90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 242
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Лудост, с маргарин ще стане на крем със захарта, а доколкото знам маргарина поне е режимен...

# 106
  • Варна
Здравейте,
След вчерашния белтъчен ден и забележките (за които благодаря), но за пръв път правч режима, днес съм на бобов. Планирала съм:
з-2 кивита
о-леща
в-леща+салатка домати
Надявам се да сега да съм в режим. Моля да ме коригирате, ако греша някъде!
Спорен ден на всички, а мен ме чака разходка с бебките!

# 107
Привет Simple Smile Минавам да се запиша и че не съм се отчитала от няколко дни Simple Smile
Напоследък закусвам само фрешове.
Вчера белтъци:
О: Свински котлет
В: Кюфте и кебапче

Днес:
О: Постен гювеч
В: Сигурно ще е стелиризиран грах, в Пикадили видях, че собствената им марка (Мистър Пикс май), няма захар.

Криво ми е, че още не съм свалила плюса от миналия бобов. Само 500 гр. от него и последните 3-4 дни задържам. Ама каквото, такова. Вчера хазяйката, дето не ме беше виждала точно от първия ден на диетата каза, че съм отслабнала  newsm10

# 108
  • На топло...
Хубаво де, въглехидратната сладка вечеря разрешава масло, яйца и мляко Grinning.
Тортите сигурно без ги правят по сладкарниците, барем да не си прогонят клиентелата дето е на 90ДД hahaha. В книгата има рецепти за домашни сладкиши с по 8! яйца, с масло и предложения за каквото сладко ви се харесва лично на вас, с големината на парче торта.
Но всеки сам си решава какво да яде и от какво да спести, разбира се Peace.
Споделям само за неразбралите, че не е грешно да си направят вкусен сладкиш Wink.

Днес ядох подлучени миди със спанак, не било лошо, ама съм по-голям фен на скаридите май Thinking.

# 109
  • Пловдив
Лелеее! От няколко дни не се бях появявала, вие сте отворили трета тема, която не съм чела.  Shocked
Първо да кажа, че съм шокирана от вида на панталоните на Нана! Супер постижение. Още повече се стимулирах. Simple Smile

Днес ми е 16 ден от началото на диетата - плодов. За сега се справям добре, пия вода много. В този ден съм много гладна и то следобед, но като си помисля за храна, удрям една глътка вода и през 15 минути ходя до тоалетната. Добре, че на работа не се заплаща, че ще остана без заплата.  Mr. Green Mr. Green
Правих малко нарушения в режима тази събота и неделя, но няма да изпадам в подробности. От началото на диетата до сега съм свалила 4,5 кг (кантарът ми не е електронен, така че може да имам няколко грама + или - ). На 27 март ми беше и краят на първия месец ходене на фитнес, та и там имаше замерване и да се похваля, че съм свалила 8 см (от корема - 3 см, от бюста - 3 см, от бедрото - 2 см) и съм много щастлива.  Simple Smile
Сега на Великден ми се пада да съм пак на плодов, но ще го разменя по някакъв начин, веднъж все пак е Великден. Wink А и на 16 ми е първият воден, така че тогава ще се наказвам.

# 110
Здравейте момичета   bouquet
Блеки, благодаря много за идеите. Определено ще се пробват, защото обичам плодове във всякакъв вид и малко разнообразие не е излишно.
Аз май се разболявам, ужас, просто  ми е адски умряло и отпаднало, а снощи цяла вечер ме боля глава.
ХУСК-а започна да действа, доволна съм, но в началото голяма революция. Обаче ми е мега, гига гаден като го пия... Направо ми се  Sick сутрин... Та исках да питам, ако го пия на капсули, пак ли е същия ефекта  Rolling Eyes

# 111
Привет, момичета! След белтъчен вчера съм -800 гр, не съм изненадана, защото след вечеря печена риба и зелена салата винаги съм минус Rolling Eyes Независимо какво ям през деня, вечерям ли това,на другият ден винаги съм минус...за разлика от месото (след него винаги имам плюс, добре че почти съм го отказала). Странна работа! В ден варива обаче нямам идея от какво задържам и от какво свалям, сега ще се наблюдавам!
Успешен ден!

# 112
леле като слушам някои режимки от по-горе как си свалят бързо благородно им завиждам  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 113
леле като слушам някои режимки от по-горе как си свалят бързо благородно им завиждам  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

Темповете, с които сваляш са абсолютно нормални. Нямаш много за сваляне, не спортуваш. Тук нещата на стават за 2 дни, за сметка на това са дълготрайни ...

P.S. освен това всекидневно нарушаваш режима с кафето  3в1 ...

# 114
При мен и за 35 дни не стават.  hahaha

# 115
При мен и за 35 дни не стават.  hahaha

Иве, твоят случай ми е мега странен  newsm78 newsm78 newsm78
Не знам как си с количествата, дали например ядеш предимно навън (защото сготвеното, което купуваш не се знае всъщност как е сготвено), дали нямаш някакви малки системни прегрешения ...  Hug

# 116
Здравейте, днес ВХ. Дотук съм добре с количествата, че иначе предните ВХдни ядях като за последно. З- банан, о- домат, половин краставица и 2 чабати, за в- планирам кроасан. Минуси на всички! Simple Smile

# 117
Привет на всички.  Hug В почивка съм, днес го карам белтъчен.
З - две ябълки
О - свинско с зеле на фурна и зелена салата
В - рибка със зелена салата.
Кантара е заковал на 64 кг ( -11 кг от началото на режима) и не ще да мръдне от там. Искам да сваля още 4 кг до пробата на роклята и се чудя дали да не прасна 3 плодови един след друг?  newsm78

За мацката с ниското кръвно и 3в1 - аз преди режима бях на същото дередже - имах кръвно 60 на 90 ( мед сестрата ме питаше как ходите изобщо с това кръвно?) Като почнах режима се научих да пия чисто кафе с една капка мляко, ( което пак си е нарушение) , зелен чай също. Но редовното изпиване на 1.5 л вода ми оправи кръвното и сега съм ок. Преди пиех само 3в1 - сега един път опитах и щях да го върна - няма такава гадост  Sick

# 118

Иве, твоят случай ми е мега странен  newsm78 newsm78 newsm78
Не знам как си с количествата, дали например ядеш предимно навън (защото сготвеното, което купуваш не се знае всъщност как е сготвено), дали нямаш някакви малки системни прегрешения ...  Hug

Ако ям навън, или купувам нещо сготвено, ям неща, които няма как да се сготвят по друг начин освен нормалният - скара и пица, защото обикновено за такива нямам време/уреди (скарата ми отиде на кино), другото си го правя сама. Не прекалявам с количествата - на обяд ям около 200-300гр от основното за деня + салата - нормални порции, нито големи, нито малки. На вечеря една идея по-малко, но винаги по-малко. Системни прегрешения нямам, даже никакви нямам до този момент, освен един шоколадов бонбон в началото на режима. И хляб не ям в други дни освен въглехидратен. Пържено не ям. Салатите са ми неовкусени по принцип, защото не обичам олио, оцет и др. такива. Пия около 3л вода. Алкохол не съм пила от Иванов ден.

newsm78 Друго не знам в какво мога да бъркам. Дори и последната седмица, в която имаше супер много движения и работа - чистене на 2 доста огромни апартамента, нищо не стана.

# 119
от утре значи спираме 3в1-то и минаваме на чисто кафе със захарин.. без просто няма как да стане... обаче кажете ми какво кафе, аз идея си нямам кое е хубаво, да не е прекалено горчиво и кисело ??

Общи условия

Активация на акаунт