодаря ви предварително! Днес плодов...

# 632
Количеството на обяда ти е малко.Тая филия е максимум 20гр.Вечерята не може да се смесва сладко и солено.На тортата нищо не й пречеше, ако я беше изяла самостоятелно.Други грешки не виждам.

# 633
Добро утро, фиданки! Честит ни празник!

Честит празник на Тинки, Горджъс и всички, които празнуват днес своя или нечий имен ден!

Аз днес съм с егати тлъстия плюс, ама аз си го очаквах. Днес пак ще съм на белтъци, пък  Laughing Таратор и салата със сирене довечера.

Хубав ден!  bouquet

# 634
  • На топло...
Добър ден Hug!

Благодаря за всички поздрави, бъдете здрави, усмихнати, влюбени и много щастливи - Именички и Фиданки  bouquet!
Нека бъдем прекрасно-имагинерни и мечтано-нежни Heart Eyes!

Мнооого тежка нощ изкарах, както си и мислех, винаги е така, особено ако решат да не ме оставят ей тъй от келешлък да спя, а съчетано с гладуването предния ден ooooh!...
Както и да е де, след голямото бълбукане има резултат някакъв Laughing.
Обаче ще го споделя утре, защото винаги след воден задържам (след плодов също, даже качвам, явно нещо не ща да исфърлям водата Crazy, то бъбреците ми така и така не са най-нормалните де), ама то след 3-4 литра как ли да е Whistling.
Така или иначе съм с малка цел този път режимна, досега съм много доволна и всичко тече по план. Висока 164, започнах 58,5, цел около 53-54 кг.. Мисля, че е реалистична Grinning. Въпреки че Дюкикалкулаторът плюе около 57-59 мамунякът Mr. Green.

# 635
Привет и от мен и честито на всички именници,да им е живо и здраво името  bouquet
Аз днес съм на белтъци,което е чудесно,че ще ходим на една таверничка до морето за рибка Laughing
Много съм доволна от тази диетка,не свалям светкавичка,дори доста бавничко,но пък сантиметри губя,което е още по-добре Wink
Нану и аз имам твоята цел,а дано..че лятото идва Sunglasses
Усмихнат ден момичета Hug

# 636
Raniya , мисля че Просто Хари ти е отговорила къде се бъркат нещата, може би в това е проблема... успех!

Хубав ден , дами  Simple Smile

# 637
Добър ден   bouquet
Честит Имен Ден на всички цветенца, дръвчета и храстчета   bouquet
Тъй като и аз имам имен ден днес, да почерпя- за всяка по нещо :

иии да не забравя плувкините

Да ви е сладко  Hug

Днес за именния ден кантара ме зарадва- влезнах в групата на 7-ците (вярно че е 79,600, ама пак започва със 7  Mr. Green )
Лек, успешен и усмихнат ден   bouquet

# 638
  • гр. София
Честит имен ден на всички именници! Да сте живи, здрави и много щастливи!

Отчитам един успешен воден ден. Не изпитах никакъв глад вчера. Имам -700 гр. Започнах от 65.5 кг и днес вече съм 60 кг, т. е. свалените са 5.5 кг. Не е много при положение, че имам поне още 10 кг да свалям (висока съм 1.58 м), но изглеждам видимо вталена.
Благодаря на всички за подкрепата вчера и особено на Нану  Hug Половинката беше против водния ми ден и добре ми дойде вашето окуражение.

Днес менюто ми ще е:
З. - ябълка.
О. - пушен кашкавал и салата от марули, репички и краставици.
В. - половината на обяда.

Лек и отслабващ ден ви пожелавам!

# 639
Здравейте фиданки Simple Smile Честит имен ден на всички цветенца и весело празнуване на всички Simple Smile
Аз вчера си изкарах режимния плодов ден, но кантара не помръдна.... тъкмо беше започнало показанието да започва с 6 и сега е на 70 и не мърда /той не е електронен/. Наказва ме още, че прекалих с количествата през бобовия ден  Cry
Днес съм на скумрия с доматен сос и поне две седмици обявявам бойкот на кантара.... Няма значение какво показва, важното е че се чувствам все по-добре!
Усмихнат ден на всички  Hug

# 640
Честит Празник На Всички Празнуващи!!! Много успех във всяко начинание! Да сте живи, здрави и свежи като пролетни цветя!

Аз съм си режимна, но незнам колко съм свалила за последните 10тина дни.
Днес ВХ- грозде; хляб и салата; нещо сладко

Весел празник!

# 641
  • София
честит празник на всички цветя  smile3525
и слънце в душите, нищо че небето се мръщи:))))))
вчера плодовия мина без ядки и сушени плодове, много глад беше,но е по-хубаво усещането от преяждането:))))))))))
днес белтъци
з: банан
о: зелеви сърми с кайма и гъби и салата домати и краставици
в:същото

хубава неделя и спокойна седмица

# 642
Здравейте, на всички и честит имен ден на празнуващите!
Искам да ви питам във въглехидратен ден мога ли да ям халва?
Много ми се е дояло, ама ако не може няма да ям!

# 643
Днес реших да повторя вчерашният белтъчен, но тоя път с варени яйца и руска салата без колбас(имам нужда от нещо мазно, тъй като олиото употребено от февруари насам е около 250 гр., а и лененото ми масло си стои така). Не ми се ядат изобщо бобове, лещи, картофи и пр. варива, гювечи и запеканици.
Утре направо на въглехидратен ли да минавам?
И честит празник на всички цветчета, тревички, храстчета, дръвчета и пр. Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 14:39 от izina

# 644
gdobrinova, може халва.

izina, да, на въглехидратен.

Общи условия

Активация на акаунт