Анатомията на Грей - Тема №15

• 39 012
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • в сърцето на един мъж...
Добре де, за поведението на Мередит - ами помислете си, какво се очаква от един добър приятел - да те подтикне да вземеш решение, да ти помогне да се справиш с проблема. Според мен си беше чисто преднамерено това с "ти си моят човек" - какъв беше резултата - ето Кристина каза, Оуен е моя човек и отиде при него. За мен това беше целта на Мер. Погледът накрая беше доста красноречив, според мен. Само не ми хареса после как се държа с Оуен самата Кристина Sad Той щастлив и тъкмо й казва, че е много щастлив и тя - бам, с голямата секира Confused

# 601
  • София/Бургас
LUCKY14, ако имаш останали хапченца, дай, явно са по твоята част  Joy

Някой прочел ли е какво е станало с договора на Ейприл ? Стана ми интересно дали ще продължи ?

Boomer, много благодаря за песничката (една от любимите ми)!
  bouquet

Поздравче с другата любима песен :

http://www.youtube.com/watch?v=WBktVhgRHCI

# 602
  • UK
Айде като сте почнали с поздравите - и аз се включвам с моята любима песен! Peace

# 603
Нямам, чувала съм за такива, май от лекар се предписват ... newsm78

# 604
Оо,и аз се включвам тогава... любимите ми песни

ииии тазии  Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 15:55 от -A.

# 605
  • София/Бургас
Нямам, чувала съм за такива, май от лекар се предписват ... newsm78

Странно. че нямаш, щом си толкова компетентна в тях! Явно е, че ползваш, ама не искаш да признаеш!  hahaha  Joy

Охх , ще си пусна пак музикалния епизод, догледа ми се след тези песни.
-A., моля те оправи линка на втората песен не се отваря. Благодаря!
(извинявай писали сме по едно и също време).

# 606
Сега май се оправи  Rolling Eyes то май не може в един пост да пускаш повече от едно видео  Rolling Eyes

# 607
  • София/Бургас
Сега май се оправи  Rolling Eyes то май не може в един пост да пускаш повече от едно видео  Rolling Eyes

Май има нещо такова. Сега линка си работи.

Ето една последна песничка от мен :

Аз си пускам първи сезон да изгледам всичко отново. Тези песни ме провокираха. ( Blush)

# 608
Цитат
Странно. че нямаш, щом си толкова компетентна в тях! Явно е, че ползваш, ама не искаш да признаеш!  hahaha  35
Самата компетентност се изказала ...неподготвена  newsm62

# 609
  • UK
Добре де, за поведението на Мередит - ами помислете си, какво се очаква от един добър приятел - да те подтикне да вземеш решение, да ти помогне да се справиш с проблема. Според мен си беше чисто преднамерено това с "ти си моят човек" - какъв беше резултата - ето Кристина каза, Оуен е моя човек и отиде при него. За мен това беше целта на Мер. Погледът накрая беше доста красноречив, според мен. Само не ми хареса после как се държа с Оуен самата Кристина Sad Той щастлив и тъкмо й казва, че е много щастлив и тя - бам, с голямата секира Confused

Ако Мер говореше нарочно така на Кристина - нямаше да се държи с Дерек така и да се тръшка като малко дете. Просто видяхме старата Мер Simple Smile

# 610
  • в сърцето на един мъж...
За кое се е тръшкала? Според мен тя си е права за себе си - семейството й е там, Шефа й е като баща, болницата, къщата, средата, сестра й. Докато Дерек иска да расте в кариерата и да е близо до неговото семейство. Т.е. всеки сам за себе си е прав. Но пък имат прекрасна къща, хубави възможности, защо да се местят?

# 611
  • София/Бургас
За кое се е тръшкала? Според мен тя си е права за себе си - семейството й е там, Шефа й е като баща, болницата, къщата, средата, сестра й. Докато Дерек иска да расте в кариерата и да е близо до неговото семейство. Т.е. всеки сам за себе си е прав. Но пък имат прекрасна къща, хубави възможности, защо да се местят?

Просто прояви поведението, което винаги е показвала. Всички се интересуват от най-добрата клиника, в която да се развиват и да станат добри хирурзи, а те от това къде ще отиде Кристина. Дерек беше прав да я натисне да вземе решение, все пак тя сега трябва да мисли и за човека до нея и детето и,а не за Кристина (даже по време на огледа на къщата и го каза). Мер избираше мястото, в което отива до това колко е близо до Кристина не, а не колко е добро. Също така Дерек много иска да прави проучването за Алцхаймер (и то заради нея и това, че може да има наследствена обремененост). Относно къщата - колкото пъти имаше възможност, тя казваше, че не иска такава (защото си има такава) и не я интересува кое как е направено.

# 612
Здравейте!
До сега не съм писала в темата ви но Анатомията ми е любим сериал.
Според мен ще загине двойка (Марк и Лекси) или Кали. Другите ще бъдат извикани да ги спъсят и Кали ще се жертва за да спаси  Аризона. Така интригата на следващия сезон ще е събирането на Марк и Лекси които ще искат да вземат София при себе си и Марк ще се скара с Аризона. Не виждам от чия друга смърт биха изкарали чак такава драма освен ако не уморят ДерМер или някое от децанто но  ДерМер вече имат преподписани договори така, че няма да са те.

# 613
Уф, вече не знам какво да мисля. Май Лекси и Аризона водят класациите за това кой умира. Шонда беше казала, че от месеци е знаела, че трябва да напише нещо подобно, за да се развие така историята. Но на актрисата, кояа играе Лекси, е било предложено един вид да заеме мястото на Грей в Анатомията на Грей (ако Елън не подпише), така че очевидно нейният договор не изтича с този сезон. Шонда беше писала да не се притесняваме за Аризона, а да поздравим актрисата с третото ѝ дете. Което звучи малко така...  newsm78 Също и думите, че няма да мислим за връзката на Декер и Мер, защото тя няма да стои под въпрос, ме кара да мисля, а кое ще бъде под въпрос. Ще е гадничко, ако Дерек го вкарат в кома или е инвалидизиран нещо.

Също мисля, че драмата с Бен и заминаването я вкараха, ако актрисата на Бейли вземе да не подпише, да има варианти. Е, подписала е, така че или ще се разделят, или ще останат, или нещо друго ще измислят.

Направооо, айде да излиза тоя последен епизод, а после как ще чакаме следващия сезон...  #Crazy

# 614
  • София/Бургас
Направооо, айде да излиза тоя последен епизод, а после как ще чакаме следващия сезон...  #Crazy

Напълно съгласна!  Peace
Дано скоро излязат някакви клипчета за последната серия.

Добре дошла, Camile!    Hug

Общи условия

Активация на акаунт