Анатомията на Грей - Тема №15

• 39 008
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Да, обикновено сник-пиците дават мааааалко светлинка...  Peace

# 616
Епона - ако не се лъжа актрисата играеща Бейли е преподписла договора си.

# 617
Епона - ако не се лъжа актрисата играеща Бейли е преподписла договора си.

Е това що ми го казваш?  newsm78 Аз съм написала именно това:

Е, подписала е, така че или ще се разделят, или ще останат, или нещо друго ще измислят.

Нещо не схванах логиката?

# 618
  • София/Бургас
Момичета мислите ли дали този път ще дадат клипчета или ще задържат интересът ни в "тъмно" ?

# 619
Със сигурност ще излезе нещо  Flutter

# 620
Ами до сега дори снимки от епизода не са излезли, а принципно излизат седмица-две по-рано, така че не се знае. Ще изчакаме и ще видим, но дори и да покажат нещо, не вярвам да е толкова съществено. Peace

А иначе само да вметна, че четох по-назад нещо за договори на Ейприл, Джаксън и т.н - не на всички им изтичат договорите и имат нужда от преподписване, а на тези, на които им изтичаха, вече преподписаха. Wink

# 621
  • София/Бургас
Ами до сега дори снимки от епизода не са излезли, а принципно излизат седмица-две по-рано, така че не се знае. Ще изчакаме и ще видим, но дори и да покажат нещо, не вярвам да е толкова съществено. Peace

А иначе само да вметна, че четох по-назад нещо за договори на Ейприл, Джаксън и т.н - не на всички им изтичат договорите и имат нужда от преподписване, а на тези, на които им изтичаха, вече преподписаха. Wink

И аз това се чудих. Видя ми се странно да изтичат толкова много договори. Тогава все трябва да има един не подписал договор, заради смъртта.
Шонда ще ми държи "на тъмно" май до следващият епизод, не дай боже и цяло лято.

# 622
  • UK
Съмнявам се да казват, че са подписали, а всъщност някой да не е, само и само да държат зрителите в напрежение. Това са си официални изявления, не е просто информация, пусната от екипа на сериала...

# 623
Искам Марк и Лекси да се съберат, Оуен и Кристина да се разделят не си подхождат, Оуен по си подхожда с Теди.. Аризона от време на време ме дразни...

# 624
Ясно, че умиращия няма да го разгадаем... Аз залагам на Лекси.  Laughing

А ми е интересно какво ще направят с Ейприл. Оуен й каза, че не може да я наеме, странно ми е как ще завъртят нещата, за да остане. Ако ще остава, де.

# 625
А аз си мсля, че има вариант и след последния епизод на сезона да не разберем кой умира... нали помните как Изи и Джордж умираха заедно и месеци след това разбрахме, че Изи всъщност е жива....

# 626
Ясно, че умиращия няма да го разгадаем... Аз залагам на Лекси.  Laughing

А ми е интересно какво ще направят с Ейприл. Оуен й каза, че не може да я наеме, странно ми е как ще завъртят нещата, за да остане. Ако ще остава, де.

Ами Лекси ще умре и Ейприл ще я замести да си дооучи 1 г. до изпита.

# 627
  • София/Бургас
А аз си мисля, че има вариант и след последния епизод на сезона да не разберем кой умира... нали помните как Изи и Джордж умираха заедно и месеци след това разбрахме, че Изи всъщност е жива....

Не знам защо, ама и на мен ми се върти нещо такова из главата, особено след скучният финал миналия сезон.

# 628
Със сигурност ще разберем кой умира нали затова е целия този шум около серията...

А, ако е снимано преди финализиране на преговорите за подновяването на договорите може да има други ранени за които да не е много ясно какво се случва, примерно за Дерек...
След една евентуална смърт на Дерек Мередит може да си продължи в сериала без промяна на повествованието...

Ами Лекси ще умре и Ейприл ще я замести да си дооучи 1 г. до изпита.

И аз така мисля, това е най-логичното обяснение.

# 629
И аз мисля, че Ейприл ще я оставят някак си...

Общи условия

Активация на акаунт