През АВГУСТ моето коремче сладко ще сбъдне мечтата ми да сме мама и татко

• 28 968
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
В чужбина не е разрешено на бременните да шофират без колан И правилно! Иначе няма ограничение, самотните майки си се карат сами с контракции до болницата например  Simple Smile

Гунди, в рецептите е, последната рецепта  Simple Smile

Анита, честито розово щъркелче, на Роси също  Hug

# 691
 Embarassed
За рокличките ,аз дори гледах такива за изписването .Много сладки ми се видяха .Чакам с нетърпение и аз един сак с дрешки за малката - майка ще го донесе в края на месеца от Испания  Whistling .Та покрай сватбата ще прибавя още един сак с дрешки,този път бебешки.Направо се чудя къде ще ги сложа  Confused В момента част и от моят гардероб е отвън.Остава да ги върна в сак-а след като ги разгледам.
За килограмите съм +11 ooooh!

# 692
Софи:) , гледам че и ти си написала, че те бута, понеже и аз нямам усещане за ритници, по скоро е като бутане или поне аз така описвам чувството, понеже е нещо, което го усещам по 3-4 сек, особено като съм по гръб и там дето го усещам корема ми става на бабунка, а не като да ме ритне за 1 сек и край..такова усещане още не съм имала.

Five magnificent  и моят мъж все ме пита кога ще усети и той бебетата, ама те наистина явно са мънички същества и дори когато ме бутат или се преместват не се усеща, ако си сложиш ръката на корема, освен, че е малко по-твърд на мястото, нищо друго. Но и моите мънъци горе долу около и малко над пъпа се въртят, понякога имам чувството, че ме подпират под ребрата, но си мисля, че е още рано и усещането идва от нещо друго, но пък знам ли.  Thinking

Ивка  Hug Всичко ще е наред, мила, почивай сега и се разсейвай с каквото можеш, че да нямаш време да го мислиш много, много  Hug

За рокличките..аз още не знам пола на бебчетата, но като обикаляме по детските магазини и много ми харесват мъчичките роклички, много са ми сладурски. Но и аз си мисля, че докато не проходи бебчето е безсмислено да се вземат роклички, освен за някой специален повод. За лаковете, чевилата и т.н. съм категорично против, даже и тези детските дето се продават не бих купила, просто за всяко нещо си има време.

# 693
ЗА шофирането - няма ограничение. Докато се чувстваш добре и спокойна зад волана си шофирай. Както казва блонди можеш и да се самозакараш да раждаш:) Аз лично с предишната бременност си карах до последния ден.  car003 Чувала съм че на бременни е разрешено без колан, но не съм го чела в правилника. Аз лично шофирам, като си слагам само горната част на колана, че корема ми е много ниско долу и иначе много ме прерязва.newsm01

val_sm - Аз с предишната бременност до края нямах такова усещане. Дъщеря ми само се буташе до края.Simple Smile Май си зависи от бебето  newsm32

За рокличките - Блонди и аз съм виждала момиченце с неподходящо бельо през лятото, но както каза Софи  - боксерките са много удобно решение. Аз лично купувам само боксерки на дъщеря ми и от хигиенична гледна точка. Да не говорим, че освен в големите жеги - обикновено и слагам едни много къси клинчета под роклята, защото иначе не е подходящо на пързалките...подпалва и се дупето;) 1swing Освен това роклички има за зимата:) много практикувам под космонавта (докато беше бебе), а сега под грейката да обличам рокля с чорапогащник. Когато сме навън и е топло, а ако влезем някъде не се сварява:)

# 694
  • София - град
Вал, аз усещам и около пъпчето , но там определено е нещо като ритване. Защото е за кратко,  рядко се случва да е два пъти един след друг на едно и също място. За това пък вечер девойката се премества ниско долу, най-вероятно с главата надолу , там се издува и се почва бутането  Laughing до сега не сме я хващали в такава позиция на ехографа... та това с главичката са само предположения.

# 695
  • София
anita7 единственото място което аз открих и на което са споменати бременните жени в Закона за движение по пътищата е тук
Раздел XXV.
Обезопасителни колани, защитни каски, системи за обезопасяване на деца (Нов - ДВ, бр. 51 от 2007 г.)

Чл. 137а. (Нов - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) (1) Водачите и пътниците в моторни превозни средства от категории M1, M2, M3 и N1, N2 и N3, когато са в движение, използват обезопасителните колани, с които моторните превозни средства са оборудвани.

(2) Могат да не използват обезопасителни колани:

1. бременните жени;

2. лицата, чието физическо състояние не позволява използването на обезопасителен колан;

3. водачите на таксиметрови автомобили, когато превозват пътници в рамките на населеното място;

4. инструкторите - при управление на автомобила с учебна цел.

Ако нямаш проблеми с бременността и лекар изрично не ти е забранил, можеш да си шофираш докато се събираш зад волана и стигаш педалите

# 696
Не слагам колана когато се возя или шофирам - стяга ме и ми е неконфортно  Simple Smile а и когато се притегна с колана и малчо откача вътре и започва да се намества и да се бута  hahaha

Ивка, вече недей да се притесняваш и да го мислиш важното е, че всичко е минало и сега сте добре с бебчето  Hug

Вчера пробвах да направя козунак, но нещо не ми се получи  Sad явно ще трябва да направя още 2-3 опита та да се получи  Crazy

# 697
  • София
Zdraveite momicheta.
Izvinqvam se che pisha na latinica,no sym ot tel.men dnes me vkaraha v bolnica s uslojneniq.placentata mi e mn niska,okoloplodnite vodi sa namaleli i imam kontrakcii.dano vsichko mine dobre.

# 698
  • София
tayra как така ги получи тия контракции сега - по никое време. В коя болница си? Стискам палци да се успокоят контракциите и всичко да е наред Peace

# 699
  • София
dioni snoshti bqh sys silni bolki,koito prez noshtta ne otshumqha i na sutrinta otidohme na pregled i go ustanoviha.v okryjna bolnica sym sega.

# 700
Тайра, стискам палци всичко да мине и замине! А шийката на матката как е? Дано да се овладеят нещата!

# 701
  • София
tayra  дано всичко е ОК, а сега как си - имаш ли болки, горе в патологията ли лежиш - в новата част ли си, дано Жекова овладее нещата, стискам палци fingerscrossed

# 702
Тайра, стискам палци всичко да мине и да сте добре с бебчето

# 703
  • София
Galka-shiikata e mn kysa no razkritie nqmam.oshte me boli no ne tolkova silno.sega mi vlivat sistemi.
Dioni-gore v patologiqta sym.dori sym v syshtata staq kato minaliqt pyt.

# 704
 tayra Weary  Стискам палци всичко да е наред!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт