Къде в Пловдив???-31

• 87 510
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
На Гладстон копирния център предполагам ше има.

# 706
И зад онова основното училище на Четвъртък пазара има един копирен център ( забравих му името ) . Ъглова кооперация - там със сигурност има.
Сещам се и за копирният център на Циганския кореком.

# 707
Мерси
Вече съм тик и всичко има

# 708
Аз да попитам - някой да знае дали в Кауфланд в Кичука има от тенджерите на ТЕФАл ( от промоцията с точките , н о не херметическата ). ?  В този в Тракия вчера нямаше. Да знам дали да се разхождам до Кичука....

# 709
  • Пловдив
Аз да попитам - някой да знае дали в Кауфланд в Кичука има от тенджерите на ТЕФАл ( от промоцията с точките , н о не херметическата ). ?  В този в Тракия вчера нямаше. Да знам дали да се разхождам до Кичука....

кажи къде да погледна дали има
къде стоят тези тенджери

# 710
Бяха някъде до газираните , по главната алея на един стелаж подредени - тигани и тенджери на ТЕФАЛ.
Благодаря ти.    bouquet

# 711
Момичета, халати, хавлии и всякакво спално бельо съм виждала в магазина на бул. Независимост-точно до Сибанк. Или това е редичката с магазини на която се намира и заведението"Авеню". Влизала съм има хубави неща, преди време една приятелка ми беше споменала, че пуснали и някакви фирмени хавлии големи за по 2 лв/бр., правили ги за хотел, но им останали. Клиентите са ги разграбили много бързо. Wink

# 712
Момичета, виждали ли сте някъде мънички блатове за торти? Изобщо има ли такъв вариант!? newsm78

# 713
Блузки и други кърмачески неща има в Конти, да, в подлеза до Тримонциум.

# 714
Здравейте момичета! Ще бъда в Пловдив за два дена на 05 и 06 май. Искам да си купя летни обувки на платформа или не много висок ток - до 8 см. Бихте ли ми препоръчали добри магазини за обувки. Понеже не познавам града, ако може и малко информация как да ги намеря. Ще бъда в хотел Марица. Много благодаря! /Трябва да знам къде отивам, защото иначе не знам кога ще съм стигнала, или ще отида другаде./

# 715
Здравейте момичета! Ще бъда в Пловдив за два дена на 05 и 06 май. Искам да си купя летни обувки на платформа или не много висок ток - до 8 см. Бихте ли ми препоръчали добри магазини за обувки. Понеже не познавам града, ако може и малко информация как да ги намеря. Ще бъда в хотел Марица. Много благодаря! /Трябва да знам къде отивам, защото иначе не знам кога ще съм стигнала, или ще отида другаде./
Здравей!
Тъй като не познаваш града, най-лесно ще ти бъде да посетиш МОЛ Пловдив,Иван Вазов (улицата на обувките), МОЛ Галерия. Ако ползваш такси, ще ти бъде най-лесно. От хотел Марица можеш да стигнеш до МОЛ Пловдив с автобус 15, спира ти точно пред хотела (точно долу пред входа е спирката за автобусите), и после точно пред Мол-а. До Галерия-та не знам дали може с автобус да се стигне директно. До Иван Вазов, от хотела, можеш да хванеш 27, 4 (за тези съм сигурна) и да слезнеш на Централна Поща, х-л Тримонциум. От там до Иван Вазов са 5мин.
Ако си с личен автомобил, можеш да ползваш същите маршрути както на автобусите, но ще трябва да си видиш маршрута по карта (в bgmaps.com).

# 716
Момичета, къде се предлагат продукти на Фелче азура?

# 717
  • Пловдив

Виждала съм в магазина на Сано до у-ще Душо Хаджидеков

# 718
  • Пловдив
Скоро някой търсеше памучни бели ръкавици-в Алати видях преди няколко дни-на Бултекс.И са по /0.90лв. Grinning

# 719
  • Пловдив
Виждала съм и в новия Триумф в Тракия(старото Сани).

Общи условия

Активация на акаунт