Звездни компромати-136

• 71 254
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  • на брега на реката

А защо? След като иска да е независима Вихра и не спря да се изтъква колко известна е с кариерата си в ТВ, значи има средства да си купи нова кола, собствена.
[/quote]

Май забравяте, че с тази кола Вихра вози и дъщеря му. Също както той го е забравил! А уж му е много мъчно за дъщеря му!

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 13:17 от canu6a

# 437
Ако и е взел колата наистина ,това ще е голяма простотия .

# 438
Да очакваме скоро най-добрата майка накипрена в джипа на Вихра.. Преди време иван беше казал,че няма да взема джиша точно, защото Вихра вози щерка им с него...Ама кой знае Иринка как го е облъчила... Simple Smile

# 439
Нека да видим първо каква е истината ,защото на мен не ми се вярва много да е така.

# 440
  • Пловдив
Може пък да е отказал да плаща вноските занапред и тя сама да си я е върнала.

# 441
Може пък да е отказал да плаща вноските занапред и тя сама да си я е върнала.
И това би било тъпо .

# 442
http://---/n/ivan-pravi-dete-na-vihra-dokato-j-izneveryava-s-irina.52555.html

Уж е вярно за колата /ако може да се вярва на този сайт/

Цитат :
Ава нарича Ирина "мазна лисичка" и я определя като мащехата на Пепеляшка. А едното ѝ дете, момичето, е скубало дъщеря ми", споделя Вихра.

# 443
  • където ми харесва
Във всяка клюка има доза истина.
В случая, изключително малоумно е да направиш нещо такова.
Да подариш кола, или телефон, или апартамент (каквото и да било, все тая) на съпругата си, и при развод да си вземеш нещата, защото любовницата те подкокоросва Crazy
В крайна сметка, никой не може да ме убеди (ако клюката е вярна, разбира се), че Иван сам е решил да вземе колата на жена си...в такива моменти, пръст имат точно новите жени Money

А коментара, че щом Вихра искала да е самостоятелна, значи Иван имал право да й вземе колата, беше толкова смешен, че изби на жалък.

# 444
Бионсе и Джей Зи на плаж на Слънчев бряг Mr. Green /само, че в Сейнт Бартс/

Милите те, нямат си пари за шезлонг!  Mr. Green Joy
П.С. Да не ме разбере някой погрешно! Кефя им се!
Само си представям, как ще им паднат очите на наш'те випаджии, ако направят същото на нашия Слънчев Бряг! Не може без шезлонгче и чадърче! Wink

# 445
# 446
Бионсе и Джей Зи на плаж на Слънчев бряг Mr. Green /само, че в Сейнт Бартс/

Милите те, нямат си пари за шезлонг!  Mr. Green Joy
П.С. Да не ме разбере някой погрешно! Кефя им се!
Само си представям, как ще им паднат очите на наш'те випаджии, ако направят същото на нашия Слънчев Бряг! Не може без шезлонгче и чадърче! Wink

Контраста си е сериозен. На хавлийка с шампанско Taittinger на Сейнт Бартс, а при нас на шезлонг с минерална Банкя на Какао Бийч  Whistling Mr. Green

# 447
  • София
нали уж вихра призова иван да заровят томахавките и да се спрат с медийните си изяви заради детето newsm78 а какво стана - пак бая го оплюва в това интервю Thinking

а този плод, от който смуче джей зи знаете ли какъв е?

http://hot-news.bg/n/gadzheto-na-dzhenifur-lopes-pokaza-podaruka … si-den.52545.html
махнете тирето между хот и нюз.
джей ло подарила скъп джип на каспър за рождения му ден, като преди няколко месеца му подарила бентли. а ако се разделят дали ще си вземе тя возилата? Thinking

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 13:41 от ADENA

# 448
Контраста си е сериозен. На хавлийка с шампанско Taittinger на Сейнт Бартс, а при нас на шезлонг с минерална Банкя на Какао Бийч  Whistling Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 449
  • На земята, която е всъщност звезда.
нали уж вихра призова иван да заровят томахавките и да се спрат с медийните си изяви заради детето newsm78 а какво стана - пак бая го оплюва в това интервю Thinking

а този плод, от който смуче джей зи знаете ли какъв е?

http://hot-news.bg/n/gadzheto-na-dzhenifur-lopes-pokaza-podaruka … si-den.52545.html
махнете тирето между хот и нюз.
джей ло подарила скъп джип на каспър за рождения му ден, като преди няколко месеца му подарила бентли. а ако се разделят дали ще си вземе тя возилата? Thinking

Помело /цитрусов плод/

Общи условия

Активация на акаунт