Къде в Пловдив???-31

• 87 516
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Бяха някъде до газираните , по главната алея на един стелаж подредени - тигани и тенджери на ТЕФАЛ.
Благодаря ти.    bouquet

излезнах за Кауфланд преди да ми отговориш
на пръв поглед не видях къде стоят тенджерите на Тефал
пак ще погледна другия път

# 721
  • Пловдив
Бяха някъде до газираните , по главната алея на един стелаж подредени - тигани и тенджери на ТЕФАЛ.
Благодаря ти.    bouquet

излезнах за Кауфланд преди да ми отговориш
на пръв поглед не видях къде стоят тенджерите на Тефал
пак ще погледна другия път

Срещу(встрани) на киселите млека е стелажа.

# 722
  • Пловдив
А...и да ви питам  Wink Да знаете къде се организират курсове за ел.техници или инсталации Rolling Eyes Май имало някакви програми към БТ и то за работещи,нещо като преквалификация...или допълнителна квалификация.

п.п. И още нещо...от Тракия,Детски свят кой автобус(маршрутка) ходи до началото на Прослав-бившите Чадъри?

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 20:14 от tandonova79

# 723

А да ми кажете за някакви блузки за кърмене, искам на "живо да меря" ?
дали ще има в "конти"-то /магазина за бременни/
[/quote]

В момента нямат нищо там,чакат лятно зареждане,даже незнели какво ще получат, блузи с къс ръкав или потници,или всичко.Има сега само от пижамите.А от зимните,смисъл с дълъг ръкав са им свършили всички,така ми казаха и в двата магазина в подлезите на Тримона и Понеделник пазар.И кога ще има зареждане пак незнаят,сега се шиели в цеха.

# 724
И още нещо...от Тракия,Детски свят кой автобус(маршрутка) ходи до началото на Прослав-бившите Чадъри?
С 24 (автобус и маршрутка). На около 15-20 мин. са.

# 725
Скоро някой търсеше памучни бели ръкавици-в Алати видях преди няколко дни-на Бултекс.И са по /0.90лв. Grinning

Аз търсих и точно там намерих! Благодаря все пак!

# 726
.:.Stef.:., много ти благодаря! Сега ще намеря всичко на картата и ще се ориентирам. smile3525

# 727
Аз да питам дали знаете фитнес с баня, задължително?

# 728
Благодаря за отговорите!

Сещам се за Тотал Спорт.

# 729
Някой скоро да е ходил в Джъмбо?
Ще търся парти-артикули с Кунг-фу панда, или стикери някакви, че с Батман нещо се разминахме по пътя  Laughing Ако няма, да не се разкарвам напразно до там.

# 730
Някой скоро да е ходил в Джъмбо?
Ще търся парти-артикули с Кунг-фу панда, или стикери някакви, че с Батман нещо се разминахме по пътя  Laughing Ако няма, да не се разкарвам напразно до там.

за съжаление няма

# 731
  • Майничка

И в "Авангард" на "Беласица" има, но душчета, не някакъв лукс.

А...и да ви питам  Wink Да знаете къде се организират курсове за ел.техници или инсталации Rolling Eyes Май имало някакви програми към БТ и то за работещи,нещо като преквалификация...или допълнителна квалификация....

Програмата се казва "Аз мога", в Клюкарника има тема за нея. За курсове за ел.техници провери в НТС, в Дома на техниката.

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 07:44 от gargamela

# 732
  • Пловдив
И още нещо...от Тракия,Детски свят кой автобус(маршрутка) ходи до началото на Прослав-бившите Чадъри?
С 24 (автобус и маршрутка). На около 15-20 мин. са.

А дали обикалятпрез Кичука?Щото аз като съм пътувала минаваше през В.Априлов и от там към Прослав,а сега мъжа ми каза,че го е ведял/автобуса/ в Кичука. Rolling Eyes

# 733
за ел.техници също има и някакви бързи курсове и същата школа/лаборатория издава сертификати
ако не намериш нещо, ще се разровя из документите да го намеря, защото наскоро един познат, въпреки че го има като образование, мина изпит наскоро при тях за нов документ

# 734
  • Пловдив
за ел.техници също има и някакви бързи курсове и същата школа/лаборатория издава сертификати
ако не намериш нещо, ще се разровя из документите да го намеря, защото наскоро един познат, въпреки че го има като образование, мина изпит наскоро при тях за нов документ

Ок,сега ще звъня тук-там и после ще пиша... Peace

Общи условия

Активация на акаунт