90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 420
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
И аз вече ще си правя отчет тук какво и кога съм яла.  Crazy
днес белтъчен:
З: кафе/чисто,2 ябълки и вода
О:риба на фурна 3 парчета ,салата домати и краставици /2 малки домата и малка краставичка/
В: същата като обяда но по-малко количество
А  и понеже ставам рано след 1 кафе към 8ч. изпих и едно с мляко и сега преди 12 мисля да пинна още едно може и чисто без мляко.

# 91
vipopova, 35ти  Sad

Недялче,   Sad Hug

# 92
здравейтеее Simple Smile
след кроасаните вчера изчистих + след ориза. Днес съм на плодчета и съм приготвила портокали и кашу

# 93
С нови сили се присъединявам към вас.
Имах прекъсване в режима и с учудване установих, че сигурно повече от месец си се храня нережимно а не съм наддала въобще.
По режима бях за около месец и половина.

# 94
Здравейте фиданки!   bouquet 
Не съм ви изчела, много пишете!
Аз съм на гости сега и се старая да бъда режимна.
Тук хората не бяха ме виждали от миналата година и сега всеки отбелязва колко съм отслабнала.
И ме разпитват за диетата.
Не съм се мерила след последната четворка и не мисля да се меря скоро, тъй като няма да е на моя кантар. На тукашния нямам доверие  hahaha Ще се премеря като се прибера след 2 седмици. То тогава ще ми свърши и диетата и ще давам и отчет.
Днес съм на варива и ще се яде леща и салата.
Приятен ден на всички и много минуси!  Hug

# 95
Да ви следя  Peace

# 96
Здравейте, фиданки  Wink След първи воден отчитам -800 гр За целия цикъл дотук -7кг. Сигурно ще се върне някое, но засега изглеждат супер нещата!  Whistling

# 97
Да попитам: става въпрос за въглехидратния ден и по-точно за сладкиша за вечеря; според вас кое е по-голямото "зло"- сладкиш с масло или сладкиш с яйца (2-3бр)? Благодаря ви!

# 98
ЗДравейте
 Аз днес се оциклих най-накрая и слава Богу, че иначе незнам докъде щях да стигна с лакомията. Кантара лека-полека върви надолу, многоооо бавно, надявам се да е славно поне  Mr. Green
Днес съм на белтъчини:
З- ябълка
О - малко кюфтенце, малко сирене и кьопоолу
В- мисля да е същото

Лудост според мен по-голямото Зло от двете са яйцата, защото маслото, винаги можеш да замениш с маргарин или олио/зехтин  Peace
Ако искаш можеш да пробваш този сладкиш http://www.zajenata.bg/-recepta3012.html - аз го правих, много беше вкусен и лесен Simple Smile

# 99
cvetka-koketka благодаря ти! Сладкишът го правих миналия въглехидратен и наистина става много хубав! За сега съм си харесала шоколадови бисквити, едните са с яйца, другите с масло; като маслото се разбива на крем със захар и ме съмнява, че ако заменя със зехтин или олио няма да се получи нищо, а маргарин не ползвам  Thinking

# 100
Здравейте,аз не съм от пишещите,а само от четящите,но днес ударих юбилейното 10 килограма и не можах да се стърпя да не се похваля,толкова съм доволна ,че ми иде да се похваля на целият свят. Mr. Green
Определено си намерих моят режим,моят начин на хранене,за всички,които свалят бавно,да не се отказват,да спазват правилата и резултатите ще дойдат,не мога да повярвам,че почти минаха 3 месеца.
Поздрави на всички фиданки.  bouquet

# 101
определено ще заменя 3в1 с нормално дълго кафе със захарин, но така пък не ми мърдат 2 до 3 макс хапченца захарин Sad немога чисто и това е.... аз чай сутрин пия само от време на време и то зелен с вкус на праскова, че за мен чаят е  Sick Sick Sick

водата определено ще наблегна!!!  Hug

zigizagi, просто съм пропуснала да я напиша... аз да не ям салата няма такова нещо, тревопасно голямо...

а само да попитам през третия ден въглехидратния може ли салати или не ????

I.v.a. ,  doh hug Hug  

sanitkata ,  newsm74 за успеха..!

аз реално като се замисля май хич нямам за какво да се оплаквам особено след като не правя  newsm39 newsm39 newsm39

savina_33 , абе доста си ми личат, закръленичка си ходя , аз бях 59-60  Sad да не говорим за времето с 56 кг, ама.... айде на 22 съм сега ако не си сваля, кога ?  smile3521

# 102
-Bibo- , бравоооооо  newsm68 newsm68 newsm10

абе момичета, вие мерите ли там всичките му мерки ??? защото аз досега не съм се мерила нито в началото , нито сега... ?

# 103
  • Sofia
Захарин и 5 хапчета можеш да си сложиш, ако искаш, няма калории. Но опитай Стевия първо, по-полезна е. Въпреки, че 1 кафе с 3 захарина.... това не е кафе, а сироп за баклава.  Joy За мен де.

# 104
 Embarassed Embarassed Embarassed преди като се е случвало да пия нормално кафе ,защото такова има - с по 4 захарчета, така че....  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт