90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 317
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Честит имен ден на Нану, Тинки, госпожа Горджъс и всички останали прекрасни цветя!

Честит празник и на моята мила майка, да ми е жива и здрава!

# 616
Тинки Честит Имен Ден! Пожелавам ви да сте живи и здрави и много усмихнати!
И аз имам един голям плюс, но днес си продължа по план варива Simple Smile
Успешен ден на всички!

# 617
Честит имен ден на всички фиданки с имена на цветя!    newsm51

Всъщност: Честит празндик на ВСИЧКИ фиданки - всяка от вас е красиво цвете! smile3525

Желая ви да ставате все по-красиви първо в обствените си очи, а след това и в очите на хората, на които държите!

# 618
  • софия
Честит имен ден на всички носещи имена на цветя! newsm51
След белтъчен имам очакван + от 300р.Днес бобов:
закуска 1 банан,заобяд и вечеря ориз и варени картофи!
Светла неделя!

# 619
Честит имен ден на всички, носещи тези прекрасни имена! Пожелавам ви да сте винаги усмихнати, здрави,щастливи , много обичани и все по-вталени ! Весел празник!  smile3525

Нану , значи съм объркала, ти си доброто ченге  smile3530

Аз днес не смея да се кача на кантара още,че вчерашните варива бяха малко хард:

з:половин ябълка и нормално кафе
о: зелена салата, половин купичка бял и смилянски боб и 2 филийки вита
в: листо зелена салата с краставица и ориз с грах,царевица, моркови и гъби

излизахме навънка, та вечерята ми дойде към 21 ч. чак  Sad

# 620
  • до моите любими хора
Честит Имен Ден, Тинки! Да си жива и здрава, много късмет и любов   bouquet
Честит Имен Ден и на всички други Цветя в нашата тема  newsm51
Аз днес съм особено щастлива от кантара. След вчерашното лунуване и каране само на ябълки днес имам - 1кг  newsm44 Предоволна сега се надявам само да задържа резултата. Това малко е под въпрос, но все пак ще опитам. Мисля да карам днес на белтъчини, но ще видим още не съм решила.
Колко е хубаво да си в почивка  Heart Eyes

# 621

Честит празник момичета и момче! Wink Честит празник и на всички именници!!! Много щастие, здраве и късмет ви пожелавам и много свалени килограми!!!Днес е и католическият Великден! Честито на празнуващите!
Днес съм плодов: приготвила съм ябълки, киви и круши и много чай, че така го закъсах със смотаното гърло и тази  #Cussing out кашлица...... Close
Та днес плодов, а утре трети воден[Ge4i1970 не си сама  Laughing).
Весел и слънчев ден на всички  Hug newsm08 travel

# 622
  • Sofia
Честит имен ден на именниците и честит празник на всички останали! Да сте живи и здрави, весели и красиви, разумни и добри и най-вече много, много щастливи!

# 623
абе момичета, пастет в белтъчния ли може да се яде?

# 624
Може, но чакай голям плюс.Пълен е с боклуци с неясен произход.

# 625
тогава БЕЗ  smile3528

# 626
  • София
Честит имен ден на празнуващите!   bouquet

# 627
Честит празник на всички с имена на цветя, да ви е живо и здраво името!
Днес у дома е двоен празник, половинката е именник, а синът ми рожденник.

# 628
Честит празник на всички и честит имен ден на имениците! И в къщи има цветенце, та да почерпя, макар и виртуално. И тъй като всички тук сме решили да се вталяваме почерпката е безалкохолен коктейл Simple Smile. На който му е позволено има и малко сладки!  newsm03

И отчета ми за днес: БАНАНИ! Предния плодов ден го изкарах само на тях и резултата беше доста добър, за това реших да повторя.

Snakeeeeee, Нану, благодаря за подкрепата за утре!   Hug love001

# 629
Здравейте,фиданки...   Hug отдавна не съм писала,но ви чета всеки ден,днес имам особен повод да пиша,след 29-ти воден + една 4-ка,днес видях 56.700кг. за което съм много щастлива  newsm44 newsm44 newsm44    ,а започнах от 64кг...целта ми е 54кг може и 50кг ,де ..хихихи в случай че си върна някой друг кг.   а и да спомена,че всичко до тук е постигнато без никакви тренировки,ех хубаво е човек да е щастлив в почивния си ден,от факта че бавно но славно се приближава ктм поставената си цел и сега смело към 2-ри цикъл   newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт