През АВГУСТ моето коремче сладко ще сбъдне мечтата ми да сме мама и татко

• 28 969
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Кашпичка : Би трябвало и двете да са с главичките на долу, ама последния път не бяха така. Само едното беше с главата на долу, а другото беше напречно и риташе брат си по главата, съответно, когато не рита него, рита мен по матката. Joy Ама вчера се завъртя май, защото сега ме рита и той горе:)Ще видя в Сряда, кой къде стои, вече нямам търпение Wink

Бюти: По-добре си вземи витамини за бременни! Hug

Олелее изядох цял шоколад за няма и 2 мин Shocked, май и аз съм с апетит и то какъв hahaha Joy

# 676
Здравейте мамчета  Hug  Времето днес е прекрасно,надявам се такива да са и резултатите от ФМ,която ми предстои днес  Praynig  Вече нямам търпение да си видя мъничето  Heart Eyes  
Хубав ден на всички  Hug   bouquet  

П.П. Може ли някой да ми изпрати данните за ФБ  Confused  Благодаря предварително  Hug

# 677
Ивка, много прегръдки и от мен Hug. Всичко ще е наред! Мисли позитивно и почивай! Важното е, че сте хванали проблема навреме Peace Стискам палци всичко да е наред до края на бременността Praynig
purpule, с две ръце за Мон Шери!  Peace Вече 3-4 години поръчвам торти само от там за всякакви поводи и досега не са ме разочаровали! Много съм доволна и от вкуса, и от изработката на тортите им. Поне на 4-5 наши приятели им правиха сватбените торти и всички са супер доволни Peace
Блонди, под "износва", мисля че момичетата имаха предвид, че умалява дрешката, бързо я израстват Peace
Дафи, аз също на моменти усещам ритничетата ниско долу и навърте някакси, друг път го усещам около пъпа , не мисля че това е проблем....
Аз вчера бях на ЖК. Бебка е добре, тежи 559гр. Не спря да шава по време на прегледа Mr. Green Шийката ми я гледа на коремния ехограф, нормална е. Кръвното е добре, само килограмите ми са в повечко Blush А идват и празници..... Тази сутрин дадох кръв и урина за изследване и утре ще видим резултата.
Хубав ден на всички!

# 678
Ивка,съжалявам за това,което ти се налага да изживееш,но е голям късмет,че е установено навреме!!!
Бюти ,с какво я лекуваш хремата?И мерси за обяснението за сладкарницата-щом е на централната улица ще я намерим. Hug
Лоа,как няма да подскачат бебетата по време на тържеството-нали чуха каките си да пеят. Laughing
За обличането на роклички подкрепям изказването на didi24 Peace
Айде дойде и моя ред за ФМ. LaughingНадявам се на добри резултати Praynig penelope86 ,стискам палци и на теб!

# 679
По парковете и градинките, на катерушките и люлките съм гледала малки момиченца с рокли и поли, които освен, че им пречат в игрите, абсолютно нищо друго не правят - заплитат им се в краката, настъпват ги, спъват ги, да не говорим че в различните пози се виждат нон стоп гащичките им, а като спомена и разни поразтеглени и хлабави гащички, често девойчетата споделят с всичи прелестите си  Stop

Иначе са сладки, бих слагала за снимки или някакъв официален повод. Но за игри - едва ли. Защо трябва да са ританки или гащеризончета? Има прекрасни дънки и панталонки за момиченца  Simple Smile

Ще видим, де, права си, Диди, да не се заричам, като не ми е познато  Mr. Green

Гунди, ако се навиеш за питка, вчера правих една, стана перфектна, и е адски лесна  Hug

# 680
Здравейте, за апетита и аз мога да включа в групата на доста похапващите, поне гледам да са салатки и плодове, а не хляб и захарни изделия. Аз и без тях вече съм +8кг, не знам докъде ще стигна ако взема и това да похапвам. Ще има укорителен поглед на доктора на консултацията след 2 седмици, множко ми се струват 8кг за половината бременност, като знам че във втората половина няма да са по-малко качените килограми.
   Относно дрешките, за дъщеря ми ми бяха най-удобни бодита и гащеризони първите няколко месеца, дори мъжа ми им викаше котешки кожи на гащеризоните. Сега поне нямам какво толкова да пазарувам, сезоните почти съвпадат, само ще трябва да купя от размер 50см дрешки, защото надали ще се родят по 3,5кг близнаците, за да им стават първите дрехи на Денислава. При нея започнах от размер 56см , който за 2-3 седмици беше заменен от 62см. Добре, че не харесвам розово и само подаръците, които са й давали са в този цвят. Рокли не съм й купувала, имаше няколко подарени, едната беше рокля-боди и се оказа най-удобна от всички рокли.
   Напоследък имам всякакви болки и бодежи, които се сещам че май бяха нормални за общото разтягане, а сега се поизпъвам и повечко спрямо първата бременност, но все пак за по-сигурно ако доктора не ми каже за магнезия мисля да си купя своеволно. Презастраховката не е излишна в моя случай,  особено в автобусите ми е много некомфортно като се падне някой шофьор ловец на дупките по улиците. Гледам да не се налага често да пътувам с градския транспорт, но когато се наложи няма как. Дори вече не сядам, за да не усещам толкова много неравностите.
   Все още не знам дали да ходя на 3Д фетална морфология, доктора си прави бърза такава на 2Д на всяка консултация. Но може и любопитството ми да надделее. Аз най-вече исках заради мъжа ми, но той не проявява голям интерес, искал да ги види чак като се родят. Но пък иначе пита кога щял да усети ритниците през корема, успокоявам го че аз си ги усещам, просто са дребни душици все още и нямат толкова сили.

# 681
Нели, имам желание за питка аз и за козунак имам, ама смелост нямам, но като поотраснат децата и стана тъъънка като фиданка ще меся като лудааа. давай сега рецептата за питката. HugАз обикновено ползвам една рецепта за хляб на Селма, вероятно й знаеш рецептите. Wink

# 682
Хайде пак за ядене..... smile3532

# 683
ето и малко смях:) Joy Joy Joy
Една майка се провиква от плажа по посока на морето:
- Иванееееееееее, излез от водата!
От водата се подава една глава и Иван отвръща:
- Защооо, студено ли ми еее?
- Неее, гладен сиии!

# 684
- Неее, гладен сиии!
Peace Peace

# 685
  • София
- Неее, гладен сиии!
Peace Peace

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy това ме разби

# 686
Здравейте, мацки Simple Smile
Как сте днес ?
Ивка, стискам палци това да беше последното препятствие и всичко вече да е наред докрая Hug
Диди, и аз съм на твоето мнение за дрешките. Дара има много роклички..аз лично не мога да си представя да я обличам  само с панталони..За момиченце има толкова много варианти(боди роклички, клинчета, пола-панталончета и т.н) за комбиниране, всичко си е въпрос на вкус и съчетаване.
Бюти, да се оправяш бързо Praynig
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 687
  • София - град
Лоа и мен много ниско ме рита /бута . Също така я усещам когато отиде там...

За лака за нокти всеки сам си преценява, не мисля че трябва да се драматизира  Peace  Аз съм за безцветния.

Моето момиченце живот и здраве ще носи постоянно роклички, относно виждането на гащички което Блонди е споменала си има решения - боксерки. Това обаче не значи че дънките, тениските, полите ще са на заден план  Laughing Поличките се съчетават чудесно с бодита  Flutter

# 688
  • София
Блонди моля за розово щъркелче.  stork-girl Вчера бях на ФМ. Всичко е наред и отговаря напълно на седмицата си.

Някоя мама знае ли до кога е позволено бременната да шофира. Вкарват ме в някакви филми, че по закон имало ограничение. Аз не съм чувала такова нещо, та ми е любопитно. Не, че ще спра да шофирам. Предната бременност само където не се самозакарах до болницата да райдам.  Mr. Green

А сега отивам да ви изчета, че вчера сте изписали. Laughing

# 689
Анита, аз знам, че може да шофираш без колан, но не съм чувала за други ограничения. Ти какво имаш предвид Simple Smile
Софи Hug

Общи условия

Активация на акаунт