90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 275
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
vipopova ,
не се отчайвай. На мен ми е 9 ден днес и съм минус 1кг., но мерките ми намаляват и целулитът се топи. Някои хора в началото свалят много, но после задържат и обратното.
Три в едно не бих ти препоръчала да пиеш - хем захар, хем сметана, на всичкото отгоре е пълно с консерванти и изкуствени неща, но ти си знаеш.

Чета, че на някои им е проблем водата - аз по принцип пия по 1.5л., а откакто съм на диетата съм много жадна и пия доста повече.

# 76
Здравейте Simple Smile след вчерашния страхотен плодов днес ще се давя  Laughing както не мога да плувам е сигурно, че ще успея Simple Smile Има ли и други плувкини с мен? Сега отивам да се подстрижа, че след това трябва да залягам пак над учебника Simple Smile
Хубав и минусов ден   bouquet

# 77
  • Бургас

Понеже  ми е трето завъртане свалянето е дооста бавно
/пък и сама си прецаках втората почивка ooooh!/
Почнах на 11.януари 75-76кг.
 след Втори воден бях 71,500кг.
Миналата седмица бях 72кг/нормално е-все пак ядем Wink/
Сега ще се меря след воден и ще споделя.

ПС.Първият път свалих 16кг/от 88-72кг/
Сега проблемът е,че милото ми телце Mr. Green е свикнало на около 72-73кг и хич не му се разделя с тях...........
Ноооо и Юли пак ще се влея в редицата и ще съм фиданка,пЪк!

# 78
Здравейте,

Нямам плюс след белтъчен, което е добре! Снощи имам едно прегрешение неголямо, няма да конкретизирам.  Confused
Днес - варива:

з - кафе с мед, половин банан и една ябълка
о - царевица с олио, лук и сол
в - същото

Ще се опитам да намеря ряпа по магазините, ако намеря ще направя салата с ряпа и моркови.

Вчера бях много гладна, боля ме главата...

Лек ден!

# 79
  • под Витоша
И аз в групата на несвалящите - за 10дни само 1-1.5кг.
От днес ще се постарая да съм максимално стриктна - днес ми е 11ден - Въглехидрати
З - 3кивита
О - омесила съм си едни питки (яйце, кис.мляко, сода, брашно, чубрица), мисля да си направя салата домати и краставици към тях
В - още не се знае - може би салата с препечени филийки /или филийки с мед и чай??

Кафето си го пия без захар, но задължително с една суха сметана вътре....но едва ли това ми е проблема за несвалянето?

Nedialka_81 - ще се инатим докрай и ще победим килограмите, ааа ма Ха!

# 80
zigizagi,  на мен ми е 10-ти макар че линийката ми отчита с 1 ден по-малко.. и имам едва кило и много малко (като тези малко варират постоянно нагоре надолу) ... ако не пия 3 в 1 значи изобщо да не пия кафе, а това значи да припадна някъде, защото го пия заради много ниско кръвно, по задължение. нормално кафе не обичам, отврат ми е... ако спра 3 в 1-то трябва да почна да пия нормално кафе сутрин но с 2 захарчета КАФЯВА , защото без или с мед просто НЕМОГА пробвала съм... няма как да не пия кафе заради упоменатото, а няма да мрем я  Sad

П.С. Почвам отчета от днес тук ...

З: 2 кивита
О: варени картофи и зелена салата
В: или картофи на фурна или боб и зелена салата

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 13:01 от vipopova

# 81
Привет на всички   bouquet
Първо искам да благодаря на тези, благодарение на които съществува тази мотивираща темичка Hug,да споделя как се развиха при мен нещтата и да попитам по-опитните нещичко Wink
Започнах диетката на 03 Януари, и вчера ми беше последния ден-та започнах 76 кг с цел 62 кг и воала вчера видях заветните 62 килограма-изключително съм доволна от резултата,какво повече мога да искам освен да ги задържа LaughingБях стриктна в режима с изключение на това ,че не пиех много вода-в началото се наливах и насилвах ,но после се отказах и пиех толкова колкото ми се пиеше,просто не мога да пия толкова голямо количество въпреки ,че знам че е полезно и препоръчително.Спазвах си часовете,като единствено сега след смяната на часа неможех да седна да вчерям преди 20 часа и винаги хапвах към 21,но това в порядъка на последните 2 седмици.
И така пожелавам успех на всички  bouquet

И сега въпросчето ми към дамите, които са правили режима няколко пъти:прочетох принципите за почивката и искам да попитам дали правилно съм разбрала мога да ям храни от различните групи в един ден ,но не и на едно хранене-т.е месо на обяд картофи вечер ,но не и заедно така ли е ?Ще съм благодарна и да споделите нещо друго ,което правите,което спазвате и благоприятства задържането на килограмите.

Усмихнат и минусов ден на всички  bouquet

# 82
Добро утро.

Аз си цикля на 70кг.  Sad Нищо не свалям, а съм стриктна. Просто се надявам да е от лекарствата, ама вече не знам.

Вчера белтъчен:
З - ябълка, О - пилешки шишчета и салата, В - салата и сирине и кашкавал

Днес съм на леща и салата.

Стриктно спазвам, не прекалявам, не правя издънки, ама нъцки. Нищо не става.  Sad

# 83
И аз съм с ниско кръвно (последният път беше 50/80 - докторката щеше да припадне като го видя), но се оказа, че спирането на кафето не ми повлия отрицателно. И аз не мога да пия чисто, а само с мляко. Затова сега в диетата капучиното ми липсва най-много (и пицата със сирена Mr. Green)
Пиенето на много течности ми 'държи' кръвното и не се чувствам зле. Миналата година за 1 месец пак го бях спряла и да ти кажа добре си бях, сутрин се събуждах бодра и свежа и клепачите ми не се подуваха като преди.
Но при всеки си е индивидуално, наистина съм чувала за хора които без кафе сутрин не могат да станат.  bouquet

# 84
I.v.a  гледам имаш като моята цел кажи речи... кой ден си?

# 85
zigizagi, аз не го пия защото ми се спи сутрин, а защото ако не пия до обяд почва да ме боли зверски глава и да ми причернява... опциите са или кафе, или шоколад, или айран....  Cry

# 86
vipopova,
нямаш салата в менюто  Hug.
Сега говорих с приятелка, която е приключила режима преди половин година. И тя през цялата диета е пила 3в1, свалила е 8 кг., но първият месец - 2кг, вторият 4 и третият пак два. 

# 87
  • Бургас

И сега въпросчето ми към дамите, които са правили режима няколко пъти:прочетох принципите за почивката и искам да попитам дали правилно съм разбрала мога да ям храни от различните групи в един ден ,но не и на едно хранене-т.е месо на обяд картофи вечер ,но не и заедно така ли е ?Ще съм благодарна и да споделите нещо друго ,което правите,което спазвате и благоприятства задържането на килограмите.

Усмихнат и минусов ден на всички  bouquet
Браво за страхотното постижение Hug

И да, правилно си се ориентирала към основните правила на почивката Peace
Като можеш да си позволиш едно-две смесени хранения седмично
/според мен е добре да са на обяд/ Peace

ИВЕ нИ бой сЪ, с теб сме Hug

vipopova пробвай сутрин преди закуска гоооляма чаша чай с мед-хем си е режимно,
хем би трябвало да ти оправи проблема или кафе ,Но със стевия Peace
И разбира се много е важно да пиеш вода през целият ден.
Аз съм с ниско кръвно,за разкош събирам и границите..........
Но благодарение на режима се усетих колко Много е важна водата!

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 11:55 от Nedialka_81

# 88
  • Sofia
Добре де,момичета, само аз ли го имам този проблем? - Спазвам си я стриктно с изключение на единия плодов ден изядох 1 филийка хляб, защото ми прилоша и това че сутрин пия по едно 3 в 1 защото не обичам кафе камо ли горчиво,а е задължително да пия (ако не е 3 в 1 е дълго с кафява захар) ... започнах 69кг (176см съм висока) днес ми е 10 ден и съм свалила 1кг и 200-300гр ???? Защо така? Всички познати, които я пазят са напред?  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Първо имаш малко кг за сваляне, така че е нормално да се свалят по-бавно. Не се сравнявай с тези, които започват от 100+. И с това 3в1 объркваш работата за целия ден. Не го пий.  Опитай чисто кафе със стевия или захарин или черен чай със стевия/захарин. Вместо айран можеш да пиеш солена вода, има същия ефект върху кръвното и не нарушава режима толкова (освен в плодов).

От мен - Добро утро.  Mr. Green Днес съм - 1,2 кг. в резултат на вчерашния белтъчен ден, но това са течности от началото на МЦ, не е голямо постижение.

# 89
  • до моите любими хора
Честито на всички за добрите резултати и постигнати цели   bouquet
Аз днес вече официално съм в почивка. След вчерашния плодов успях да сваля само 900 гр от плюса и така завършвам с +500 гр след водния. Въпреки всичко съм много доволна от постигнатото. Сега ми остава да се надявам да сваля още малко през почивката  Praynig И юли месец и аз съм тук за второ завъртане, че имам още 15-16 кг за сваляне. И това ще стане живот и здраве.
Мъжа ми има още месец до края на диетата. Сега съм решила да карам с него поне следващите три дни и на 6 април съчетано с луната да направя още един плодов и после вече ще я карам наистина по правилата на почивката. Ще видим де както дойде.
Та така днес белтъчен:
З- ябълка
О- салата домати, краставици, сирене и чушки
В- не съм решила още
Хубав, слънчев и минусов ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт