Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 597
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
     Здравейте, праха струва към 80 лв. Съгласна съм,че не са малко,но тези пари ги давам накуп ,а не по малко за през няколко месеца. После като ги  разхвърля по време ми идва като цена пак такова,но поне не се притеснявам дали и този прах няма да го подаря на някой ,защото не се понася  от нас.
Сега кажи и че си дистрибутор Thinking

# 256
Още не съм, но го обмислям, тъй като дистрибуторската цена е по-ниска от тази на крайния потребител.

# 257
  • София
     Здравейте, праха струва към 80 лв. Съгласна съм,че не са малко,но тези пари ги давам накуп ,а не по малко за през няколко месеца. После като ги  разхвърля по време ми идва като цена пак такова,но поне не се притеснявам дали и този прах няма да го подаря на някой ,защото не се понася  от нас.

Пусни поне една снимка да го видим този "златен" прах за пране.Най-голямата разфасовка препарат, която съм купувала е Диксан хигиене течен за 80 пранета от Гърция за 16 евро,че беше на промоция,инак е 19-20 евро.Имам го от края на юли,но имам още десетки други прахове, гелове и таблети.И забравих пера почти всеки ден,а понякога и по 2-3 перални на ден.

# 258
Една приятелка ще ходи до Германия с кола, има ли смисъл да и поръчвам нещо да ми донесе, аз за персил мега перлите си мислех, нещо друго да предложите, най-вече прах за бяло ме интересува.

# 259
Една приятелка ще ходи до Германия с кола, има ли смисъл да и поръчвам нещо да ми донесе, аз за персил мега перлите си мислех, нещо друго да предложите, най-вече прах за бяло ме интересува.

Persil мегаперли или Ariel компакт. Най-малката опаковка 18 дози е до 5-6 евро.

# 260
[url]http://www.amway.ro/en/product/109849,sa8-premium-concentrated-laundry-powder-detergent[/urlt Т

# 261
evhen, естествено, че има смисъл да ѝ поръчаш. И прах да ти вземе, и перли, все ще си доволна, но перлите са в много по-малка опаковка и няма да ѝ заемат много място в колата.
енито ти е казала и за Ариел компакт, който също си струва.

И един съвет - поръчай си голяма опаковка, защото ще се влюбиш и после ще съжаляваш, ако си си взела малка. Laughing В amazon.de можеш да видиш как вървят цените, за да знаеш колко пари да приготвиш, но по супермаркетите вероятно продуктите ща се на по-ниски цени.

# 262
  • Русе
Аз пък да ви кажа пера детско и бяло с един прах и цветното отделно. Какво бихте ми препоръчали за детско. В момента съм с Персил гел, но официален внос, само, че искам друг прах. Пак Персил или нещо друго.

# 263
Забелязали ли сте, че и в Кауфланд вече има Омо? Има и някакви нови течни Медикси, и някакъв нов прах Elvi Magic White. А какво надпреварване и грабене на Персил ooooh! жалка работа....

# 264
Добра новина е, че вече има ОМО и там.
Персилът е на много добра цена, затова грабят. Laughing
За новия Елви чувам от теб, но бих го пробвала. Обичам да пробвам нови неща. Heart Eyes

# 265
  • There I was on a July morning
[url]http://www.amway.ro/en/product/109849,sa8-premium-concentrated-laundry-powder-detergent[/urlt Т

80 лв. за 72 пранета - за тази цена трябва да изпира без вода и пералня  Rolling Eyes

# 266
Гугъл казва, че 150 леи са 67 лева. Направо е без пари там. Whistling
И състава му го има качен в този сайт:

Sodium Carbonate
Pareth 25-7
Sodium Percarbonate
Sodium Citrate
Sulfonated Styrene/Maleic Anhydride
Fumaric Acid
Precipitated Silica
TAED
Cellulose Gum
Sodium Polyacrylate
Tetra Sodium Etidronate
Dimethicone
Subtilisin
Titanium Dioxide
Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate
Parfum

Елементарен прах, който не е нищо особено, че да струва толкова пари. Вариантът за цветно става, но и той не е нещо гениално. Дори Персилите и Ариелите, които ни продават тук, са много по-добри.

# 267
Мегисан, опитай Корала сенситив, в Зази и ко е 9,80 лв - 20 пранета, много добър, аз все го препоръчвам.

За този прах на Амуей - всичко е реклама, продажби на базата на пирамидална схема, зарибявка. Ползвала съм някои препарати, вярно добри са, но парите са им много, но да не смесваме темите. Праха не съм ползвала, 80 лв. за прах...

# 268
Да, това е един елементарен прах, към който не се алергизирам, за разлика от Persil и Ariel.
Активните му съставки са на растителна основа и не се притеснявам,че и този прах ще се наложи да изхвърля. Улеснява ме ,защото вече не обикалям из магазините да дебна за прах,който евентуално ще ми свърши работа.  Отначало като го взех и аз не вярвах, че ще свърши работа, но пробвах и се убедих.
За разликата в цената, като си сложа пътните или ползвам куриер ми идва по-скъпо,отколкото да си го взема от тук.

# 269
Колко пари давате за прах за пране на година?

Общи условия

Активация на акаунт