Къде в Пловдив???-31

• 87 623
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Лондон/Пловдив
Може ли да ми кажете на Железарска има един златарски магазин който е от много години пада се на ъгъл. Не си спомням как се казва ,а ми трябва името и телефон или мейла им да им пиша . Магазинчето вътре не е много голямо , направило ми е впечатление входната врата ,че е много масивна и стара  Crazy.  И да ви попитам колко върви златото в момента искам да купя пръстен около 6 грама с изработката горе долу колко пари ще ми легне .

# 211
Относно пиците,ние ядем само на пещ,ако ще е на ел.фурна на каквато работят в Годзила и Златна круша по-добре да си я направя в къщи.Вкуса е много по-различен,а на пещ се сещам за р-т Густо,Хемингуей също и пицария Класик до стадион Ботев,и пиците са страхотни. Wink

# 212
  • Пловдив
за Железарска не знам, но в подлеза на Тримона преди около две седмици питах - около 80-90 лв грам...............

# 213
  • Пловдив
Благодаря за бързия отговор.Довечера ще отидем до Джъмбо да видим какво има.А можете ли да ме ориентирате за цена ако си спомняте-приблизтелно?
Пепи, пиши след това, че и мен ме вълнуват преградите.

За магазина за злато се сещам, правиха ми пръстен там, но името ми изхвръкна.

# 214
  • Пловдив
И аз от подлеза на Тримона на 70,преди 2 седмици. Имаше табела от 70 до 85 лв. грама.

# 215
  • Пловдив
Може ли да ми кажете на Железарска има един златарски магазин който е от много години пада се на ъгъл. Не си спомням как се казва ,а ми трябва името и телефон или мейла им да им пиша . Магазинчето вътре не е много голямо , направило ми е впечатление входната врата ,че е много масивна и стара  Crazy.  И да ви попитам колко върви златото в момента искам да купя пръстен около 6 грама с изработката горе долу колко пари ще ми легне .

ПАУЛ?

# 216
  • Пловдив
Благодаря за бързия отговор.Довечера ще отидем до Джъмбо да видим какво има.А можете ли да ме ориентирате за цена ако си спомняте-приблизтелно?

Аз лятото чаках - може би около час. Колата беше внесена отвън, за първи път я регистрирах в България, трябваха гражданска, екотакси, всичко за оборудване. Самото минаване през КАТ ми струваше около 70-80 лева.

# 217
  • Пловдив
Вещи, в бързината си вмъкнала грешен цитат към мнението ти  Laughing

# 218
  • Пловдив
Хич не е случайно, мислех, че е от същия човек - отива до Джъмбо и после минава през КАТ  hahaha

# 219
Благодаря момичета, ще пробвам и с накисване, а вчера бяхме в Метро и не се сетих за там, но пак ще мина. Hug
Искам да ви питам и нещо друго- знаете ли къде правят ремонт на GSM-ми, трябва ми за модел LG GS290.  Имам проблем с тъч скрийна, половината не реагира.

При мен спря да реагира, когато го бях забравила на слънце и се наложи да го сменя. Към 20лв. ми излезна, но не съм го носила аз, мога да попитам. Иначе не мисля, че има значение каква марка е, би трябвало да могат да го поправят във всеки такъв сервиз.

# 220
  • София
Миналата седмица регистрирах кола в КАТ - навсякъде са налепили големи табели, че колата и двигателя трябва да бъдат измити. Мръсни коли не пускали. Иначе документите са тези, които по-назад са описани. 60 лв. е смяната на номерата+1,50 такса на банката, 8 лв. е заявлението.

# 221
Аз пък най-много харесвам пиците на р-т Пикантино пресечка е на ул.Богомил (много ми допада доматената база на пицата, не съм срещала подобна на друго място в Пловдив).  Peace

# 222
Здравейте и от мен мили мами  Hug
Аз съм една бъдеща Пловдивска мама и се вълнувам от всякакви покупки в момента.
До сега съм "щъкала" из Хипо, Вис Виталис, Jumbo, Касида и Штъркел. Горе долу се ориентирах къде какво има и кое от къде мога да взема НО...така и не си намерих местенце с хубави и евтини дрешки за новородени. В смисъл навсякъде избора конкретно за новородени е много малък или цените са доста високи. Та по-опитните майнички ако може да ми подшушнете някое магазинче, което да има хубав избор на бебешки дрешки и съответно да не са на главозамайващи цени?!
Конкретно ми трябва просто изобилие от дрешки. Магазин, в който като влезна да убия поне 2 часа в избиране на ританки и гащеризончета и т.н.  Embarassed

Извинявам се ако вече сте коментирали тозъи въпрос. Опитах се да върна лената назад но 31 теми са ми непосилни  ooooh!

Благодаря ви предварително   bouquet

# 223
  • Пловдив
В смисъл навсякъде избора конкретно за новородени е много малък или цените са доста високи.

Вис Виталис гледа ли подробно-според мен имат избор и цените са добри.някой модели са грозни и от кофти материи,да.Но повечето стават.

# 224
  • Пловдив
Decu, може да погледнеш в Карфур, специално за бодита - няколко броя са в един пакет и излизат на сметка...особено на намаление.... Wink А и са добри като качество. Няколко пъти съм купувала оттам по заявка на приятелки с бебоци, които не могат да стигнат до Карфур, а знаят, че аз ще ходя.

Общи условия

Активация на акаунт